Jump to content
nikoskallithea

Car Position Lock

Recommended Posts

Τι εννοώ?

Σταματημένο το αυτοκίνητο στο γκαραζ, ενα συστημα που να επιβλέπει την θεση του και όταν αυτο μετακινηθεί να σημανει συναγερμός.

Δεν μιλαω για συστήματα GPS γιατι στα γκαράζ συνηθως δεν πιάνεις δορυφόρους, το συζητούσα προχθές με ενα φιλο, έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι.

Edited by nikoskallithea
Link to comment
Share on other sites

:D - σαν σκεπτικο ναι μα μηπως ο ορος δεν ειναι σωστος ? αν ψαξεις στο google με αυτον σου βγαζει χειροκινητα συστηματα κλειδωματος σαν "μπαρας" (!)

Ναι συμφωνώ αλλα δεν ηθελα να περιορίσω το θεμα μηπως καποιος γνωριζει κατι.

Αν προσθέσεις στην αναζητηση την λεξη "Laser" τροποποιείς την αναζητηση αλλα και παλι δεν βγάζεις αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παρόμοιο μπορείς να πετύχεις με ένα συναγερμό που να λειτουργεί με gsm δίκτυο. Ψάξε στο google car alarm sms ή car alarm gsm. Το αυτοκίνητο όποτε χτυπήσει ο συναγερμός ή κινείται σου στέλνει sms ή καλεί κάποιους προκαθορισμένους αριθμούς που του έχεις δώσει. Σου στέλνει σε sms όποτε το ζητήσεις τις συντεταγμένες του και την ταχύτητα με την οποία κινείται, καθώς μπορείς και μέσω sms που του στέλνεις να το ακινητοποιήσεις. Απαραίτητη προυπόθεση να του έχεις βάλει βέβαια μια sim καρτοκινητής με προπληρωμένο χρόνο ομιλίας.

Υποθέτω ότι θα είναι αρκετά ακριβό ένα τέτοιο σύστημα, λογικά πάνω από 500 ευρώ. Ψάξτο.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις απλά ένα κινέζικο gps tracker που να έχει και αυτό gsm λειτουργία με κάρτα sim (κόστος αγοράς περίπου 100 ευρώ). Δε θα έχει βέβαια λειτουργίες ακινητοποίησης του οχήματος με sms, αλλά θα έχει όλα τα υπόλοιπα. Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με αυτό που ψάχνεις (κάτι που το έχει η πρώτη λύση) είναι ότι δε θα ειδοποιηθείς άμεσα σε περίπτωση που μετακινηθεί ή παραβιαστεί το αυτοκίνητο, αλλά όταν βρει δορυφόρο το σύστημα βγαίνοντας από το γκαράζ σου, δηλαδή μερικά μέτρα πιο μακρυά. Πάντως ένα τέτοιο φθηνό real time gps tracker υποστηρίζει 100% λειτουργίες αποστολής sms όταν αντιληφθεί ότι βγαίνει από ένα προκαθορισμένο χώρο που του έχεις δώσει εσύ με συντεταγμένες.

Edited by archon_rc
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.