Jump to content
tso tso

2.0 Aac G71 Αισθητηρας

Recommended Posts

γεια σας παιδια! εχω προβλημα με του πατερα μου το Τ4 . ειναι το 2.0 με κινητηρα AAC 99 μοντελο και το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιος ειναι ο αισθητηρας πιεσης πολλαπλης εισαγωγης G71 ! μου τον βγαζει το διαγνωστικο οτι δεν εχει καμια επικοινωνια. η βλαβη περιγραφεται ετσι > 00519 - Intake Manifold Pressure Sensor (G71)

03-10 - No Signal - Intermittent

.ακομη δεν ξερω αν σχετιζεται ο αισθητηρας αυτος με τις διακοπες που κανει στο ρελαντι ο κινητηρας και εν κινηση καποιες φορες σβηνει!ακομα βασικη ρυθμιση πεταλουδας περνει το μοντελο αυτο???δωστε μου τα φωτα σας !!! ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

http://www.vwt4forum.co.uk/showthread.php?t=84104

Ριξε μια ματια μπορει να σε βοηθησει, πρεπει να ειναι πανω σε καποιο κολαρο λογικα...

Η βλαβη σου ειναι διακεκομενη αρα την ωρα που παρουσιαζετε μπορει να σου κανει και τα αντιστοιχα συμπτωματα μιας και δεν μπορει να καταλαβει την πιεση.

Οσο για βασικη ρυθμιση δεν νωμιζω να γινετε μιας και μιλαμε για diesel ετσι??? Στα diesel το γκαζι ελενχει την αντλια πετρελαιου, η πεταλουδα δουλευει με υποπιεση...αν δεν κανω λαθος.

οχι το αυτοκινητο ειναι βενζινη με μοτερ AAC ο κλασικος 2λιτρος που φορεσε απο το 92 εως 2003 αν θυμαμαι καλα.το φορουμ το εχω δει αλλα εκει μιλανε για diesel ... δεν μπορεσα να δω κατι αλλο καπου αλλου... πηγα σε μαστορα του γκρουπ vw και δεν ηξερε που ειναι η βαλβιδα πιεσεως της πανω στην εισαγωγη... αν καποιος ξερει που βρισκεται ο G71 η καποιος που να εχει ETKA ρε παιδια αν μπορει να βγαλει ακρη... ευχαριστω !!!

Edited by tsotsoros
Link to comment
Share on other sites

Yπαρχει περιπτωση ο αισθητηρας να ειναι μεσα στον εγγεφαλο, αν μπορεις να δεις που ειναι ο εγγεφαλος, δες αν διπλα απο την ηλεκτρικη φυσα υπαρχει και ενα σωληνακι μικρο,

καπως ετσι θα ειναι ο εγγεφαλος σου...

04.jpg

...αλλιως μπορει να ειναι πανω στην εισαγωγη πολλαπλης.

Αλλα στο Τ4 σαιτ καποιος ειχε καποιο προβλημα με τον g71 και καποιος αλλος ειπε οτι ειναι μεσα στον εγγεφαλο και δεν αλαζει...

http://www.vwt4forum.co.uk/showthread.php?t=97277

Οσο για ρυθμιση πεταλουδας δεν νωμιζω να γινετε μιας και δεν ειναι ηλεκτρογκαζο,

Αλλα μπορεις να μπεις με vagcom και να δεις αν στο measuring setings ειναι το block 60 ειναι η βασικη ρυθμιση.

οκ καραμαν θα το κοιταξω.πριν καιρο ειχε του αδερφου μου προβλημα και εφτιαξε τον εγκεφαλο και αν θυμαμαι καλα κατηργησε το σωληνακι υποπιεσεως που μπαινει μεσα του .... τωρα πως το εκανε ?τον εστειλε σε εναν τσακαλο κομπιουτερα και εκανε ρυθμισεις... θα το τσεκαρω απο εβδομαδα σε συνεργειο... να σαι καλα.. οταν βρω κατι θα γραψω νεα ...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.