Jump to content
thodorispolo

Σαλονι Polo Tsi

Recommended Posts

Λοιπον παιδια,περσυ τον μαρτιο πηγα στην vw για την αγορα του polo.Μολις μου ειπαν οτι για να το παρω οπως ηθελα επρεπε να περιμενω καποιους μηνες ειπα ''στη βραση κολλαει το σιδερο'' και πηρα ενα ετοιμοπαραδοτο σε μαυρο χρωμα αλλα με μπεζ εσωτερικο.ΜΕΓΑ λαθος!!!!Λερωνει με την σκεψη.Εχοντας βαρεθει αυτη την κατασταση και με δεδομενο οτι δεν θελω να εχω καλυμματα στο σαλονι του αυτοκινητου μου σκεφτηκα την αγορα ενος σαλονιου σε μαυρο χρωμα αφηνοντας μονο το μπεζ στις πορτες...εχει κανεις ιδεα για το ποσο μπορει να φτασει αυτη η αλλαγη???φοβαμαι να ρωτησω αντιπροσωπεια μηπως πεσω ξερος...υπαρχει περιπτωση να βρω σαλονι εστω και μεταχειρισμενο αλλα σε πολυ καλη κατασταση???οι αεροσακοι με ανησυχουν πανω απο ολα γιατι δεν ξερω αν θα δουλεουν αν βρω σαλονι...

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται να βρεις σαλόνι .... είναι καλύμματα όλα ... καινούργια καλύμματα χρειάζεσαι στο χρώμα που θέλεις ... τώρα για τιμή πρέπει να πας αντιπροσωπεία και να περαστούν εκεί για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο(λέμε τώρα...)

Link to comment
Share on other sites

kαλημερα παιδια,ψαχνοντας βρηκα αυτα:

1)http://cgi.ebay.de/VW-Polo-6R-Sitze-Innenausstattung-schwarz-Stoff-/370478772474?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item56424170fa

2)http://cgi.ebay.de/VW-Polo-6R-Sitze-Innenausstattung-schwarz-Stoff-/360342657351?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e6189947

σκεφτομαι την αγορα ενος απο τα 2 αλλα δεν ξερω οταν θα ερθει αν θα μου ζητησουν τα 5απλα στο τελωνειο με τα μεταφορικα..ξερει κανεις τι γινεται με αυτο θεμα απο το e-bay???

Link to comment
Share on other sites

τα μεταφορικά θα είναι το θέμα πιστεύω καθώς δεν γράφει ότι στέλνει Ελλάδα, αλλά να σου πω και το άλλο .. γιατί να πάρεις αλλά καθίσματα δλδ άλλους ξένους αερόσακους(που δεν ξέρεις σε τι κατάσταση μπορεί να είναι) και να μην κρατήσεις το δικό σου σαλόνι απλά να αλλάξεις τα καλύμματα ? Κανε μια ερώτηση στην τοπική αντιπροσωπεία και δες τι σε συμφέρει ...

Link to comment
Share on other sites

Τελωνείο από Γερμανία δεν θα πληρώσεις...το πρόβλημα όπως αναφέρθηκε είναι τα μεταφορικά και η δουλειά που πρέπει να ρίξεις για να περάσεις...

από εκεί και πέρα μπορείς να πας σε αλλαγή της ταπετσαρίας μόνο αλλά νομίζω θα σου βρει πολύ περισσότερο από 200 ευρώ που κάνει το σαλόνι στο εβαυ...

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει ή αν δεν το σκέφτεσαι καθόλου, αλλά μια λύση είναι να περάσεις δερμάτινη ταπετσαρία από εταιρίες όπως η connolly . Το κόστος πιστεύω πως θα είναι πάνω κάτω ίδιο με αυτό που θα θέλει η αντιπροσωπεία για να πάρεις το μαμα - κάλυμμα , η τοποθέτηση θα γίνει από τεχνικούς με εμπειρία πάνω στο θέμα, θα μπορέσεις να διαλέξεις ότι χρώμα θέλεις ( μαύρο με κόκκινο πχ ) και θα αλλάξει εντελώς η εικόνα του αυτοκινήτου.

