BECKMAN Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) καλισπερα θελω να βαλω φιλτρο ελευθερασ στο αμαξι μου...τι φιλτρο μου σινιστατε να βαλω?????και τι μαρκα΄???? Edited May 6, 2015 by activious Quote
Polo_TSI Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Καλησπέρα φίλε!Θεωρώ ότι η καλύτερη μάρκα φίλτρων είναι η K&N.Το θέμα όμως είναι μην ξεκινήσει βάζοντάς το να κάνει αρρυθμίες κτλ. καλισπερα θελω να βαλω φιλτρο ελευθερασ στο αμαξι μου...τι φιλτρο μου σινιστατε να βαλω?????και τι μαρκα΄???? Quote
Polo_TSI Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Καλησπέρα φίλε!Θεωρώ ότι η καλύτερη μάρκα φίλτρων είναι η K&N.Το θέμα όμως είναι μην ξεκινήσει βάζοντάς το να κάνει αρρυθμίες κτλ. Quote
Z3R@tuL Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Έχει βγει ελευθέρας για Polo TSI; Είχε κάπου αναφερθεί πάλι αλλά κάτι είχαν πει ότι δεν έχει βγει ακόμη, αν θυμάμαι καλά... Quote
djibril cisse Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 για εμενα η καλυτερη λυση ειναι μια χειροποιητη εισαγωγη, κερδιζεις ηχο και ισως καλυτερες επιδοσεις σε ολο το φασμα των στροφων! Quote
Guest stefanos Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Παιδια καλησπερα εχω polo 1.2tsi..εβαλα σημερα φιλτροχοανη pipercross και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος κυριως απο ηχο!! Quote
djibril cisse Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Παιδια καλησπερα εχω polo 1.2tsi..εβαλα σημερα φιλτροχοανη pipercross και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος κυριως απο ηχο!! δωσε μας μια αναλυτικη περιγραφη αν γινεται...φωτο,τιμη,εγκαταστατης!!! ειδες καμια διαφορα στις επιδοσεις? Quote
Overhauled Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Kοίτα EΔΩ. Το PX 1819 είναι για τα δικά μας. Η ερώτηση είναι αν πήρε αυτό ο φίλος μας και απο που. Quote
Guest stefanos Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 το px 1819 αντικαθιστα το μαμα φιλτρο που ειναι κωνοειδες και οχι κλασσικο panel..εγω εβαλα την χοανη της pipercross, καταργηθηκε το πανω μερος του φιλτροκουτιου και η χοανη τωρα τραβαει αερα και απο την μαμα εισαγωγη και απο το μοτερ.110 ευρω πηγε στην carworks αμφιθεας.ο θορυβος ειναι φοβερος σε ολο το φασμα στροφων..και ακουγεται δυνατα η εκτονωση!!δειχνει ποιο προθυμο στην επιταχυνση,κατα την γνωμη μου αξιζει!ελπιζω να βοηθησα Quote
djibril cisse Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 το px 1819 αντικαθιστα το μαμα φιλτρο που ειναι κωνοειδες και οχι κλασσικο panel..εγω εβαλα την χοανη της pipercross, καταργηθηκε το πανω μερος του φιλτροκουτιου και η χοανη τωρα τραβαει αερα και απο την μαμα εισαγωγη και απο το μοτερ.110 ευρω πηγε στην carworks αμφιθεας.ο θορυβος ειναι φοβερος σε ολο το φασμα στροφων..και ακουγεται δυνατα η εκτονωση!!δειχνει ποιο προθυμο στην επιταχυνση,κατα την γνωμη μου αξιζει!ελπιζω να βοηθησα 110 ολο το κιτ (με κολαρα)? Επειδη ειμαι και εγω ετοιμος να βαλω...σκεφτομαι μηπως το μετανιωσω λογω θορυβου αν και νομιζω οτι θα ειναι διακριτικος ή κανω λαθος? Quote
Guest stefanos Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 κολαρα δεν χρειαστηκαν..εφαρμοσε με τον μαμα σωληνα που παει στο μοτερ με ενα αλουμινακι ωστε να σφηξει καλα.αν δεν εισαι σιγουρος πηγαινε να το testareis και αν δεν σ αρεσει αστο..ο θορυβος της turbinas ειναι πολυ ωραιος!!αα και κανενα θεμα με αισθητηρες το κυριοτερο. Quote
Overhauled Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Πήγες μέχρι την Carworks και δεν έβαλες και πρόγραμμα να είσαι κομπλέ; Quote
Guest stefanos Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Για προγραμμα το πιθανοτερο revo..απλα περιμενω να περπατησουν λιγο στην αγορα οι βελτιωσεις και μετα!! Quote
djibril cisse Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 κολαρα δεν χρειαστηκαν..εφαρμοσε με τον μαμα σωληνα που παει στο μοτερ με ενα αλουμινακι ωστε να σφηξει καλα.αν δεν εισαι σιγουρος πηγαινε να το testareis και αν δεν σ αρεσει αστο..ο θορυβος της turbinas ειναι πολυ ωραιος!!αα και κανενα θεμα με αισθητηρες το κυριοτερο. αν σου ειναι ευκολο...βαλε μια φωτογραφια για να δουμε τοποθετημενη την εισαγωγη ή ακομα καλυτερα ενα βιντεο! Quote
Guest stefanos Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 θα βαλω φωτογραφια ή video την Παρασκευη γιατι ειμαι εκτος Αθηνων!! Quote
chris polo Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Το px1819 ξερει κανεις αν καθαριζεται.Ψηνεται κανεις για group buy? Quote
Overhauled Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Το px1819 ξερει κανεις αν καθαριζεται.Ψηνεται κανεις για group buy? Ναι καθαρίζεται όπως όλα. Εγώ συμμετέχω σε group buy. To θέμα είναι οτι πρέπει να βρεθεί κάποιος πρόθυμος να το οργανώσει και πρωτίστως να ενημερωθεί η διαχείρηση αν τελικά υπάρξει ενδιαφέρον. Στο οnline shop της pipercross προς το παρόν δεν το βρίσκω γι αγορά. Quote
Guest stefanos Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) Οριστε και η photo παιδια!! Edited January 28, 2011 by stefanos polo tsi Quote
dodos Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Ωραίος φιλέ αν μπορείς να ανεβάσει και κάνα βίντεο να ακούσουμε ήχο θα το εκτιμούσα πολύ… Ευχαριστώ… 1 Quote
BECKMAN Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 ΠΟΣΟ σου στοιχισε για να το φτιακσεισ ολο αυτο φιλε???? Quote
aretpan Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 οχι παρα πολυ γιατι τα εχω βαλει εγω .οσο για το φιλτρο προτεινω αυτο ειναι το TRUST AIRINX, πολυ καλη αποδοση και θα ακους και την τουρμπινα. Quote
djibril cisse Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 και απ αυτα που εχεις βαλει...ειναι ευκολο να μας πεις τι εχει κερδισει το αμαξι??? Quote
chris polo Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 οχι παρα πολυ γιατι τα εχω βαλει εγω .οσο για το φιλτρο προτεινω αυτο ειναι το TRUST AIRINX, πολυ καλη αποδοση και θα ακους και την τουρμπινα. Φιλε καταρχην εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια.Θα ηθελα να σε ρωτησω αν η σκαστρα(HKS SSQV) ακουγεται με μαμα προγραμμα?Γιατι με 0.6 οver(μαμα) ειναι λιγο δυσκολο να ανοιξει η σκαστρα απ οτι ξερω.Ειδες καμια απωλεια σε δυναμη με αυτη τη σκαστρα? Quote