Jump to content
yositosi

Εσείς Τι Πρόγραμμα Φοράτε?

  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

σε καποια 1.8tsi εβγαλε και για 104+0ct δηλαδη αγωνιστικη βενζινη ,αλλα στα πιο πολλα εχει στοκ ,95αρα και 98-100αρα .στα πασσατ εχει μονο στοκ 95αρα και 98-100αρα δεν εχει το racing .

Edited by tasossline t
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

σήμερα που ρώτησα εγώ για το δικό μου (passat cc) μου είπε οτι έχει.


Τάσο εσύ πόσο καιρό έχεις βάλει το πρόγραμμα?εισαι ευχαριστημενος ?σου εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

κοιτα φιλε δεν ξερω τι να σου πω ,επειδη εχω ρωτησει απειρες φορες για του αδερφου μου το cc και μου εχουν πει οτι δεν υπαρχει και ουτε προκειται να βγαλουν γιαυτο στο ειπα ,επισης ειχα ρωτησει και για το δικο μου μοντελο audi α3 1.8tsi πηρα παλι την ιδια απαντηση μηπως σου το ειπε ετσι χωρις να το δει ?γιατι εχω ρωτησει και για λεον και παλι τα ιδια μου ειπαν .δες το λιγο 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

εγω εχω αλλαξει τρια προγραμματα και σωστα δουλευει με το τριτο προγραμμα (ρεβο) εδω και 4 χρονια .με τα αλλα δυο οχι δεν δουλευε σωστα .

Link to comment
Share on other sites

σήμερα που ρώτησα εγώ για το δικό μου (passat cc) μου είπε οτι έχει.

Τάσο εσύ πόσο καιρό έχεις βάλει το πρόγραμμα?εισαι ευχαριστημενος ?σου εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα?

 

Με τις ρυθμίσεις ΕΙΔΙΚΑ σε ένα πρώτο στάδιο μην περιμένεις να δεις τίποτα χαωδώς διαφορετικό αμάν και ντε! Σου το λέω αυτό γιατί μιλάμε απλά και μόνο για μια αναβάθμιση λογισμικού με όλα τα παρελκόμενα που "κρύβουν" απόδοση να είναι εργοστασιακά!

 

Γενικά στο πρώτο στάδιο βλέπεις μια μεγάλη ανάσα έναντι του στοκ στησίματος με ουσιαστική διαφορά να υπάρχει στις υψηλές στροφές όπου το μαμά σεταπ πολύ απλα λαχανιάζει και δεν δίνει στα πολύ ψηλά τίποτα (σαν να μαστιχώνει). Από εκεί και πέρα στις ροπές έχεις μια βελτίωση μεν αισθητή, αλλά δεν είναι και κανένα χάος (στα μεσαία ουσιαστικά σου δίνει ένα "peak" και στο υπόλοιπο εύρος απλώς παίρνει τα πάνω του)

 

Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω, τότε αναγκαστικά πας σε stage2, όπου μπορεί τα ονομαστικά άλογα που θα πάρεις να ειναι αναλογικά λιγότερα από το stage1 σε stage2... σε σύγκριση stock σε stage1, αλλά ουσιαστικά η όλη αίσθηση είναι χαωδώς καλύτερη γιατί πολύ απλά ΟΛΗ η καμπύλη ροπής ανεβαίνει πολύ! Βέβαια στον αντίποδα έχεις πολύ υψηλότερο κόστος μιας και θέλεις εξάτμιση, εισαγωγή, σκάστρα, i/c!! Παράλληλα μετά κοιτάς σίγουρα και για συμπλέκτη γιατί δεν αντέχει πολλά πολλά... και αν κρίνω απο εμένα τώρα κατάλαβα γιατί η revo έλεγε σαν "προτεινόμενη" και την αλλαγή βάσεων μοτέρ (πολύ σύντομα τις φάγαμε και δαύτες)

 

Τέλος, αν θέλεις κάτι ΑΚΟΜΑ παραπάνω, πας σε K04 τουρμπίνα όπου η ΟΛΗ καμπύλη (ειδικά στα μεσαία-ψηλά) τραπεζώνει στα ταβάνια μεταμορφώνοντας το αμάξι. Φυσικά εδώ το όλο κόστος είναι ακόμα παραπάνω γιατί μιλάμε και για τουρμπίνα, αισθητή πλεον ανάγκη αναβάθμισης και φρένων/αναρτήσεων... και δεδομένο ότι διάφορα παρελκόμενα θα σου έχουν πρόωρες φθορές.

