Jump to content
vagelis287

Τι Θα Κάνατε Εσείς Αν...

Recommended Posts

Γειά σε όλους! Εχω ένα passat 1.8 tsi dsg7 και από το πάσχα που μας πέρασε έψαχνα για πρόγραμμα. Τελικά στις 17ιουνίου το έβαλα σε ένα συνεργείο στην γειτονιά μου που έχει συνεργασία με αυτόν οίκο. Εκεί στο συνεργείο πριν το βάλω ρώτησα όλες μου τις απορίες και οι απαντήσεις ήταν όλες θετικές (δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θα πετάει,θα γίνει άλλο αμάξι και όλα αυτα τα ωραία..)ο προγραματιστης μου είπε πως το πολύ σε 7-10 μέρες έρχεται οπότε δεν Υπαρχη θέμα αν μου κάνει κάποιο update η Vw. Το πρόγραμα μπήκε σε 10' και ξεκινάει η δοκιμή του, οδηγαει ο άνθρωπος απο το συνεργείο και δίπλα ο προγραματιστης.. Όταν ήρθαν και το πήρα εγώ αμέσως η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως δεν έχει αλλάξει αντιθετος τους έλεγα.. Να θελει προσαρμογή να έχει ζεστη είπαν.. Οκ πληρώνω τα 600 και φεύγω, στον δρόμο είδα μια μικρή διαφορά. Την άλλη μέρα φουλαρω και φεύγω ένα ταξιδακι όμως διαπιστώνω στην εγνατία οδο ενώ πήγαινα σταθερά και ξαφνικά πατούσα γκάζι άρχιζε κάτι διακοπές και άρχιζε να επιταχύνει μετα από τρία δευτερόλεπτα...παίρνω τηλ αμέσως τον προγραματιστης είναι το limit λέει θα ερθω την άλλη εβδομάδα να το δούμε. Το αμάξι το έκανα και Δυναμομετριση μετά από μια βδομάδα έγραψε 219.8άλογα και 300nm μια χαρά ε αλλά περιμένεις 3+δευτερόλεπτα μέχρι να κατεβάσει ταχύτητα αν το πατήσεις λιγότερο π.χ με 5μέσα αρχίζει να κανει χοροπηδηματα Πρώτα και εγώ δεν ξέρω πόσα.. Από στάση και τέρμα Γκάζι ανοίγει κανονικά αλλά δεν εχω δει διαφορά στο 0-100 που είχα μετρημένα με μαμα. Οι βδομάδες πέρασαν και έπαιρνα τηλ. Και ίδια η απάντηση μες την βδομάδα θα ερθω..και από το συνεργείο είχα πάει τους το είπα.. Και περίμενα εγώ.. Και ξαφνικά προχθές μαθαίνω απο φιλο πως ο προγραματιστης είχε έρθει πριν 1-2 μέρες.. Παίρνω αμέσως τηλ δεν το σηκώνει(ήταν και 11 το βράδυ) λέω οκ θα δει την κλήση.. Παίρνω το παιδι από το συνεργείο και μου λέει σε ξέχασα.. Μην μασας και θα το φτιάξουμε και θα κάνουμε και θα ρανουμε.

συγνώμη για το μεγάλο ποστ.

Δεν θα αναφέρω ακόμα ονόματα.. Και εδώ θα ήθελα να μου πείτε τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μου;;; ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Eγω θα ποαρακαμψω το προβλημα σου με το προγραμμα και θα σε ρωτησω, εχεις ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο, δεν το λυπασαι που το εμπιστευεσαι στον καθενα?

Link to comment
Share on other sites

Μακριά από άσχετους και όχι μόνο γιατί ο συγκεκριμένος είναι αυθάδης και αντιπαγγελματίας.

Εγώ στην θέση σου θα στηνόμουνα έξω από το συνεργείο επιτακτικά μέχρι να έβρισκε την λύση στο πρόβλημα του προγράμματος.Αν αυτό δεν ήταν εφικτό τότε θα απαιτούσα επανεγκατάσταση του μαμά προγράμματος και επιστροφή των χρημάτων.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς αν δεν κάνεις φασαρία δεν θα βγάλεις άκρη. Αυτό είναι το επίπεδο του tuning στην ελλάδα, όλα καταλήγουν σε καυγά και άσχημο μάλιστα. Καλά θα ήταν να ενημερώσεις και μας βέβαια για να ξέρουμε τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τι να πω; Έχουν το κακό να μην Παρέχουν την λεγόμενη τεχνική υποστήριξη, μετά την βελτίωση. Το ότι σε ξεχάσαν να σε ηδοποιήσουν ήταν μεγάλη αμέλια και αντιεπαγγελματικό. Τους ενόχλισες αρκετές φορές για το πρόβλημα. Το σωστό είναι να σε εξυπηρετήσουν που τους εμπιστευτικες το αμάξι σου για βελτίωση που τους εμπιστευτικες να τους δώσεις τα λεφτά σου και να σε κάνουν χαρούμενο ώστε να λες καλά λόγια και να τους στέλνεις και πελάτες. Τώρα είναι χαζό όμως να δημιουργούνε τέτοιες καταστάσεις (να σε γράφουν) με αποτέλεσμα να σε αγανακτούν και να σε ταλεπωρούν.βέβαια στην Ελλάδα τα περισσότερα μαγαζιά έχουν αυτό το συνηθιο πρέπει δηλαδή να πας να φωνάξεις να μαλώσεις για να ξυπνήσουν;

Το πρόγραμα κόστισε κάποια λεφτά όχι πολλά αλλά δεν σκεφτονται και αυτοί άμα ήσουν ικανοποιημένος θα βγάζαν και αυτοί περισοοτερα γιατί πχ θα πήγαινες για περετέρο βελτιώσεις.

Edited by cjgeorgio
Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω ακόμα να αναφέρω τα ονόματα για να μην αλλάξει η άποψη σας από κάποια προσωπική σας εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.