Jump to content
kentavrosr

Scirocco Diesel

Πρεπει να υπαρχει diesel εκδοση του Scirocco?  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πρεπει να υπαρχει diesel εκδοση του Scirocco?Γιστι σε ολες τις χωρες τις ευρωπης να υπαρχει diesel εκδοση του Scirocco εκτος απο την ελλαδα?Οκ δεν μπορει να κυκλοφορησει σε αθηνα θεσσαλονικη αλλα με την υπολοιπη ελλαδα τι γινεται?Ειναι απαραδεκτο και καποια στιγμη θα πρεπει να επιτεψουν την πετρελαιοκινηση και στην αθηνα και στην θεσσαλονικη αλλα γιατι καποιος που ζει εκτος των δυο πολεων να μην μπορει να παρει diesel?Για παραδειγμα η διλιτρη diesel εκδοση που κυκλοφορει στη γερμανια εχει 170 ιππους 5,1 λιτρα μικτη καταναλωση και απομπες ρυπων 134g/km πραγμα που σημαινει πολυ χαμηλη καταναλωση για αυτα που δινει φτηνοτερο το πετρελαιο αρα φθηνοτερα γεμισματα και λιγοτερα τελη κυκολφοριας αφου αυτα υπολγιζονται με βασει τους ρυπους και ειναι 134 ευρω εναντι 344 που ειναι στην αντιστοιχη διλιτρη βενζινοκινητη εκδοση!!!Μηπως με την ασχημη οικονομικη κατασταση που επικρατει και με τον νεο τροπο υπλογισμου των τελων κυκλοφοριας θα επρεπε να υπαρχει diesel εκδοση του Scirocco καθως ετσι θα μειονοταν σημαντικα τα λειτουργικα εξοδα κατα την αποψη μου.Θελω την αποψη σας επι του θεματος και φυσικα την ψηφο σας ευχαριστω πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται κάτω από το τραπέζι και δεν αποσύρουν επιτέλους αυτόν τον ηλίθιο νόμο, αφού τα πετρελαιοκίνητα πλέον είναι πιο οικολογικά απο τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα.. Και επίσης δεν γνωρίζω γιατί η kosmocar δεν φέρνει στην ελλάδα και κινητήρες πετρελαίου σε όλα τα μοντέλα... Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.