Jump to content
Polakias

Nέες κυκλοφορίες!

Recommended Posts

Αυτή τη φορά ο Jesper Kyd ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία για το επερχόμενο Hitman: Blood Money. Τι συνεργασία είναι αυτή; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

217-3.jpg

Για όσους δεν γνωρίζετε ο Jesper Kyd είναι αυτός που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με όλη τη σειρά Hitman, καθώς έχει αναλάβει την ηχητική επένδυση του εν λόγο παιχνιδιού. Αυτή τη φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για τον επερχόμενο τίτλο με κωδική ονομασία Blood Money.

Ο Kyd πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχητική επένδυση κλείνοντας συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης, η οποία αποτελείται αισίως από 150 άτομα και χορωδία. Καταλαβαίνετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό αφού, όλοι γνωρίζουμε ότι η ηχητική επένδυση ενός παιχνιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα που προσφέρει. Εκτός από το ορχηστικό κομμάτι ο Kyd έχει ενσωματώσει και ηλεκτρονικά κομμάτια για να δώσει περισσότερο ακόμα βάθος στην πορεία του παιχνιδιού.

Τέλος ο Jesper Kyd έκανε τις εξής δηλώσεις: "Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη συνεργασία. Παράγαμε ένα δυναμικό και διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα, από κάθε άλλο τίτλο της σειράς. Ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όσον αφορά τουλάχιστον το ηχητικό του αποτέλεσμα."

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το διαπιστώσουμε οι ίδιοι. Το Hitman: Blood Money πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2006.

Πηγή: http://tech.pathfinder.gr/games/news/217.html

Edited by PoLaKiaS
Link to comment
Share on other sites

παιχνιδαρα ηταν και το πρωτο και το δευτερο...ειδικα το πρωτο για τον καιρο που κυκλοφορησε ηταν πολυ πρωτοτυπο οι δυνατοτητες που σου δινε..δεν ηταν μονο ενα τριτου προσωπου.ηταν κατι παραπανω..και η μουσικη στο δευτερο μου αρεσε πολυ επισης.

αντε να δουμε και σε αυτο :D

Link to comment
Share on other sites

ωραιος χρηστο..μιας και λεμε για νεες κυκλοφοριες φυσικα ολοι ξερουμε για το most wanted!θελω σχολια για δυο καινουρια παιχνιδια ομως αν τα επαιξε κανενας quake 4 και fear..

για τα quake τι να πω..εχω και τα 3 μεχρι τωρα..το ενα ηταν απιστευτο για την εποχη του!

το δευτερο ειχε απιστευτα γραφικα ακομα και τωρα να το παιζες!

και το tournament ηταν πιο πολυ για multiplayer..

Link to comment
Share on other sites

To need for speed έχει δικό του θέμα νομίζω όμως, άρα καλύτερα να συνεχιστεί εκεί, ή κάποιος να ενώσει τα topics!

Link to comment
Share on other sites

Guest super savvato!!!

λοιπον εγω χθες τερματισα το καινουργιο call of duty 2 το οποιο αξιζει απιστευτα σε ολους τους τομεις !ειναι real time τα γραφικα κ αξιολογο παντου

επισης age of empires 3(too good!)

star wars battlefront 2

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο το θεμα. μπραβο Χρηστο αλλα και ολοι σας. Το εκανα ηδη pinned για να μην χαθει απο την 1η σελιδα. :D

Να προτεινω και εγω ενα παιχνιδακι που βγαινει 2 Δεκεμβριου για το XBOX 360. H Joanne Dark και τα Microsoft Game Studios επιστρεφουν με το Perfect Dark Zero. Αποστολη της ηρωιδας ειναι τι αλλο? Να σωσει τον κοσμο, επιζωντας μεσα απο σεναρια εταιρικης κατασκοπιας.

Το trailer δειχνει οτι το παιχνιδι θα ειναι αψογο απο σεναριο και γραφικα. Θα δειξει....

pbh225pdz.jpg

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εγω χθες τερματισα το καινουργιο call of duty 2 το οποιο αξιζει απιστευτα σε ολους τους τομεις !ειναι real time τα γραφικα κ αξιολογο παντου

επισης age of empires 3(too good!)

star wars battlefront 2

το age3 δε μου αρεσε τοσο οσο το δυο..δε ξερω αλλα μετα το empire earth νιωθω οτι ολα τα strategy ακολουθουν το ιδιο μοτιβο στα γραφικα και στο gameplay.

