johzaf Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Χαιρετώ το forum έχω στην κατοχή μου ένα Golf Plus 2008 καί σέφτομαι να βάλω το multimedia player του Papas του έστειλα e-mail αλλά δεν απάντησε, είναι Έλληνας; Γιατί το email το έγραψα στα Ελληνικά. Γενικότερα για το Golf Plus πρετείνετε κάποιο player? Quote
nikoskallithea Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 (edited) Χαιρετώ το forum έχω στην κατοχή μου ένα Golf Plus 2008 καί σέφτομαι να βάλω το multimedia player του Papas του έστειλα e-mail αλλά δεν απάντησε, είναι Έλληνας; Γιατί το email το έγραψα στα Ελληνικά. Γενικότερα για το Golf Plus πρετείνετε κάποιο player? Καλώς όρισες Θα σου πει ο Νίκος, μην ανησυχείς θα σου απαντήσει. Ελληνας ειναι Ποτε εστειλες το μαιλ? Edited March 2, 2012 by nikoskallithea Quote
kattt Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Χαιρετώ το forum έχω στην κατοχή μου ένα Golf Plus 2008 καί σέφτομαι να βάλω το multimedia player του Papas του έστειλα e-mail αλλά δεν απάντησε, είναι Έλληνας; Γιατί το email το έγραψα στα Ελληνικά. Γενικότερα για το Golf Plus πρετείνετε κάποιο player? Αυτό που λές είναι πολύ καλή επιλογή. Εγώ το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Quote
johzaf Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 (edited) Τελικά με το RDS έχουμε κάποιο νέο (ρύθμιση); Και εμένα με ενδιαφέρει το ράδιο και φυσικά αρκετές φορές οι πληροφορίες που εκπέμπονται. Κάτι βασικό που δεν μπόρεσα να το βρώ, η ποιότητα του ήχου πως είναι; Σε σύγκριση πάντα με αυτό που φοράει το golf. H ευαισθησία του δέκτη πάλι σε σύγκριση με το γνήσιο είναι ίδια, καλύτερη, χειρότερη; Και φυσικά υπάρχει τελικά πρόβλημα με την μπαταρία; Πολλές φορές το αυτoκινητό μου μπορεί να μείνει και ακίνητο για 2 εβδομάδες. Edited March 11, 2012 by johzaf Quote
kattt Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Τελικά με το RDS έχουμε κάποιο νέο (ρύθμιση); Και εμένα με ενδιαφέρει το ράδιο και φυσικά αρκετές φορές οι πληροφορίες που εκπέμπονται. Κάτι βασικό που δεν μπόρεσα να το βρώ, η ποιότητα του ήχου πως είναι; Σε σύγκριση πάντα με αυτό που φοράει το golf. H ευαισθησία του δέκτη πάλι σε σύγκριση με το γνήσιο είναι ίδια, καλύτερη, χειρότερη; Και φυσικά υπάρχει τελικά πρόβλημα με την μπαταρία; Πολλές φορές το αυτιοίκινητό μου μπορεί να μείνει και ακίνητο για 2 εβδομάδες. Για το RDS συμβαίνει αυτό που είπε ο Νίκος. Σου δείχνει τον σταθμό με το RDS μετά από λίγο σε πηγαίνει σε άλλη οθόνη που βλέπεις μόνο τον σταθμό και τις μπάρες από το εκουαλάιζερ. Αν θελήσεις να δεις πάλι το RDS πρέπει να κάνεις ένα κλικ οπουδήποτε στην οθόνη και επιστρέφει. Η ποιότητα του ήχου είναι καλύτερη από το γνήσιο. Επίσης καλύτερη είναι και η λήψη. Για την μπαταρία εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, 7 μέρες ακίνητο και παίρνει αμέσως. Ας πούνε και τα άλλα παιδιά που το έχουν. Ο quicksilver δεν έχει το ίδιο μηχάνημα με εμένα αλλά και εκείνος μάλλον δεν έχει συνδέσει σωστά τις κεραίες. Quote
Nicky Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Kαι εγω το ιδιο με τον katt εχω και δεν εχει κανενα προβλημα με την μπαταρια. Quote
kattt Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Είπα να πειραματιστώ λίγο με τα καλώδια ILL. Υπάρχουν δύο καλώδια ILL. ένα πορτοκαλί στην φίσα με τα πολλά καλώδια και ένα καφέ στην μικρή φίσα. Τα σύνδεσα μεταξύ τους και όταν ανάβω τα φώτα μειώνεται αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης και μόλις τα σβήσω αυξάνει η φωτεινότητα της οθόνης και πάλι. Μπορώ να το κάνω και χειροκίνητα από το κουμπί (ήλιος-φεγγάρι) αλλά έτσι είναι τρέλα. Θα ανεβάσω και βίντεο αργότερα. Όποιος έχει μηχάνημα από τον Παπά μπορεί να το δοκιμάσει. Quote
g-e-g-o Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Είπα να πειραματιστώ λίγο με τα καλώδια ILL. Υπάρχουν δύο καλώδια ILL. ένα πορτοκαλί στην φίσα με τα πολλά καλώδια και ένα καφέ στην μικρή φίσα. Τα σύνδεσα μεταξύ τους και όταν ανάβω τα φώτα μειώνεται αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης και μόλις τα σβήσω αυξάνει η φωτεινότητα της οθόνης και πάλι. Μπορώ να το κάνω και χειροκίνητα από το κουμπί (ήλιος-φεγγάρι) αλλά έτσι είναι τρέλα. Θα ανεβάσω και βίντεο αργότερα. Όποιος έχει μηχάνημα από τον Παπά μπορεί να το δοκιμάσει. δοκιμασες μηπως δουλευει και με το ντιμερ του αμαξιου? Quote
kattt Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 δοκιμασες μηπως δουλευει και με το ντιμερ του αμαξιου? Δοκίμασα αλλά δεν το πέτυχα. Quote
