Jump to content
Speedy

Vw Navi Anti-Theft Protection

Recommended Posts

Η Volkswagen έχει καταλήξει σε ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που κλειδώνει ταμπλό για την προστασία της δορυφορικής πλοήγησης του αυτοκινήτου και στο σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου . Η μεταλλική πλάκα είναι απλή και τοποθετείται πάνω από την κορυφή του κέντρου της μονάδας απεικόνισης και είναι εφοδιασμένη με κλειδαριά.

volkswagennavilock1.jpg

Είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό γνώρισμα, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητο? Σύμφωνα με τις νέες τάσεις στην Ευρώπη, κλέφτες στοχεύουν, ειδικώς, τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης RNS 310 , RNS 510 της Volkswagen που προσφέρονται σε μια σειρά των αυτοκινήτων Volkswagen. Aυτές περιλαμβάνουν το Volkswagen Golf, Volkswagen Passat και Passat CC.

volkswagennavilock2.jpg

Ευρωπαίοι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν την επιλογή των προστατευτικών φύλλων χάλυβα στα αυτοκίνητά τους για περίπου 219 Ευρώ (περίπου $294). Η πλάκα είναι "πανοπλία" για το σύστημα πλοήγησης. Αφού τοποθετηθεί , στη συνέχεια αφαιρείται και αντικαθίσταται με ευκολία, χρησιμοποιώντας μια κανονική κλειδαριά. Η Volkswagen αναφέρει ότι η νέα πλάκα θα αποτρέψει τους κλέφτες. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα επιβραδύνουν τους τυχόν εγκληματίες που προσπαθούν να διεισδύσουν στο αυτοκίνητο για να κλέψουν το σύστημα σας.

volkswagennavilock3.jpg

Είναι αρκετά περίεργο αλλά θα επιβραδύνουν τους κλέφτες, σίγουρα όμως είναι φθηνότερο από το κόστος ενός νέου συστήματος πλοήγησης.....

www.caradvice.com.au

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.