Link to comment
Share on other sites

Ο Hugo Weaving στο LOTR:The Battle For Middle Earth 2

216-4.jpg

Η Electronic Arts αποφάσισε χθες να δώσει στο επερχόμενο RTS, The Lord of the Rings:The Battle for Middle-earth II μία "βασιλική" αίσθηση στους gamers ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον διάσημο και καταξιωμένο ηθοποιό από την τριλογία The Lord of the Rings, Hugo Weaving, ο οποίος ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία το ρόλο του βασιλιά Elrond.

Σύμφωνα με την εταιρία ο Hugo Weaving θα δώσει στο The Battle for Middle-earth II τη φωνή του η οποία θα καθοδηγεί τον παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έχει αναλάβει να αφηγείται το story του. Βασικό στοιχείο είναι ότι ο Lord Elrond δεν θα αρκεστεί μόνο στην αφήγηση των νέων αποστολών του LOTR, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα λαμβάνει ενεργά μέρος στις επικές μάχες που θα διαδραματίζονται, αφού το Battle for Middle Earth II δεν είναι μόνο βασισμένο στην κινηματογραφική τριλογία, αλλά κυρίως στο λογοτεχνικό έργο του Tolkien. Αυτό σίγουρα μας εξάπτει τη φαντασία αφού περιμένουμε μάχες τις οποίες δεν είδαμε στην κινηματογραφική τριλογία που δημιούργησε ο Peter Jackson.

Σίγουρα θα συμφωνείτε ότι η φωνή του Hugo Weaving, θα δώσει νέο "αέρα" στο παιχνίδι αφού πρόκειται για μία από τις χαρακτηριστικότερες φωνές όχι μόνο στο LOTR αλλά και σε άλλες ταινίες, όπως φυσικά το Matrix, όπου ενσάρκωσε και εκεί με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του Agent Smith. Αναμένουμε λοιπόν το νέο δημιούργημα της Electronic Arts και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα στεφθεί με επιτυχία.

Τέλος να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

216-8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Simon is back

Σας λέει κάτι το όνομα Simon; Πέρασαν 3,5 ολόκληρα χρόνια και όμως σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι μαζί μας το πασίγνωστο Simon the Sorcerer!

218-4.jpg

Ευχάριστα ήταν τα νέα που μας ήρθαν από τον χώρο των Adventure games. Ένας χώρος όπου θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει χάσει τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος καθώς πλέον εκλείπουν τα καλά και ποιοτικά adventures από άλλες εποχές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιες εταιρίες που προσπαθούν ακόμα να δώσουν ώθηση σε αυτόν τον τομέα της παιχνιδοβιομηχανίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε το πρόσφατο αριστούργημα από κάθε άποψη, το Myst: End Of Ages.

Όπως προαναφέραμε μας ήρθε μία ευχάριστη είδηση και όπως μερικοί από εσάς καταλάβατε από τον τίτλο το Simon the Sorcerer επιστρέφει. Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχει ήδη κλείσει μία συμφωνία μεταξύ της Silver Style , όπου απέκτησε τα δικαιώματα, και του Simon Woodroffe. Έτσι λοιπόν μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία το νέο Simon the Sorcerer 4, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι μία συνέχεια των προηγούμενων και φυσικά αφού και η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από τότε, το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού θα είναι εντελώς ανανεωμένο.

Ακόμα δεν έχουμε κανένα άλλο στοιχείο που μπορούμε να σας πούμε αφού δεν έχει γίνει τίποτε ακόμα γνωστό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2006, οπότε έχουμε ακόμα 1 χρόνο μπροστά μας για να μάθουμε περισσότερα. Εμείς παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και για οτιδήποτε θα ενημερωθείτε άμεσα. Έως τότε απλά...υπομονή!

