Jump to content
targas

Παρουσιαση Passat Cc 1.8Tsi

Recommended Posts

Λιάκο δεν θα πω πολλά για το αμάξι σου, μια και το έχω καμαρώσει πολλές φορές από κοντά.

Θα αρκεστώ να πω ότι ζηλεύω τα μαμίσια φιμέ κρύσταλλα (εγώ έχω βάλει after market που δεν συγκρίνονται με τα μαμά).

Επίσης θα πω ότι, παρότι το δικό μου λευκό συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο ως χρώμα, πρέπει να ομολογήσω ότι θα συνιστούσα σε όποιον σκέφτεται να αγοράσει Passat CC να πάρει το light brown, σαν του targas, γιατί εκτός του ότι είναι πάρα πολύ όμορφο χρώμα, δεν λερώνει όσο το λευκό ή το μαύρο. Μακριά από λευκό το χειμώνα με τις βροχές και μακριά από μαύρο όλο το χρόνο με τις σκόνες!

Και Άρη λίγα για την ομάδα του οδηγού γιατί είναι και δική μου ομάδα!

συγνωμη φιλε ασπρο εχω αλλα λερωμα δεν βλεπω πολυ ακομα και τωρα τον χειμωνα εσυ πως ειδες οτι το ασπρο λερωνει τοσο πολυ οσο πιο ανοιχτοχρωμο ειναι το χρωμα τοσο λιγοτερο λερωνετε

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη φιλε ασπρο εχω αλλα λερωμα δεν βλεπω πολυ ακομα και τωρα τον χειμωνα εσυ πως ειδες οτι το ασπρο λερωνει τοσο πολυ οσο πιο ανοιχτοχρωμο ειναι το χρωμα τοσο λιγοτερο λερωνετε

Δεν συμφωνώ. Επειδή παλιότερα είχα διάφορα χρώματα αυτοκινήτων, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι τα πιο ανεκτικά χρώματα σε σκόνη, βρώμα, κουτσουλιές, βροχή και λάσπες είναι τα ασημί και μπεζ/καφέ. Το χειρότερο όλων είναι το μαύρο στο οποίο εκτός όλων των άλλων φαίνεται αμέσως και η συνηθισμένη σκόνη και η γύρη της άνοιξης (στο άσπρο δεν φαίνονται).

Τα άσπρα τα δικά μας δεν είναι καθόλου φιλικά με τη βροχή. Ακόμα και πριν μια ώρα να έχει βρέξει και περάσεις από βρεγμένο δρόμο γεμίζεις μαύρες/καφέ πιτσιλιές στις ποδιές και στις πόρτες. Δεν τις αποφεύγεις με τίποτα. Στο light brown όμως αυτές δεν φαίνονται.

Ηλία sorry για το off-topic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.