 

Τα παραπάνω όλα για την ιστορία. Για εμένα για να δεις κάτι καλό, χωρίς να σκάσεις ένα σκασμό λεφτά, βάζεις ένα APR (εγγυημένα ότι πρόγραμμα δίνουν δουλεύει καλά μιας και Online τραβάει και σου δίνει από το server του εξωτερικού με βάση τον κωδικό του εγκεφάλου σου και όχι με αλχημείες/πειράματα αρχεία του εκάστοτε αντιπροσώπου), και πετάς εν καιρώ και μια εισαγωγή... κατά προτίμηση ένα Carbonio, ή μια ITG/VW Racing που ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δουλεύουν ολόσωστα με τον BZB!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

γεια σας,

 

ψάχνοντας στο δυαδίκτυο πέτυχα αυτό και μου έκανε εντύπωση.

 

http://www.mybluefin.co.uk/search?make=38&fueltype=5&model=465&variant=2476

 

Δεν γνωρίζω ποιότητα κλπ κλπ. όμως είναι εντυπωσιακό ότι σου δίνει ένα μηχάνημα με το οποίο εσύ περνάς μόνος σου το πρόγραμμα και όποτε θέλεις το αντικαθιστάς με το original και από τιμή, ok μία η άλλη.

 

Και μόνο που το κάνεις μόνος σου, όποτε θες, αν δουλεύει βεβαίως βεβαίως, είναι φοβερό.

 

δείτε και το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=1YzZgLMfX_o

 

 

Κάποιος να ξέρει τη λεγόμενη εταιρεία? Bluefin λέγεται από  UK.

 

Το βρήκα και στο ebay. Η πλάκα είναι ότι έχει και μεταχειρισμένα, καλό...

Edited by spentgr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το είχε βάλει παιδί και το έβγαλε... κάτι θεματάκια είχε.  ΑΝ θυμάμαι καλά δεν ήταν όλα όπως έπρεπε στο κομμάτι απόδοσης αλλά δεν παίρνω όρκο

 

Σημείωση: Το πρόγραμμα δεν ειναι για "βάλε-βγάλε"! Κάθε φορά που φλασάρεις τον εγκέφαλο περνάς αρχεία από πανω. Γενικά βγάζοντας την "υπερβολή του όρου", για κάθε ηλεκτρονική συσκευή το να την φλασάρεις είναι σαν να κάνεις "ηλεκτροσόκ" (δεν το λέω σαν ζημιά ή οτιδήποτε αλλά ΑΝ γίνει στραβή έχεις θέμα). Για αυτο κιόλας αν δεις σε οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου που αναβαθμίζεται το λογισμικό της αναγράφουν "μην αναβαθμίζετε αν δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το υπάρχον λογισμικό".

 

Σημείωση2: Κάθε φορά που φλασάρεις το πρόγραμμα αλλάζει ο flash counter του εγκεφάλου! Αυτό μεταπωλητικά (αν το δει κάποιος), ή στα πλαίσια της εγγύησης, θα σου δημιουργήσει θεματάκια. Ελάχιστες εταιρείες έχουν εξελιγμένο κώδικα σε αυτό το σκέλος ώστε να μην φαίνεται ότι έχει "αναβαθμιστεί" το λογισμικό (εγώ μόνο τις APR/REVO ξέρω μόνο για να ακριβολογώ)

Link to comment
Share on other sites

Τρίτον να συνεχίσω εάν πάρεις τελικά την απόφαση και το πάρεις θα πάρεις ΜΟΝΟ καινούργιο γιατί πολύ απλα το μεταχειρισμένο δεν θα σε δουλέψει γιατί πολύ απλα έχει μπει το προγραμμα σε αλλο αμάξι με αλλο αριθμό πλαισίου και κωδικό εγκεφάλου με αποτέλεσμα να κάνει μόνο για το συγκεκριμένο αμάξι .εαν ήταν τόσο απλα τα πράγματα θα Μαζευόμασταν 5-6 άτομα θα δίναμε από 80-100 ευρώ θα παίρναμε μια συσκευή και θα περνούσαμε πρόγραμμμα όλοι μόνο με 80-100 ευρώ .