Πηγή: Pathfinder

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώθηκε το "Splinter Cell 4"

148983-266490.jpg

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς Splinter Cell όλοι κολλήσαμε λίγο πολύ με το σενάριο και τον τρόπο παιξίματος του παιχνιδιού, αφού για πρώτη φορά αναλαμβάναμε το ρόλο ενός μυστικού πράκτορα, όπου έπρεπε να ολοκληρώσει τις αποστολές του όσο το δυνατόν πιο "αθόρυβα". Όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε από τον πρώτο κιόλας τίτλο το Splinter Cell γνώρισε τεράστια επιτυχία μόνο και μόνο από το πρωτότυπο gameplay του. Έτσι λοιπόν δεν άργησε να βγει και το δεύτερο που σημείωσε ανάλογη επιτυχία. Πριν ένα χρόνο περίπου κυκλοφόρησε το 3 μέρος της σειράς με κωδική ονομασία Chaos Theory για το οποίο πρέπει να πούμε ότι έγινε πάταγος, και το οποίο είχε τρομερές προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα και ένα σενάριο βγαλμένο από βιβλίο. ¶ρα μετά από όλα αυτά τι ήταν φυσικό επακόλουθο;

Μα φυσικά η κυκλοφορία του νέου Splinter Cell με κωδική ονομασία Double Agent. Όχι δεν πρόκειται να έχετε μαζί σας κι άλλον πράκτορα. Και πάλι μόνος θα προσπαθήσετε να φέρετε σε πέρας όλες σας τις αποστολές, αλλά αυτή τη φορά το σενάριο περνάει σε άλλη "διάσταση". Ο παίκτης σας, Sam Fisher, θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να γίνει διπρόσωπος, αφού καλείται να αντιμετωπίσει μία τρομοκρατική οργάνωση. Όταν όμως θες να χτυπήσεις το κακό από που πρέπει να ξεκινήσεις; Μα φυσικά από το να μάθεις τα μυστικά τους και να γίνεις...ένας από αυτούς! Δεν θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα για το σενάριο του παιχνιδιού καθώς πιστεύουμε ότι θα χάσετε όλη του τη μαγεία. Αυτά που σας αναφέραμε πιστεύουμε πως είναι αρκετά για να σκεφτείτε το τι πρόκειται να δούμε στο νέο αυτόν τίτλο.

Τέλος να σας πούμε ότι επίσημα πλέον ανακοινώθηκε ότι το Splinter Cell:Double Agent πρόκειται να κυκλοφορήσει την ¶νοιξη του 2006 για PC, PlayStation 2, GameCube, Xbox και Xbox 360!

Link to comment
Share on other sites

Resident Evil 4 και για PCs

To Resident Evil 4 σάρωσε βραβεία και πωλήσεις τη χρονιά που μας πέρασε. Μάλιστα το γνωστό Gamespot το κήρυξε ως παιχνίδι της χρονιάς.

Περίλυποι οι χρήστες προσωπικών υπολογιστών περίμεναν μια ανακοίνωση ότι θα έρθει και για αυτούς το RE4, αλλά του κάκου.

Όμως, αρκετό καιρό μετά την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού, μαθαίνουμε μέσω του υπεύθυνου για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ευρώπη (play.com), ότι έρχεται και για τα PCs στις 31 του Μάρτη.

Υπομονή λοιπόν pc fans και users. Η εμπειρία μας με το εν λόγω παιχνίδι δείχνει ότι την αξίζει...

Πηγή: Pathfinder.gr

Link to comment
Share on other sites

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το νέο Zelda;

Τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από το μέλλον του επερχόμενου νέου επεισοδίου στη σειρά Zelda, ήρθε για να βάλει σε τέλος ο Reggie Fils-Aime, υψηλόβαθμο στέλεχος της Nintendo Αμερικής.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό Spike TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή Game Head, o Aime επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το ερχόμενο φθινόπωρο για το GameCube και όχι για το Revolution, όπως ανέφεραν οι τελευταίες φήμες. Φυσικά, η συμβατότητα του Revolution θα επιτρέπει στο The Legend of Zelda: The Twilight Princess να αναπαράγεται κανονικά και στη νέα κονσόλα της Nintendo, χωρίς όμως να έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαριστεί αν τρέχοντας σε αυτήν θα προσφέρει στους παίκτες επιπρόσθετες λειτουργίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Zelda για την ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή: http://tech.pathfinder.gr/games/news/new-z...ing-autumn.html

H Λάρα Κρόφτ επιστρέφει

Η Eidos, υπεύθυνη κυκλοφορίας των περιπετειών της Lara, ανακοίνωσε οτι η τελική κυκλοφορία του νέου τίτλου με θέμα την ομόνυμη ήρωίδα θα είναι η 1η Απριλίου.