Βέβαια θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς τη λύση του να βάλεις από πάνω καλύμματα μιας και το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό...

Edited by Πάρης
Link to comment
Share on other sites

γινεται αλλαγη ταπετσαριας απο την αντιπροσωπεια κρατωντας τους δικους μου αεροσακους στα μπροστινα καθισματα???

Edited by thodorispolo
Link to comment
Share on other sites

γινεται αλλαγη ταπετσαριας απο την αντιπροσωπεια κρατωντας τους δικους μου αεροσακους στα μπροστινα καθισματα???

εννοείς να τους πας το σαλόνι κομπλέ και να σου αλλάξουν τους αερόσακους από το αγοραστό με τους δικούς σου ? Αν ναι για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό ? καλύτερα αγόρασε τα μαύρα καλύμματα που θες και πες τους να σου τα περάσουν ...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά ακατόρθωτο δεν είναι .... απλά χρειάζεται να ανοίξουν ένα πρόγραμμα οδηγιών και να διαβάσουν ...

Κανένα νεότερο από τα καλύμματα ?

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας πάιδες. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε πολακι 6n2? Μου έχει χαλάσει τις ταπετσαρίες απο τις πόρτες ο ηλιος και σκοπέυω να τις αλλάξω αλλα οι αυθεντικές είναι απλησιαστες!!!

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

γεια σας παιδια,κοντα στα 150 μαζι με τοποθετηση μου ειπαν τα αυθεντικα της vw,τωρα για αλλο σαλονι η τιμη πανω απο 1000 το λιγοτερο...σκεφτομουν για τα bucket alcantara αλλα ουτε που ρωτησα,αν και καπου ειχα δει στον καταλογο με τα αξεσουαρ 900 ευρω.αυτο να ισχυει μονο για καινουργιο μοντελο μονο οταν το αγοραζεις με τον εξοπλισμο αυτο???ας βοηθησει καποιος...

Link to comment
Share on other sites

1400 τελικη τιμη ολο το σαλονι του polo απο αντιπροσωπεια...επειδη 1400 δε θα εδινα ουτε αν ειχα πολυ ακριβοτερο αμαξι σκεφτηκα να αγορασω απο καποιο αλλο vag πχ. golf κτλ...υπαρχε περιπτωση να κανουν στο δικο μου?εχω βρει τα καθισματα πο golf 6 alcantara σε πολυ καλη τιμη και ελεγα να τα βαλω,ξερει κανεις αν χωρανε??

Link to comment
Share on other sites

Όντως είναι πολλά τα 1400 ευρώ για να τα δώσεις έτσι εύκολα, ενώ δεν νομίζω να χωράει σαλόνι από Golf σε Polo (λόγω πλάτους) μπορεί και να κάνω λάθος όμως.

Εγώ πάντως στην θέση σου θα έκανα 1 από τα εξής 3 :

1. θα έβαζα ένα ταμπά / καφέ δέρμα, που μέσω του ντίλερ που πήρες το αμάξι θα σου κάνουν μία καλύτερη τιμή π.χ. από Connoly με 800-900 ευρώ καινούριο - όλο δέρμα (καθίσματα, πλαινά, τεμπέλης) ή με 550 μισό - μισό (δέρμα εκεί που κάθεσαι και δερματίνη στα πλαινά της πόρτας και στις πλάτες των καθισμάτων).

Σαν χρώμα εννοώ το παρακάτω :

http://www.vwclub.gr...ndpost&p=377955

2. Θα έβαζα μαύρο ή άλλου χρώματος δέρμα ανάλογα όμως με τις μοκέτες και το ταμπλό του αυτοκινήτου.

3. Θα έβαζα τα καλύμματα original ή ένα ωραίο σχέδιο από ταπετσέρη που είναι και το πιο απλό όλων (και πιο οικονομικό).

Το αυτοκίνητο σου έχει μπεζ μοκέτες και ταμπλό όπως το παρακάτω?

