Jump to content
kouliss

Hellenic Vwclub 1Η Θέση Στο Summer Cup

Recommended Posts

Η ομάδα ποδοσφαίρου 7x7 του Hellenic VWClub την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, μετά από έναν αγχωτικό αλλά και άκρως απολαυστικό από φάσεις -εκατέρωθεν των δύο εστιών- τελικό κέρδισε με σκορ 4-1 την αντίστοιχη ομάδα του CELICA CLUB στον τελικό του καλοκαιρινού πρωταθλήματος 2010 – 2011 (Summer Cup).

Φάσεις μαγικές και δοκάρια έτοιμα να σπάσουν σημάδευσαν τον αγώνα καθώς και η απουσία της ψυχής της ομάδας – του αρχηγού μας doumasj – που μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε κατευθύνθηκε στο γήπεδο μόνο για να σηκώσει την κούπα… Και οι συμπαίκτες του, δεν του χάλασαν το χατίρι και όλοι μαζί στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Μετά όλοι μαζί οι παίκτες ξεσάλωσαν μαζί με μέλη του forum στο καλοκαιρινό club SHISHA SUMMER όπου η σαμπάνια έρεε άφθονη – ένα μικρό δώρο του Λευ kouliss για τους παίκτες της ομάδας μας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αφιερώνουν τον χρόνο τους για την ομάδα και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Τους ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να περάσουνε καλά και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη με την προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν…

Δείτε εδώ (

) την απονομή του κυπέλλου για να πάρετε μια γεύση…

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια στην ομαδα για την προσπαθεια τους. Νομίζω το αξιζαμε το κυπελλο μετα απο πολλες αναποδιες

εγιναντα πανω :thumbsup: - κατω :thumbsd: για να τα καταφερουμε τελικα :tongue: αν μπειτε στο www.soccercarclub.gr και δειτε στατιστικα περιοδου θα καταλαβετε :lol::w00t::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.