Το Tomb Raider: Legend θα κυκλοφορήσει αρχικά για Playstation2, Xbox, PC ενώ έπονται οι εκδόσεις για τις Next Gen παιχνιδομηχανές και το PSP.

Τα ...βάσανα της Λάρα άρχισαν το 1996 εν μέσω απλοϊκών για τα τωρινά δεδομένα μεν, επαναστικών για τότε δε, 3D γραφικών.

Η επιτυχία μάλιστα της σειρά ήταν τόσο μεγάλη που είχαμε και την (αναμενόμενη) κινηματογραφική μεταφορά με την επίσης αγαπημένη μας Αντζελίνα Τζολί στον κύριο ρόλο.

Κατά σειρά τα προηγούμενα 6 παιχνίδια της σειράς ήταν τα :

* Tomb Raider

* Tomb Raider 2: The Dagger of Xian

* Tomb Raider 3: The Adventures of Lara Croft

* Tomb Raider 4: The Last Revelation

* Tomb Raider 5: Chronicles

* Tomb Raider 6: Angel of Darkness

Ο νέος τίτλος φυσικά θα εκμεταλλεύεται το νέο status quo στον χώρο των γραφικών, ενώ συν τοις άλλοις θα παρέχει νέες προκλήσεις και κυρίως πολλές ώρες διασκέδασης.

Πηγή: http://tech.pathfinder.gr/games/news/tomb-raider-legend.html

Edited by Polakias
Link to comment
Share on other sites

Ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War II

04_Poster%20God%20of%20War.jpg

Πριν από λίγες ώρες, η Sony Computer Entertainment επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον την κυκλοφορία του God of War II, δίνοντας ταυτόχρονα και μια πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η συνέχεια του παιχνιδιού που αποτέλεσε -εκτός από διαφήμιση για την ελληνική μυθολογία- και ένα από τα καλύτερα action adventures παιχνίδια που απολαύσαμε ποτέ, θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2007. Αυτή η ημερομηνία ισχύει για την NTSC, αλλά και για την PAL (ευρωπαϊκή) έκδοση του παιχνιδιού.

Το God of War II αναπτύσσεται ξανά από τα Santa Monica Studios της Sony, ενώ στο τιμόνι της ομάδας δημιουργίας θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο David Jaffe, ο άνθρωπος που συνέλαβε και υλοποίησε το πρώτο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας, μετά την ενθρόνισή του ως "Θεός του Πολέμου", ο Kratos καλείται να ταξιδέψει στα πέρατα της Γης, για να αντιμετωπίσει ανείπωτους τρόμους και να αλλάξει τη μοίρα του. Όσον αφορά στο gameplay, αυτό θα συνεχίσει (ευτυχώς) να διατηρεί το ίδιο γνωστό ύφος του πρώτου, αλλά θα υπάρχουν πολλές νέες κινήσεις για τις λεπίδες του ήρωα, αλλά και αρκετά νέα ξόρκια. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα περιπέτεια του Kratos θα έχουμε στην Ε3 2006.

Πηγή: http://tech.pathfinder.gr/games/news/god-of-war2.html

Link to comment
Share on other sites

Να ποστάρω και εγώ; Έχουμε και λέμε. από τα τελευταία παιχνίδια που έχω παίξει ξετρελάθηκα με το Fear. Το παιχνίδι είναι απίστευτο τόσο από γραφικά και ήχο όσο από σενάριο. Τέτοια εφέ δεν έχω ξαναδεί. Τώρα παίζω το Quake 4 και πρέπει να πω ότι είναι καλό. Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις λεπτό. Κατέβασα από το δίκτυο το Τοκα 3 και θέλω να δω πως στο λύκο μπαίνει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Να δούμε και τι ψάρια πιάνει και αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Guest super sayian

to f.e.a.r ειναι απο τα αρτιοτερα παιχνιδια στον χωρο

πολλες απαιτησεις βεβαια αλλα αιμα κ πιστολιδι στο φουλ

αλλα αυτο το *μη επιτρεπόμενη λέξη*ενο το κοριτσι που σκαει συνεχεια εκλανα μεντες all the time!!!

