Jump to content
Guest leonidasgr2003@yahoo.gr

Πειραγμενεσ Αντλιεσ Καυσιμων - Αντιμετωπιζεται?

Recommended Posts

Εμένα κολλημένο στα 225 χιλιόμετρα έβλεπα τον δείκτη να κατεβαίνει Live :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Τι να πω και εγω που αν πατησω πανω απο 120 Ε.Ο. καιει σαν το 1.8 passat του παππου('92)!Και με ομαλη επιταγχυνση...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα...παω σε βενζιναδικο στον αυτοματο πωλητη βαζω ενα 20αρικο και καπακι ενα 5ευρω και στην αποδειξη απο το 5ευρω  με τιμη λιτρου 1.439 μου λεει οτι μπηκαν 3.460 λιτρα...σε μια αλλη αποδειξη που βρισκω παλι με το ιδιο ποσο(5ευρω) και με την ιδια βενζινη 95αρα με διαφορα 15' λεει 3.470 λιτρα...ειναι φυσιολογικο αυτο?οχι για το αστειο μεγεθος των 10 ml αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι πειραγμενες οι αντλιες?

Link to comment
Share on other sites

κανονικα επρεπε να πεσει το ιδιο καυσιμο αλλα μιλαμε για πολυ ελαχιστη διαφορα. εαν ειναι να κλεβουν τοσο ας με κλεβουν αλλα να μου βαζουν καλη βενζινη

Link to comment
Share on other sites

Εχει κανένας κάποια εμπειρία με παρατράγουδα από ιδιόκτητα βενζινάδικα της Shell??? Εδώ και κάποιους μήνες σε 2 που πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη μου συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ζητάω φουλάρισμα, μου φουλάρουν... η αντλία δείχνει τα λίτρα ΑΚΡΙΒΩΣ που χρειαζόταν για να φουλάρει όταν σταματάει, αλλά με το που φεύγω βλέπω ότι ο δείκτης είναι ΠΑΝΤΑ κάπου στα 6-8 λίτρα κάτω (δηλαδή 10% του ρεζερβουάρ). Είχα κάνει κάποτε παράπονο στη σελίδα τους, με είχαν καλέσει, μου είχαν πει να ζητήσω έλεγχο... μπλα μπλα μπλα.

 

Τη μια φορά καθαρά για το γ@μώτο, πήγα 1-2 μέρες μετά (και χωρίς να έχω κινήσει το αμάξι ιδιαίτερα, σε άλλο βενζινάδικο για "φουλάρισμα" και πράγματι η διαφορά που μου έλειπε στο δείκτη γεμίστηκε. Τώρα αν με ρωτήσει κανείς γιατί πηγαίνω ξανά, η απάντηση είναι απλή. Το αμάξι δεν το κινώ πολύ, στο αμάξι φοβάμαι να βάλω άλλη βενζίνη γιατί έχω ακούσει πολλά μαγικά που προέκυψαν από νοθεία... και το είχα πάντα στο κεφάλι μου ότι "ιδιόκτητο βενζινάδικο", σε συνδυασμό με "ακριβή τιμή"... δεν θα έχουν ουσιαστικά λόγο να νοθεύσουν.

 

Αυτό που παρατηρώ από την άλλη είναι ότι σαν να παραγεμίζει γρήγορα η αντλία τους. Από την άλλη κάθομαι και σκέφτομαι ότι μιλάμε για μεγάλες αποκλίσεις οπότε λέω "δεν θα τους έχει σταυρώσει κανένας άλλος ως τώρα??".

 

Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κανέναν άλλο... ή συμβαίνει κάτι "εξωπραγματικό" με το δικό μου το ρημάδι και πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω?!

Link to comment
Share on other sites

Την εχω κοψει τη shell εδω και 5-6 χρονια.

Καλυτερα bp η εκο 100αρα αν ψαχνεσαι για επιδοσεις

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο πατερας μπυ με Shell εταιρικο,με φουλαρισμα καθε 2 μερες σε πετρελαιο,Πηρε 2 φορες 2 μπεκ στα χερια.

Απο τοτε μονο Εκο,Και ειναι 1000% ευχαριστημενος.

Απο την αλλη,ολοι λενε οτι οι εταιριες δεν μπορουν να κλεψουν κλπ κλπ.

