Jump to content
kouliss

Τηλεφωνικοί Αριθμοί Επικοινωνίας

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλοντας να επικοινωνούμε άμεσα με όλα τα άτομα αυτής της κοινότητας, ενδυναμώνουμε αυτό τον σκοπό και θέτουμε στη διάθεση των μελών τον τηλεφωνικό αριθμό 6999VWCLUB ή 6999 892 582.

 

Έτσι μπορούν όλα τα μέλη να έρθουν άμεσα σε επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων VW και τους Διαχειριστές της ανοικτής κοινότητας και να υποβάλλουν τα σχόλια τους.

Όμως επειδή θα πρέπει να διασφαλιστεί η επώνυμη επικοινωνία και με γνώμονα αυτή την σκέψη οι Συντονιστές που θα λαμβάνουν τις κλήσεις σας θα απαντούν μόνο σε αυτές που ο αριθμός του καλούντα θα εμφανίζεται, δηλαδή δεν θα υπάρχει απόκρυψη του τηλεφωνικού σας αριθμού. Κατά την έναρξη της επικοινωνίας θα πρέπει να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε ώστε να καταγράψουμε το ερώτημα ή το σχόλιο σας και να σας απαντήσουμε κάποια άλλη στιγμή αν δεν είναι άμεσα εφικτό.

Να σημειωθεί ότι οι συντονιστές που αναλαμβάνουν την ευθύνη της απάντησης των κλήσεων το κάνουν εθελοντικά και αυτό σημαίνει ότι παράλληλα ενδέχεται να εκτελούν και την κανονική τους εργασία. Για αυτό εάν δεν απαντηθεί άμεσα η κλήση σας παρακαλούμε δοκιμάστε εκ νέου στα επόμενα λεπτά. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας πάνω σε αυτό το θέμα δεδομένου ότι αποτελούμε μια ανοικτή μη κερδοσκοπική κοινότητα φίλων και κατόχων αυτοκινήτων Volkswagen και όχι μια εμπορική εταιρεία.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.