Edited by mourh
Link to comment
Share on other sites

το αμαξι εχει μαυρη μοκετα,αυτο ειναι το μονο θετικο πιστευω...εγω βρηκα καποια sport alcantara απο golf 6...αραγε θα εχω προβλημα στην τοποθετηση???δεν ξερω αν κανουν σε μεγεθος....η προταση σου ενδιαφερουσα φιλε μου και θα ψαξω το θεμα με την conolly παρα πολυ (500-700 απο 1400 ειναι διαφορα),σε alcantara θα παιζει ταπετσαρια???μ αρεσει πολυ αυτο το ειδος δερματος....πιο πολυ βεβαια ενδιαφερομαι για τα καθισματα του golf οποτε μηπως καποιος αλλος γνωριζει αν θα κανουν στο αμαξι μου???

Link to comment
Share on other sites

Έχε υπόψιν σου ότι το δέρμα είναι αρκετά ανθεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο από την αλκαντάρα. Αυτή είναι προσωπική μου άποψη γιατί στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα δέρμα (από την connolly) και στο τωρινό αλκαντάρα.

Και το σκέφτομαι αρκετά να βάλω δέρμα και στο τωρινό μου αμάξι κάποια στιγμή. Μοναδικό μειονέκτημα του δέρματος είναι κλασσικά η φθορά στο αριστερό μάγουλο του καθίσματος του οδηγού από το μπες/βγες (το οποίο φυσικά το έχω δει και σε υφασμάτινα σαλόνια, ειδικότερα στα gti που είναι φουλ μπάκετ και το μαγουλο εξέχει αρκετά).

Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραια,η ιδεα του δερματος μου φαινεται ολο και πιο ωραια.θα επικοινωνησω μεσα στην εβδομαδα για να ρωτησω καποιες λεπτομερειες που με ενδιαφερουν,μια ερωτηση εχω γα σενα φιλε μου,μπορουν να μου κανουν τα καθισματα οπως θελω??Δηλαδα να βαλω κεντρικα μαυρο δερμα και στα αυτακια του καθισματος κατι αλλο σε χρωμα ή και υφη ισως???

Link to comment
Share on other sites

Σκέψου όλες τις επιλογές σου και κάνε ότι θεωρείς πιο σωστό χωρίς να επηρεάζεσαι. Βασικά αν σε ενδιαφέρει το δερμάτινο σαλόνι, πρώτα από όλα θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία που πήρες το αμάξι και να σου πουν τι τιμή σου δίνουν και με ποιον συνεργάζονται.

(Αν πας μόνος σου σαν ιδιώτης να ρωτήσεις για τιμή πολύ εύκολα τα 900 ευρώ γίνονται 1300).

Αφού σου πουν με ποια εταιρεία συνεργάζονται πας πριν γίνει η τοποθέτηση και συζητάς τις λεπτομέρεις που θες (διχρωμία, χρώμα στις ραφές κλπ).

Εγώ αυτό είχα κάνει και στο προηγούμενο μου αμάξι, πήγα δηλ. στην Connolly στον Γέρακα πριν γίνει η τοποθέτηση που είχα συμφωνήσει μέσω του ντίλερ, κατά κύριο λόγο για να δω live τους χρωματισμούς στα δέρματα και για να συζητήσω λεπτομέρειες (αν θέλω logo στα προσκέφαλα, χρώμα στις ραφές κλπ). Τα παιδιά της Connolly ήταν πολύ εξυπηρετικά.

Το ίδιο κάναμε με φίλο που πήρε Passat πριν 3 χρόνια και πήγαμε στην Carrera για να δούμε τις αποχρώσεις και να διαλέξει τελικά το χρώμα που θα βάλει.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ έβαλα τα καλύμματα αυτά (φώτο), όχι δέρμα βέβαια αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους. Τό ύφασμα είναι jean

http://img30.imageshack.us/img30/3633/abcd0007s.jpg

http://img708.imageshack.us/img708/9418/abcd0006no.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/3717/abcd0009b.jpg

Edited by TSI.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.