Ποιος ομως θα τα βαλει με τετοιους κολωσσους;

Link to comment
Share on other sites

αντε παλι να το ξαναπουμε.

δεν ειναι θεμα εταιρειας / brand name η κλοπη σε ποσοτητα / ποιοτητα

εχει να κανει με το πρατηριο 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

κανονικα επρεπε να πεσει το ιδιο καυσιμο αλλα μιλαμε για πολυ ελαχιστη διαφορα. εαν ειναι να κλεβουν τοσο ας με κλεβουν αλλα να μου βαζουν καλη βενζινη

Pipi οπως ειπα δεν ειναι το θεμα τα 10 ml αλλα οτι μας κοροιδευουν μεσα στη μουρη μας και δεν ειναι ωραιο...βεβαια στη δικια μου περιπτωση ισως ηταν συμπτωση,ισως εφταιγαν η θερμοκρασια και αλλοι πολλοι παραγοντες....αλλα οταν ζητας να σου το γεμισει πληρωνεις για 55-57 λιτρα και μπαινουν μεσα 50 επιτοπου θελει τηλεφωνο στο χημειο για ελεγχο

Link to comment
Share on other sites

αντε παλι να το ξαναπουμε.

δεν ειναι θεμα εταιρειας / brand name η κλοπη σε ποσοτητα / ποιοτητα

εχει να κανει με το πρατηριο 

 

Λοιπόν επανέρχομαι. Από την ημέρα που είχα την όποια απορία που εξέφρασα (τα 8 λίτρα δηλαδή που απουσίαζαν με βάση την ένδειξη μου) ως και σήμερα το αμάξι έκανε μόλις 50 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πόλη και φυσικά όλα χαλαρότατα. Πήγα από περιέργεια και το φούλαρα ΞΑΝΑ αλλά αυτή τη φορά σε άλλο πρατήριο, και άλλης εταιρείας, όπου συνήθως φουλάρω το μικρό. Σύμφωνα με την ένδειξη (που κατά τους άλλους προφανώς και είναι χαλασμένη) για να φουλάρω ήθελα κάπου στα 16 λίτρα. Το αμάξι ΠΡΑΓΜΑΤΙ φούλαρε με 17.68 λίτρα όπου για την ακρίβεια η ένδειξη ανέβηκε ένα τσικ πάνω από το φουλ.

 

Το θεωρώ δεδομένο ότι δεν έχω Bentley για να κάψω 17 λίτρα σε 50 χιλιόμετρα!

 

Συμπέρασμα, ότι προφανώς και η ένδειξη μου χαλάει επί μονίμου βάσεως όποτε πηγαίνω στα δύο ιδιόκτητα πρατήρια που ήμουν σταθερός πελάτης. Πάλι καλά που πλέον 2 φουλαρίσματα τα τράβηξα βίντεο με το κινητό για να έχω και κάποιο ντοκουμέντο... γιατί παλαιότερα με είχαν βγάλει και "μουρλό" και πραγματικά είχα αισθανθεί άσχημα! Κρίμα, πραγματικά κρίμα, γιατί υποτίθεται ότι είναι ιδιόκτητα οπότε αν παίζει κάτι παράξενο τότε έιναι από την εταιρεία την ίδια! Εκτός πια και αν τι να πω, το ρεζερβουάρ μου και η αντλία μου με το φλοτέρ της έχουν αποκτήσει αλεργία στις αντλίες τους! Τι να πω, μπορεί να παίζουν και παραφυσικά σενάρια, αλλά όπως και να έχει, να μπω στο τρυπάκι να κάνω καταγγελίες, να χάσω χρόνο.. να... να... να.. δεν παίζει ούτε μια στο εκατομύριο γιατί δεν αξίζει αλλά και γιατί δεν θα αλλάξει και κάτι στη ζωή μου. Ήμουν πελάτης τους σταθερός εδώ και 12 χρόνια, και πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπατήσω το πόδι μου και να τους ξαναδώσω τα λεφτάκια μου (και βασικά αυτό είναι που με χαλάει γιατί τόσο καιρό ποτέ των ποτών δεν έβαλα "κακό" καύσιμο από δαύτους, αλλά από την  άλλη να πληρώνω και τζερεμέδες λεφτά για "αέρα" δεν λέει).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.