gtse Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 με οποια κεραία και να έχω δοκιμάσει η τηλεόραση δεν παίζει καλά εκτός από τη δικιά του όταν την έχω εκτος αυτοκινήτου. έβαλα αυτή http://www.ebay.com/itm/Digital-TV-antenna-and-Mobile-Car-TV-Digital-DVB-T-/120831410925?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c221d02ed#ht_2552wt_1396 αλλά τίποτα έβαλα τώρα αυτή http://www.ebay.com/itm/ES098-In-Car-DVB-T-Digital-TV-Aerial-Antenna-Booster-Amplifier?item=160738657735&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7063791552230507079#ht_3196wt_1396 όταν είναι σταματημένο πιάνει καλά αλλά εν κίνηση δεν πιάνει καλά και αν ξεπεράσω τα 50χιλ. δεν πιάνει τίποτα έχουμε καμια ιδέα ? Quote
nikoskallithea Posted March 17, 2012 Author Report Posted March 17, 2012 απο που παιρνεις ταση τροφοδοσιας? Quote
gtse Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 από το μπλε τπου λεει ΑΝΤ δίνει κανονικα τα μετρησαμε με φιλο ηλεκτρολογο δεν ειναι αυτο το πρόβλημα Quote
playmaker Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 γιατι να παρει καποιος αυτη τη πηγη και οχι αυτη που ειναι και μαμα???http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-VW-MK5-Golf-Jetta-GPS-MFD2-Navigation-System-/300459452556?pt=Car_Audio_Video&hash=item45f4c7688c&vxp=mtr#ht_1551wt_905 και εχει πεσει πολυ η τιμη της Quote
passater Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 γιατι να παρει καποιος αυτη τη πηγη και οχι αυτη που ειναι και μαμα???http://www.ebay.com/...r#ht_1551wt_905 και εχει πεσει πολυ η τιμη της Και να παίζει CD (και μόνο) το 2012 ? Χαχα. Καλό.... Quote
professor Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 (edited) Και να παίζει CD (και μόνο) το 2012 ? Χαχα. Καλό.... Ξέχασες και το dvd με τους χάρτες για την πλοήγηση..... Edited March 27, 2012 by Professor Quote
playmaker Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 passater δεν το ξερα! αλλα δεν ηχερα επισης οτι το dvd ειναι τοσο βασικο για ενα αμαξι....που φτασαμε... Quote
passater Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 passater δεν το ξερα! αλλα δεν ηχερα επισης οτι το dvd ειναι τοσο βασικο για ενα αμαξι....που φτασαμε... Βασικό ; Ποιός μίλησε για βασικό ; Σύγκρινες δυο πηγές και αυτό σχολίασα. Quote
playmaker Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 εχεις δικιο!απλα διαβασα κατι για dvd!λεει οτι εχει τους χαρτες σε dvd α και οτι δεν παιζει mp3!οπως το rcd300 μου Quote
gtse Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 τι κάμερα οπισθοπορείας μπορούμε να βαλουμε και να είναι συμβατη με το 8inch? Quote
nikoskallithea Posted April 3, 2012 Author Report Posted April 3, 2012 τι κάμερα οπισθοπορείας μπορούμε να βαλουμε και να είναι συμβατη με το 8inch? Της ιδιας ανάλυσης με το μηχανημα Quote
ilion10 Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Παιδιά έχω το golf vi, αυτή η πηγή ταιριάζει; Κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει για αγορά καινούργιας πηγής; Τα φώτα σας σαν καινούργιος στο φόρουμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Quote
nikoskallithea Posted April 6, 2012 Author Report Posted April 6, 2012 Παιδιά έχω το golf vi, αυτή η πηγή ταιριάζει; Κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει για αγορά καινούργιας πηγής; Τα φώτα σας σαν καινούργιος στο φόρουμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλώς όρισες Ταιριάζει, εχεις τρεις επιλογές αγοράς, δες το πρωτο ποστ του θέματος. . Quote
gtse Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 σκέφτομαι μία από τις δύο κάμερες να βάλω http://www.ebay.com/...=item3cbf3a93e6 http://www.ebay.com/...984.m1436.l2649 Quote
ilion10 Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες; Αν μπορείς στείλε μου σε πμ το τηλ σου. Ευχαριστώ. Quote
ilion10 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα, τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας όλα αυτά τα θέματα έχω εντυπωσιαστεί. Απο ότι κατάλαβα με 400-500 έχεις ένα full extra μηχάνημα, σωστά; Θα ήθελα απο την εμπειρία σας να μου πείτε υπάρχουν προβλήματα; Όπως της μπαταρίας; Ο εγκέφαλος error? ή έχουν ξεπεραστεί κ δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα μηχάνημα όσο το δυνατόν χωρίς κετατροπές όπως το εργοστασιακό δηλαδή να κουμπώνει, γιατί το αυτοκινητο είναι εταιρικό κ θα ήθελα κάποια στιγμή να βάλω πάλι πίσω το δικό του rcd. Σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν μακριά απο τα κινέζικα κ αγορά του kenwood που είναι μονόδρομος κ απροβληματιστο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited April 8, 2012 by ilion10 Quote