Jump to content
pascuale

Ακραξονιο

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΑ INFO ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΕ ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΚΡΑΞΟΝΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΥΠΟ ΦΟΡΑΩ ( BORA MK4 1.8Τ 99')

ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ GROUP VAG ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΑΞΟΝΙΟ?

Edited by pasxalis7
Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ νομιζω να υπαρχει κατι τετιο σε κανενα αμαξι "ακροαξονιο" μαλλον ενοις ιμιαξονιο ή το ακρο του τροχου...γραφουμε με μικρα και οχι κεφαλαια..αν ενοης ιμιαξονιο υπολογισε γυρο στα 80 - 120ευρο σε μεταχειρισμενο αλλα αν θυμαμε καλα περνεο το ιδιο με το γολφ 4 και το τουρμπο εχει αλλα ιμιαξονια που κοστιζουν πολυ παραπανω

Edited by dimitris s.
Link to comment
Share on other sites

Δημητρη γιατι γραφουμε με μικρα? κ εγω δεν ειχα ακουσει ποτε τη λεξη ΑΚΡΑΞΟΝΙΟ μεχρι που επαθα τη ζιμια. για επιβεβαιωση πατα στο google και θα δεισ οτι υπαρχει. ειναι το ακρο του αξονα κ κουμπωνει πανω του το αμορτισερ .τωρα αν λεγεται κ αλλιως δεν ξερω. σιγουρα παντος δεν εχο ζιμια στο ιμιαξονιο

Edited by pasxalis7
Link to comment
Share on other sites

αυτο φιλε πασχαλη ειναι το λεγομενο ακρο και κατα 99% κανει απο οπιοδηποτε golf 4 και θα το βρεις πολυ ευκολα.νομιζω να μιλαμε για το ιδιο αντικειμενο. http://i10.photos.s*μη επιτρεπόμενο @ URL*/1013/1013679_0_n.jpg.μονο κοιταξε πριν πας να παρεις να εχει και το δικο σου κοντα για δειγμα γιατι ισος διαφερουν επειδη κουμπονει μεγαλυτερη δισκοπλακα στο τουρμπο και ισως πιο χοντρο μουαγιε στο ιμιαξονιο.οτι σου λεω στο λεω με καθε επιφυλαξη.

Edited by dimitris s.
Link to comment
Share on other sites

αν εχεισ δικιο κ κανει απο golf4 θα εχω πληθωρα επιλογων.με προβληματισες ομος ακομα πιο πολυ. καλυτερα ομος, γιατι ετσι θα το ψαξω ακομα περισσοτερο κ δεν θα βρεθω προ εκπληξεων. πχ. δεν ηξερα οτι πρεπει να προσεξω τισ δισκοπλακες. ποσο μαλλον που φοραω ακομα μεγαλυτερες γιατι εβαλα brembo. το μουαγιε δεν παει πακετο με το ακρο? παιζει να μην κανει αυτο που φοραω κ μετα να ξαναψαχνω? ευχαριστω ρε Δημητρη κ συγγνωμη που σε πριζω.

Link to comment
Share on other sites

φυσικα και δεν με πρειζεις..για εμενα απλα παρε το δικο σου ακρο μαζι κ βγεσ στη γυρα για ψαξιμο...μολις βρεις το αλλο βαλτα διπλα διπλα και προσεξε καθε λεπτομερια οσο και αν μιοιζουν ιδια τοσο διαφορετικα μπορει να ειναι.κοιταξε δισκους,κοιταξε γτ αν θυμαμαι καλα ειναι πιο χοντρο το καρε στο ιμιαξονιο του τυρβο κοιταξε τα μπαλακια και ολα ολα...λογικα ναι το μουαγε ειναι μαζι αλα ισος και εκει εχει την κυριοτερη διαφορα με τοα πλο..γιαυτο σουλεω παρε μαζι σου το παλιο και ενα παχυμετρο..ψαξε στη γυρα.και εμενα ετσι με ειχαν απελπισει με τα ελατηρια χαμηλωματος και τ πηρα τελικα ενα 50αρικο τα Η&R και τα περασσα μονος σημερα και καθος ελινα τα ακρα ελεγα που εισαι ρε πασχαληηηη!!!!!

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχα τρελε! ετσι θα γινει φιλε μου, ιδι το ξυλωσα κ τριγιρναω με αυτο στη μασχαλη. νασαι καλα μητσο, οταν ξεμπερδεψω παμε tour για φραπα. μιλαμε

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.