Τέταρτον μη μπλέκεσαι με τέτοιου είδος προγράμματα γιατί εαν κάτσει μια στραβή και δεν δουλέψει η φαΐ καμία φλασια ο εγκέφαλος να δούμε μετά ποιος θα σε εξυπηρέτηση και ποιος θα σου επιστρέψει τα χρήματα στη περίπτωση που το περάσεις και δεν δουλέψει σαν προγραμμα .

Πέμπτον πάνε σε μια επώνυμη εταιρία να τελειώνει το θέμα και ας δώσεις και 50-100 ευρώ παραπάνω αλλά θα ξες ότι εαν συμβεί το παραμικρό θα βρεις κάποιο πρόσωπο για να του τα ψάλεις και για να σου το φτιάξει η και ακόμα να σου επιστρέψει τα χρήματα πίσω .

Edited by tasossline t
Link to comment
Share on other sites

 το εχουνε πολλα παιδια αυτο, και εγω μαζι μ αυτα.

το bluefin ειναι μια συσκευη μεταφορας του προγραμματος απ τον υπολογιστη στο αυτοκινητο, ( συγκεκριμενο προγραμμα, http://www.superchips.co.uk/ )

και σε πολλες περιπτωσεις λειτουργει και σαν διαγνωστικο.

οσα παιδια το εχουνε βαλει, πιστευω να εμειναν ευχαριστημενοι, οπως εγω

μ αυτο το προγραμμα το αυτοκινητο μου δουλευει πιο σωστα και απ οταν ηταν μανησιο, φυσικα με περισσοτερη δυναμη

η Superchips ειναι πολυ μεγαλη εταιρια και αξιοπιστη

http://www.rsmotorsports.gr/site/logate-dealer_g.htm

μιλα μαζι του φιλε και θα σου λυθουν ολες οι αποριες

ο τυπος ειναι επαγγελματιας με ολη τη σημασια της λεξης

Edited by ilias gr
Link to comment
Share on other sites

ηλια το οτι δουλευει σε εσενα και σε αλλα 10-20-200 ατομα δεν μου λεει τιποτα φιλε ,προγραμμα ειναι και αυτο οπως τα αλλα και πολυ πιθανον ο φιλος μας να ειναι ατυχος και να μην δουλεψει .

Link to comment
Share on other sites

εννοειται ηλια γιατι λιγοι πηγαν σε ρεβο και apr και παει λεγοντας και δεν δουλεψαν και πηραν τα λεφτα τους και εφυγαν ?ολα ειναι σχετικα και ολα ειναι προγραμματα δεν ειπε κανεις οτι συμβαινει μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα .

Link to comment
Share on other sites

ε τοτε συμφωνω.

αλλα και παλι πιστευω οτι ειναι πολυ μικρο ποσοστο, σ αυτους που δε δουλεψε καποιο επωνυμο προγραμμα

Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

δεν ξέρω τι ποσοστό είναι αυτό αλλά εγώ σήμερα έβαλα apr και δεν δούλεψε.με δικαιολογία ότι ο εγκέφαλος είναι παλιός (passat cc 2009 1.8).θα κατεβάσουν καινούργιο update για τον συγκεκριμένο εγκέφαλο.δεν ξέρω έχω ήδη  ξενερώσει 

Link to comment
Share on other sites

νικο αυτο αναφερα και πιο πανω ειναι πως θα σου κατσει καμια φορα ,σε αλλους καθεται σε αλλους οχι ,περιμενε λιγο να σου δοκιμασουν και το update μηπως και δουλεψει και εαν δεν δουλεψει περνεις τα λεφτα σου και φευγεις και πας σε αλλη εταιρια .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω τι ποσοστό είναι αυτό αλλά εγώ σήμερα έβαλα apr και δεν δούλεψε.με δικαιολογία ότι ο εγκέφαλος είναι παλιός (passat cc 2009 1. 8).θα κατεβάσουν καινούργιο update για τον συγκεκριμένο εγκέφαλο.δεν ξέρω έχω ήδη  ξενερώσει 

 

Τι ακριβώς εννοείς "έβαλες και δεν δούλεψε"? Το πρόγραμμα περάστηκε και το αμάξι δεν δούλευε σωστά ή μήπως το σύνδεσαν και στο online της APR αφού διάβασε τον ακριβή κωδικό του εγκεφάλου σου έβγαλε ότι δεν έχει για την συγκεκριμένη έκδοση εγκεφάλου?!

