Jump to content
PERIS1964

Αλλαξα Την Εργοστασιακη Αναρτηση

Recommended Posts

Ανοίγω το συγκεκριμμένο θέμα ώστε όσοι έχουν αλλάξει την εργοστασιακή τους ανάρτηση με κάποια aftermarket να μας γράψουν τις εντυπώσεις τους και κάτα πόσο είναι ευχαριστημένοι μετά από μια σχετική περίοδο χρήσης.

Καλό είναι όποιος μας γράψει τις εντυπώσεις του να αναφέρει:

1) Ποιο μοντέλλο golf έχει και τί ανάρτηση είχε κατά την αγορά το αυτοκίνητο (απλή ή σπορ)

2) Τι άλλαξε στην ανάρτησή του (αλλαγή αμορτισέρ μόνο , ελατήρια μόνο , αμορτισέρ και ελατήρια, coilover) ποια η μάρκα της και αν χαμήλωσε και πόσο το εργοστασιακό ύψος του αυτοκινήτου του.

3) Ποιες οι εντυπώσεις του μετά από μια σημαντική περίοδο χρήσης (π.χ 5.000χλμ. τουλάχιστον) όσον αφορά την αίσθηση που δίνει στον οδηγό, το κράτημα και την προσφερόμενη άνεση τόσο στο εθνικό δίκτυο όσο και μέσα στην πόλη σε σύγκριση πάντα με την εργοστασιακή του ανάρτηση για να έχουμε και οι υπόλοιποι ένα μέτρο σύγκρισης καθώς και οτιδήποτε θεωρεί σημαντικό σχετικά με τη λειτουργία της (πιθανοί θόρυβοι της ίδιας της ανάρτησης ή αύξηση τριγμών στο αυτοκίνητο κ.λ.π)

4) Αν κάτι δεν του αρέσει στη νέα του ανάρτηση και μπορούσε να το βελτιώσει τι θα ήταν (π.χ. θα την ήθελε ποιο σφικτή ή ίσως ποιο άνετη, περισσότερο ή λιγότερο χαμηλωμένη, κ.ο.κ)

5) Τέλος πόσο του στοίχισε και αν θα ξαναέβαζε την ίδια τώρα που έχει προσωπικη εμπειρία από την ανάρτηση που επέλεξε να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο.

Edited by PERIS
Link to comment
Share on other sites

1)golf vi tsi (160) με απλή ανάρτηση

2)bilstein B8 SPRINT με ελατήρια hr 35mm

3) μετά από 12000 κμ απόλυτα ευχαριστημένος ,πριν με την εργοστασιακη είχε κάποιες κλίσεις το αμάξι σε

λίγο πιο "σπορ" οδηγηση,τώρα για τα δικά μου γούστα είναι τρένο - λίγο πιο σκληρό στις λακουβες και σε ανωμαλίες του δρόμου και θέλει λίγο πιο πολύ προσοχή από πριν σε "χαμηλα" σημεία γιατί βρισκει πιο ευκολα από πριν-

γενικότερα πολύ ευχαριστημένος σε υψηλες ταχυτητες ,αίσθημα κρατηματος και ασφάλειας και σε απότομες "τιμονιές" ,μια χαρα και στην πόλη

4)θα έβαζα πάλι την ίδια

5)Αν θυμαμαι καλά αναρτήσεις και ελατηρια γύρω στα 870€

Edited by DIMIV
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.