Jump to content
kalagio

2 Din Οθόνη Για Golf Vi

Recommended Posts

Το ερώτημα είναι το εξής: Τι κυκλοφορεί maximum στα 400 ευρώ με όσο το δυνατόν λιγότερη φασαρια σε εγκατασταση απο 2 DIN οθόνες? Bluetooth θα ηθελα να εχω όπως και υποδοχή USB και φυσικά συμβατοτητα με τα πληκτρα του τιμονιου. Το αμαξι ειναι GOLF VI η έκδοση Highline. Για NAVI δεν τρελαινομαι μιας και έχω αλλα η οθόνη μου αρεσει ως ιδέα για μενα και κυριως για τους συνεπιβάτες.

ΥΓ. Εψαξα αλλα δεν εχω ιδέα τι παιζει σε τιμές και δε ξερω και τι κοστος εγκαταστασης μπορει να χει η καθε πηγη. Θα με ενδιεφερε κυρίως η αγορά απο ιντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

Ενα εξτρα εχει μονο το ψηφιακο δεκτη TV. Στειλε μαιλ στην Μονικα

Κάτσε δε το βιάζομαι γιατι ειμαι Γερμανία και για να προχωρήσω πρεπει να βρω κάποιον που να μπορεί να την εγκαστήσει. Και μιας και τα γερμανικά μου δεν υπάρχουν πρεπει να βρω γερμανό ηλεκτρολογο που να μιλαει αγγλικά ή ελληνικά..... Επίσης πρέπει να δω τι παιζει με τελωνεια και μεταφορικά και αν με συμφερει να μου τη στείλουν Γερμανία ή Ελλάδα ( Καλλιθέα!). Το κοβω για μετα τον Αυγουστο.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να τη βάλω μόνος μου χωρίς να χαλάσω τίποτα?? Δεν εχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά! Ειναι βγάλε βάλε ή εχει ιστορία?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.