 

Ο λόγος που σε ρωτάω είναι ότι σε ΠΟΛΛΕΣ εταιρείες οι εκάστοτε dealers περνάνε ένα αρχείο που υποτίθεται ότι κάνει για τον εγκέφαλο σου, αλλά τελικά κάτι ψιλό μπορεί να διαφέρει και το πρόγραμμα να δουλεύει αλλού για αλλού. Αντιθέτως από όσο γνώριζα όταν ασχολούμουν η APR (τότε τουλάχιστον) ήταν η μόνη που ΑΝ έδινε το οκ ο server τότε το πρόγραμμα έπαιζε σωστά γιατί πολύ απλα δίνουν οκ μόνο στους κώδικες που έχουν τσεκάρει ότι πράγματι ειναι οκ

 

Για το bluefin, ΑΝ θυμάμαι και πάλι καλά, το παιδί που το είχε βάλει είχε παράπονο ότι είχε απόδοση πολύ κάτω από ότι "διαφήμιζαν", είχε μιλήσει μαζί τους (Αγγλία), δεν του έβγαλαν άκρη... ξενέρωσε και το έδωσε πόδι.

 

Τώρα για τους "μύθους και τις πραγματικότητες", μεγάλη ανάλυση που πραγματικά άσκοπη να γίνεται ξανά. Και οι "custom" προγραμματιστές παίρνουν κάποια "reference" αρχεία και αρχίζουν το μαμούνεμα (μικρορυθμίσεις). Εταιρείες που βγάζουν "αρχεία-αρχεία" πραγματικά και οι οποίες έχουν πραγματικά "κλειδωμένο" τον κώδικα τους, και οι οποίες δεν πειράζουν τον flash counter... είναι λίγες (χωρίς να λέω τίποτα παραπάνω από ότι αναφέρω, και χωρίς να εννοώ ή υποννοώ ποιό είναι καλό, ποιό καλύτερο, ποιό χειρότερο)

Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

το πρόγραμμα κατέβηκε online (μου ήρθε και e-mail) από apr με τον αριθμό του μαμά εγκεφάλου και μετά μπήκε το πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

τότε το πρόγραμμα θα έπρεπε να δούλευε σωστά... βασικά ολόσωστα, και εγώ αν ήμουν στη θέση σου ΔΕΝ θα δεχόμουν να φύγω έτσι, αλλά θα απαιτούσα να μου το γυρίσουν σε stock το αμάξι ή να το επιλύσουν άμεσα!!

Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

σήμερα πήγα στο συνεργείο και φυσωσαμε  το αμάξι για να δούμε βλάβες.Ευτυχώς όλα καλά αλλά τις αριθμειες του μοτερ τις βλέπεις και με γυμνό μάτι όταν ανοίξεις το καπό.δεν θα κάτσω να περιμένω καινούργιο update και (στείλε παππούλη την ευχή σου) πάλι αν δεν ξαναδουλεψει. καλώς κατεβαίνει ένα πρόγραμμα από μια μεγάλη εταιρία αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε σε κάθε αντιπρόσωπο να υπάρχει και ένας προγραμματιστης ώστε να μπορεί να κάνει κάποιες μικροδιορθωσεις  που θα του έχουν υποδείξει (και όχι του κεφαλιού του) στο εκάστοτε αυτοκίνητο γιατί ποτέ αμάξι με αμάξι δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μας και οι συνθήκες στις δοκιμές διαφέρουν (πχ βενζίνη).πιστεύω επίσης  ότι υπάρχουν και στον τόπο μας σωστοί και επαγγελματιες βελτιωτες-προγραμματιστες που κάνουν σωστά την δουλειά τους χρόνια τώρα και με αποδείξεις αλλά εμείς φοβόμαστε. τρανό παράδειγμα ενα φιλαράκι με scirocco 1.4  160hp μαμά με stage 1 και βαρελάκι στην  εισαγωγή εχει φτασει 234hp στο δυναμόμετρο και εδώ και 4 χρόνια με 120000χλμ δεν έχει κάνει κιχ. περιττό να πω ότι σκάβει.

Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

δεν είπα ότι θα πάω και θα βάλω απλά είμαι τόσο πολύ στραβωμένος γιατί πείρα τηλ σήμερα να τους εξηγήσω ότι το πρόγραμμα δεν δουλεύει  στο δικό μου αυτοκίνητο και αυτοί μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το αμάξι και όχι το πρόγραμμα. υπόψιν ότι έχω βγει από σέρβις πριν από 2 εβδομάδες και έχω αλλάξει  και μπουζί χωρίς να ήθελε μόνο και μόνο για το πρόγραμμα. ούτε καν μπήκαν στο κόπο να ψαχτουν λίγο.

Link to comment
Share on other sites

σήμερα πήγα στο συνεργείο και φυσωσαμε  το αμάξι για να δούμε βλάβες.Ευτυχώς όλα καλά αλλά τις αριθμειες του μοτερ τις βλέπεις και με γυμνό μάτι όταν ανοίξεις το καπό.δεν θα κάτσω να περιμένω καινούργιο update και (στείλε παππούλη την ευχή σου) πάλι αν δεν ξαναδουλεψει. καλώς κατεβαίνει ένα πρόγραμμα από μια μεγάλη εταιρία αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε σε κάθε αντιπρόσωπο να υπάρχει και ένας προγραμματιστης ώστε να μπορεί να κάνει κάποιες μικροδιορθωσεις  που θα του έχουν υποδείξει (και όχι του κεφαλιού του) στο εκάστοτε αυτοκίνητο γιατί ποτέ αμάξι με αμάξι δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μας και οι συνθήκες στις δοκιμές διαφέρουν (πχ βενζίνη).πιστεύω επίσης  ότι υπάρχουν και στον τόπο μας σωστοί και επαγγελματιες βελτιωτες-προγραμματιστες που κάνουν σωστά την δουλειά τους χρόνια τώρα και με αποδείξεις αλλά εμείς φοβόμαστε. τρανό παράδειγμα ενα φιλαράκι με scirocco 1.4  160hp μαμά με stage 1 και βαρελάκι στην  εισαγωγή εχει φτασει 234hp στο δυναμόμετρο και εδώ και 4 χρόνια με 120000χλμ δεν έχει κάνει κιχ. περιττό να πω ότι σκάβει.

 

Αυτό που λες, σαν διαδικασία αφορά σε custom πρόγραμμα με ondyno ρυθμίσεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχει η APR.

 

 

 

Σαν φιλική συμβουλή θα σου πω ότι, η βελτίωση πολλές φορές, ακόμη και ένα πρόγραμμα, είναι δύσκολη και δεν κάθεται σε ορισμένα αυτοκίνητα με την πρώτη.

Παρολο που άλλα προγραμματίστηκαν σε 10' και λειτουργούν απροβλημάτιστα από το 1' εδώ και χιλιάδες χλμ.

Χρειάζεται ψάξιμο και ίσως και αντικατάσταση προληπτικά ορισμένων ανταλλακτικών. (Μερικές Φορές).

 

Εφόσον δεν έμεινες ευχαριστημένος, δεν βλέπω το λόγο να μην πας σε μια άλλη εταιρία και να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω, εφόσον είναι εφικτό.

Edited by nikdev
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest nikos37

όλα κομπλέ έβγαλα το πρόγραμμα και πείρα και τα λεφτά μου πίσω .τσάμπα η ταλαιπωρία- 480km.  

Link to comment
Share on other sites

όλα κομπλέ έβγαλα το πρόγραμμα και πείρα και τα λεφτά μου πίσω .τσάμπα η ταλαιπωρία- 480km.  

Ωραιος.. τελος καλο όλα καλα...

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετικο προγραμμα απο την PowerLogic στο αυτοκινητο μου. Το παραμικρο προβλημα ουτε ποτε κανενα λαμπακι. Ολη η δουλεια γινεται πανω στο δυναμομετρο και τα αποτελεσματα φαινονται στο δρομο.

 

Συγχαρητηρια στην PowerLogic που ειχε ρυθμισει εξαιρετικα το αυτοκινητο και με τη "μαμα" τουρμπινα και τωρα με την Κ04 οπου το αυτοκινητο απλα κενταει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.