Link to comment
Share on other sites

to f.e.a.r ειναι απο τα αρτιοτερα παιχνιδια στον χωρο

πολλες απαιτησεις βεβαια αλλα αιμα κ πιστολιδι στο φουλ

αλλα αυτο το *μη επιτρεπόμενη λέξη*ενο το κοριτσι που σκαει συνεχεια εκλανα μεντες all the time!!!

Από απαιτήσεις ήθελε τα κέρατα του. Εγώ με την ασους την 6600 GT και δεν το ετρεχε καλα σε υψηλές αναλύσεις, Είχε αρκετό θόρυβο. Σε ένα φιλαράκι με την ίδια κάρτα αλλά την 256 έτρεχε απίστευτα καλά. Και το κοριτσάκι ήταν όλα τα λεφτά. Κάθε φορά που έσκαγε μύτη, μαζί με τους παλμούς του ήρωα ανέβαιναν και οι δικοί μου. :thumbsup:

Α! και για μένα το κπρυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών είναι το Σαν Αντρέας. Μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι. worthy.gifworthy.gifworthy.gif Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι για να περνάς την ώρα σου. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Kυκλοφορησε το Test Drive Unlimited για Xbox 360, PS2 και PC.

Με φοντο την Χαβαη, ο παικτης διαλεγει ενα απο τα 125 διαθεσιμα αυτοκινητα, τα ρουχα του και τα αξεσουαρ του με σκοπο να φτιαξει τον χαρακτηρα που ονειρευεται. Μηχανες Ducati και Kawasaki αλλα και supercars οπως Saleen, Ferrari, Shelby, Aston Martin, Lamborghini σε προκαλουν σε κοντρα σε δρομους συνολικου μηκους 1000 μιλιων.

Απο γραφικα σκιζει το παιχνιδι. Φυσικα δεν λειπουν οι Volkswagen και Audi.

To επισημο site ειναι το http://www.testdriveunlimited.com/ ενω πολλες φωτογραφιες αλλα και video θα βρειτε εδω: http://media.xbox360.ign.com/media/747/747892/imgs_1.html

Oριστε τα screenshots

no_14.jpgno_3.jpgno_3.jpgtdu008.jpgtdu015.jpgtdu016.jpgtdu023.jpgno_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Nightangel

Ναι, το Test Drive Unlimited στην έκδοση για xbox 360 που το έχω είναι απίστευτο.

Μόλις πάτησα ένα Golf V R32 με το κατακόκκινο ΤΤ μου tongue.gif

Ήχος απίστευτος με τρομερά cinematic graphics :D

Edited by Nightangel
Link to comment
Share on other sites

Εμπρος καλό μου torrent....

Απίστευτα γραφικά μου τρεχουν τα σαλια....

90 OF THE WORLD’S MOST EXCLUSIVE CARS AND MOTORBIKES

The complete list of cars and bikes that will ship in the retail version of Atari’s Test Drive Unlimited for the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft in September 2006 is as follows:

