Jump to content
free4you

Έπεσε Βίδα Στον Αεραγωγό

Recommended Posts

Πάω να βγάλω το GPS από το παρμπρίζ και μια βιδούλα που ήταν μάλλον λασκαρισμένη φεύγει και πέφτει στον αεραγωγό του κλιματιστικού που είναι στο παρμπρίζ (POLO TSI)... ΚΑΙ ΤΩΡΑ :thumbsup: ??? Πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει αυτή η βιδούλα για την λειτουργία του A/C????? Υπάρχει καμιά περίπτωση να την βρεθεί η βιδουλα??? Παίζει να τη βρω μόνος μου ή πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία να το λύσουν???

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φιλε μου. Επειδη έχω αντιμετοπίσει το ίδιο με το αμάξι του πατέρα μου(Nissan)εκανα το εξής: Πήρα ένα λεπτό σχοινάκι αρκετά δυνατό, εδεσα στην άκρη ένα μαγνητάκι, το έριξα μέσα στον αεραγωγό και κυριολεκτικά την ψάρεψα. Ευτυχώς ηταν μεταλλική και κολησε στον μαγνήτη. Αν δεν βγάλεις άκρη απο μόνο σου πηγαινε αντιπροσωπία και εκει σίγουρα θα κάνουν κατι.

Ελπίζω να βοήθησα!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους,

Επαναφέρω το θέμα-πρόβλημα καθώς συνεχίζει να υπάρχει!!!

-Αρχικά προσπάθησα (πολλές φορές) να κάνω αυτό που πρότεινε ο "tormentor", ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ, αλλά τίποτα (μάλλον γιατί ο αεραγωγός του παρμπρίζ έχει αρκετές γωνίες και ήταν δύσκολο να κατέβει ο μαγνήτης).

-Όταν έπεσε ο βίδα ο διακόπτης του A/C ήταν γυρισμένος στους κεντρικούς αεραγωγούς και από τότε δεν γύρισα τον διακόπτη ούτε στιγμή στον αεραγωγό του παρμπρίζ με το σκεπτικό μην ανοίξει η διαδρομή και πάει η βίδα παρακάτω (άντε βρες την μετά!!!)

-Προχθές όμως είχε θολώσει το παρμπρίζ μου πάρα πολύ και δεν ξεθόλωνε με τίποτα, οπότε αναγκάστηκα να γυρίσω το A/C στον αεραγωγό του παρμπρίζ και με το που το κάνω ακούω την βίδα να κατρακυλάει και να πέφτει. Αυτή την στιγμή πρέπει να βρίσκετε κάπου πίσω από την κεντρική κονσόλα χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος...

Τι μου προτείνεται να κάνω, δεν θέλω να το πάω στην αντιπροσωπία γιατί εκτός ότι θα το "γδύσουν" όλο, μετά θα "γδύσουν" και εμένα!!!!!!!! :phew:

Προσπάθησα να βρω το σχεδιάγραμμα των αεραγωγών από το ΕΤΚΑ αλλά δεν έβγαλα άκρη.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να το βρω, μπας και καταλάβω που έχει κάτσει η βίδα.

ΜΠΟΡΩ, και αν ΝΑΙ, ΠΩΣ, να τραβήξω έξω τους 2 κεντρικούς αεραγωγούς της κονσόλας ώστε να δω αν είναι κάπου από εκεί πίσω???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.