Jump to content
tso tso

Απενεργοποιηση Ηλεκτρικου Χειροφρενου

Recommended Posts

γεια σας παιδια! εφτασε η ωρα να κανω αλλαγη τακακια πισω στο passat και θελω να μου πει καποιος που παω μεσο vag com να απενεργοποιησω τα φρενα το ηλεκτρικο χειροφρενο η κατι τετοιο δηλ ποια ειναι η διαδικασια ...το passat ειναι B6 3C ...ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα μετακινηθηκε εδω.

σορυ κωνσταντινε , νομιζα οτι επρεπε να το ανοιξω στο how to's ... παιδια οποιος γνωριζει την διαδικασια θα με βοηθηση αρκετα...ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

τελικα ψαξε ψαξε βρηκα απαντηση μονος μου.... ο συνδεσμος που με βοηθησε ...My link δεν θελω κατι αλλο ....η κλεινει εδω το θεμα η αν θελει καποιος να ρωτηση λεπτομερειες πως αλλαχθηκαν τα τακακια εδω ειμαι.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα δεν κλεινει.

Μενει ανοιχτο ωστε να υπαρχει στην βαση και να μπορει ο οποιοσδηποτε να βρει τις πληροφοριες που τον ενδιαφερουν. 8)

Link to comment
Share on other sites

οκ ... για οσους θελουν να γλιτωσουν τα εργατικα απο την αλλαγη φρενων ειναι υποθεση μισης ωρας το ανωτερο...οποιος το κανει προτου ανοιξει τα εμβολα να εχει πρωτα ανοιξει το δοχειο υγρων φρενων και να εχει ρουφηξει μερικα γιατι αν εχει συμπληρωσει καποια στιγμη επειδη κατεβηκε καπως η σταθμη μαλλον θα του χυθουν και θα κανουν και ζημια ...σε εμενα δεν εγινε κατι γιατι δεν συμληρωσα...και στην δαγκανα να ξεβιδωσει την κατω βιδα μονο και οχι και τις δυο...να βαλει κατσαβιδι αναμεσα στο τακακι και στον δισκο να πιεση να σπρωξει μεσα το εμβολο στην δαγκανα μεχρι τελους..βαζεις τακακια σφιγγεις καλα και μετα ακολουθεις την διαδικασια οπως λεει το προγραμμα...οπου δυσκολευτητε η οποιαδηποτε απορια προτου ξεκινησετε εδω ειμαι...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.