Jump to content
georgegolfgti

Πρόβλημα Ημιαξονίου Σε Golf 4 Gti 150Ps

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά...έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό με το δεξιά ημιαξόνιο.βρίσκει στην zanfor σε κάθε κόψιμο του τιμονιού στα δεξιά..μου είπαν ότι μπορεί να είναι λόγο χαμηλώματος...μα έχω δει και αλλα σαν το δικό μου 3 φορες πιο χαμηλωμένα αλλα δεν ακούγεται το παραμικρό.κοίταξα και σε φαναρτζή μπας και είναι στραβό το αμάξι αλλα όλα είναι OK.an γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό παρακαλώ να στείλει!!!!!!!!!

Απαγορεύεται η χρήση Greeklish !

Edited by Speedy
Greeklish
Link to comment
Share on other sites

Aπο οτι εχω ακουσει αν το χαμηλωσεις πανω απο 4 ποντους θελει αλλαγη η αντιστρεπτικη με αλλη που εχει πιο μεγαλες καμπυλες ποσους ποντους το εχεις χαμηλωσει μαλλον απο αυτο ακουγετε.

Link to comment
Share on other sites

το έχω λίγο καιρό και δεν ξέρω ακριβώς.μάλλον είναι 3.5 πόντους από ότι ξέρω.μήπως ταιριάζει η αντιστρεπτική από το diesel γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει.

Απαγορεύεται η χρήση Greeklish !

Edited by Speedy
Greeklish
Link to comment
Share on other sites

με αυτο που γραφει στη σελιδα καταλαβαινω οτι το προβλημα οφειλεται στην αντιστρεπτικη.μακαρι να ειναι αυτο για να το φτιαξω και να ησυχασω....γιατι ειναι πολυ ενοχλητικοσ ο θορυβος!!

Link to comment
Share on other sites

καταρχας θα ηθελα να σε ευχαρστισω και εσενα φιλε μου.οσο για το αν ηταν 16αρια τα αμαξια που ειχα δει ειμαι σιγουροσ οτι ηταν 18αρια!!και τωρα δυο ερωτησεις....πρωτον τα εχεις βαλει και εσυ στο αμαξι σου αυτα και δευτερον αν ειναι αξιοπιστα και αν δεν βγαλουν καπου αλλου ζιμια!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Οταν ειχα την kw πανω, τελευταια την ειχα τερμα μαλακιά και εβρησκε και σε εμενα, στις στροφες και στα σαμαρακια χτυπουσε, αναγκαστηκα να την σηκωωσω 2 ποντους για να μην βρησκει, αλλα με αυτα σωθηκα και το ξαναχαμηλωσα, κανενα προβλημα, οσο το χαμηλωνεις τα ρυθμιζεις ωστε να παιρνεις αποσταση, τα δοκιμασα σχεδον 5-7000κμ αλλα τωρα δεν τα φοραω πανω αλαξα αναρτησεις με μανησια και 3,5 ποντους χαμηλωμα και δεν βρησκει. Αρα κατω απο τους 3,5 βρησκει εκει....

σωστος.......ετσι ακριβως ειναι μολις βαλεις τα ρυθμιζομενα τερμα και δεν εχεις και προβλημα!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.