AC 289 1964

Alfa Romeo 8c Competizione 2004

Alfa Romeo Alfa GT 3.2 V6 24v 2003

Ascari KZ1 - Current

Aston Martin DB4 GT Zagato 1961

Aston Martin DB7 Zagato 2004

Aston Martin DB9 Coupe 2005

Aston Martin DB9 Volante 2005

Aston Martin V8 Vantage 2005

Aston Martin Vanquish S V12 2005

Audi A3 3.2 quattro DSG 2005

Audi A6 4.2 quattro 2005

Audi S4 Cabriolet 2004

Audi TT quattro sport 2005

Caterham CSR 260 Current

Chrysler 300C® SRT-8 2004

Chrysler Firepower Concept Car 2005

Chrysler ME FOUR-TWELVE 2004

Dodge Viper SRT-10 2005

Ducati 999R - 2005

Ducati Monster S4R - 2005

Ducati Supersport 1000DS 2005

Farboud Supercharged GTS Prototype 2005

Ferrari 288 GTO - 1984

Ferrari 575M Maranello 2004

Ferrari Enzo Ferrari 2005

Ferrari F430 Spider 2005

Ferrari F430 2004

Ford GT - 2005

Ford Mustang GT-R Concept 2005

Ford Mustang GT Convertible 2005

Ford Mustang GT Coupe 2005

Ford Shelby Cobra Concept 2004

Ford Shelby GR-1 Concept 2004

GM (Cadillac®) XLR-V™ 2005

GM (Chevrolet®) Camaro® Z-28™ 1967

GM (Chevrolet®) Corvette® C6™ Coupe 2005

GM (Chevrolet®) Corvette® Stingray™ 69 1969

GM (Chevrolet®) Corvette® Z06™ Coupe 2005

GM (Chevrolet®) SSR™ 2005

GM (Pontiac®) Firebird™ 1970

GM (Pontiac®) GTO® - 2004

GM (Saturn™) Sky™ 2007

Jaguar Type E Coupe 1964

Jaguar XJ220 - 1993

Jaguar XK Convertible 2006

Jaguar XK Coupe 2006

Jaguar XKR Coupe 2005

Kawasaki Ninja ZX-10R 2005

Kawasaki Z1000 2005

Koenigsegg CC8S Current

Lamborghini Gallardo SE 2005

Lamborghini Gallardo Spyder 2006

Lamborghini Miuara P400 SV 1971

Lamborghini Murciιlago Coupe 2004

Lotus Elise R 2005

Lotus Esprit V8 2002

Lotus Sport Exige 240R 2005

Maserati 3500 GT - 1960

Maserati Gransport -

Maserati MC12 - Current

Maserati Spyder 90th Anniversary 2005

Maserati Spyder Cambiocorsa 2004

McLaren F1 - 1997

McLaren F1 GTR 1995

McLaren SLR Mc Laren Current

Mercedes 300 SL Gullwing 1957

Mercedes CLK 55 AMG 2004

Mercedes CLK DTM AMG 2003

Mercedes CLS 55 AMG 2004

Mercedes SL 65 AMG 2004

Mercedes SLK 55 AMG 2004

MV Agusta F4 Tamburini 2005

MV Agusta F4 Brutale 910S 2005

Nissan 350Z Coupe 2004

Nissan 350Z Nismo S-Tune 2004

Noble M12 GTO-3R 2004

Noble M14 - 2005

Pagani Zonda C12S Current

Saleen S7 Twin-Turbo Current

Shelby Cobra Daytona Coupe™ 1963

Shelby GT 500 - 1967

Spyker C8 Laviolette Current

Triumph Speed Triple 2005

TVR Sagaris - 2005

TVR Tuscan S 2005

VW Golf R32 200?

VW W12 Coupe 1997

VW W12 Roadster - 1998

Wiesmann Roadster MF3

Edited by Puck
Link to comment
Share on other sites

Ωπ! Το R32 το περιμενα, το W12 ομως οχι! Πορτοκαλι οπως το πρωτοτυπο?

Ολα τα αυτοκινητα παντως ειναι ενα και ενα διαλεγμενα. Μαλλον ειναι παιχνιδι με μεγαλη βιοσιμοτητα. Βλεπω να περναμε ατελειωτες ωρες μπροστα στις οθονες.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια επαιξα το παιχνιδι Evolution Gt στον υπολογιστη...ειναι πολυ καλο!!

Αξιζει να το παιξετε εχει και Golf GTI...και αν βγαλεις το Traction Control σπινιαρει τριτες worthy.gif:D:D

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώθηκε το "Splinter Cell 4"

148983-266490.jpg

Τέλος να σας πούμε ότι επίσημα πλέον ανακοινώθηκε ότι το Splinter Cell:Double Agent πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2006 για PC, PlayStation 2, GameCube, Xbox και Xbox 360!

Δυστηχώς Χρήστο το Double Agent ερχεται σε λίγες ημέρες στην χώρα μας μιας και η Ubisoft άλλαξε τα πλάνα της και μετέφερε τις ημερομηνίες θα είναι ομως φοβερό οπότε αξίζει τον κόπο.

Εχω κολλήσει εδώ και δύο ημέρες με το Phoenix Wright για το DSlight. Ενας δικηγόρος αναλαμβάνει υποθέσεις δολοφονίας. Yπερασπίζεται τον "δολοφόνο" και ψάχνει για στοιχεία.

Σαν ιδέα δεν μου αρεσε αλλα μετα ενθουσιάστηκα.

Edited by Maggie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.