Jump to content

Recommended Posts

Τον χειμώνα με το που βάζεις μπρος δείχνει ότι έχει φτάσει 70....80...90 (όπως και το καλοκαίρι) ώστε να γλιτώσει την ψυχρή εκκίνηση. Στην πορεία όταν πιάσει πχ 60 το ρίχνει στην πραγματική θερμοκρασία απευθείας.

 

Επειδή έχει και πρόγραμμα το αυτοκίνητο παρατηρώ όχι τόσο πτώση απόδοσης αλλά μειωμένη μέγιστη ροπή, σαν να μην βγάζει τόσο πολλά καυσαέρια για να σπουλάρει γρήγορα το τούρμπο. Αλλά τελικές έχω ανεβάσει και 210 σε ανηφόρα!

Link to comment
Share on other sites

Αλεξη ειχες δικιο τελικα!6 βαθμους κατω με καθαρο οινοπνευμα κ νερο αντι για σκετο νερο στην ΙΑΤ!!!!thanx 4 the info!!!!

Link to comment
Share on other sites

Νίκο με ψεκασμό από δοχείο πλυστικής;

 

Σε νέο aftermarket FMIC ή στο μαμά ψυγείο εμπρός;

Link to comment
Share on other sites

οχι παιδες σε μαμα τελειως!περναει το νερακι μεσα απο τις τρυπες του ψυγειου του ac!και ναι απο δοχειο πλυστικης απο την πλευρα της αντλιας που παει στο πισω τζαμι(οπως την κοιτας δεξια).

ευχαριστω Αλεξη! ;)

Edited by Συριωτης Νικος
Link to comment
Share on other sites

Και στο μαμα IC ή στου S3 IC (και τα δυο πίσω απο το ψυγειο του AC) κάνει δουλεια το water spray και η θεωρεία λέει οτι κανει καλύτερη δουλεια από οτι οταν πέφτει απευθειας στο IC .!
Για να γίνει οσο το δυνατον πιο αποδοτικό θέλει δοχείο με αντλια μεσα στην καμπίνα του αυτοκινητου ή στο πορτ μπαγκαζ ωστε το υγρο να μην βράζει (το δοχειο για τα τζαμια βράζει λόγω της ζεστης στο μηχανοστασιο)
Και σε IC οπως του S3 ή το μαμα των twin charged τα οποια ειναι πολυ μεγαλα σε ύψος θέλει μπεκακια και στις 4 πλευρές
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ε ναι σιγουρα αλλα εδω μιλαμε για κοστος 2 ευρω κ το εκανα κ μονος μου.τωρα αμα πληρωσεις για ενα σωστο κιτακι πας στην κατηγορια του αλεξη που εκανε την επαγγελματικη δουλεια!με 3 μπεκακια διασπορας εισαι μια χαρα με τη δυναμη που εχει η αντλια γεμιζει τον τοπο εκει! ;)

Link to comment
Share on other sites

Νίκο 122 έχεις κι εσύ; Με τι μπεκ ψέκασες; 

 

σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο δοχείο και να ψεκάζω με κόστος περίπου 20€:

http://www.ebay.com/itm/Universal-12-Volt-Windscreen-Washer-Pump-Water-Bottle-/140354723973?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20adcb2085

 

http://www.ebay.com/itm/NEW-CLASSIC-CAR-UNIVERSAL-12v-windscreen-washer-bottle-pump-kit-/300928947502?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4610c3552e

Link to comment
Share on other sites

οχι θαναση το 140αρι εχω τα μπεκ ειναι κλασικα διασπορας απο φυτοριο αλλα να ξερεις οτι το 1,2 λιτρα που ειναι αυτο ισως στο τελος να γινει κουραστικο να γεμιζεις συνεχεια μηπως να κοιταξεις για κανενα πιο μεγαλο.σκεψου οτι το πλυστικης ειναι 4 λιτρα.αλλα ειναι καλη μοντα αυτο που λες αφου σου εχει μεσα διακοπτη καλωδια σωληνακια κ μπεκ ειναι μια χαρα!

Link to comment
Share on other sites

Playmaker δεν αναφερόμαστε σε ψεκασμό μέσα στο μοτέρ αλλά για μπροστά στο ψυγείο. Το ψυγείο δεν σκουριαζει ούτως ή άλλως. Μεθανόλη επίσης κοστίζει και σαν υλικό και σαν εγκατάσταση και απ όσο ξέρω την χρησιμοποιουν για ψεκασμό στην εισαγωγή του μοτέρ.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.