Jump to content
Chatilas

Αγορά συναγερμού από Αμερική

Recommended Posts

Γεια σε όλους και καλή χρονιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω από Αμερική έναν Clifford όπου και τον βρίσκω περίπου στη μισή τιμή σε σχέση με Ελλάδα. Έχει κανείς εμπειρία να μου πει αν οι αμερικάνικοι συναγερμοί είναι ίδιοι με τους ευρωπαικούς ή όχι. Πόσο περίπου πάει η τοποθέτηση σε περίπτωση που τελικά τον φέρω απ'έξω?

Link to comment
Share on other sites

Προσεξε με το τελωνειο. Εαν κανεις παραγγελια και σου τον στειλουν ταχυδρομικως ενδεχεται να πληρωσεις φορους.

Πακετο που ερχετε απο μη Ευρωπαικη Ενωση και αναγραφει επανω στο κουτι και στο τιμολογιο αγορας (που πρεπει να ειναι κολλημενο επανω στο δεμα) αξια πανω απο 100$ πληρωνεις φορους.

Θα σε καλεσει το Ελληνικο Τελωνειο για να περασεις να το παραλαβεις εσυ απο εκει προσωπικα το δεμα και φυσικα να τους πληρωσεις.

Προσεξε ομως. Μπορεις να συνενοηθεις μ'αυτον που θα στο στειλει και να γραψει επανω αξια π.χ 40$ ή να γραψει οτι ειναι ΔΩΡΟ (GIFT). Ετσι δεν πληρωνεις τιποτα. Το κανω συχνα για αγορες απο USA.

Βγηκα λιγο εκτος θεματος απο αυτο που ρωτησες απλα ηθελα να σε ενημερωσω για να μην την πατησεις και σου βγει μετα 3πλασια η τιμη του Clifford απο USA.

Link to comment
Share on other sites

επίσης αν το φέρεις με όσο πιο express μεταφορική τότε θα σου περάσει αμέσως γιατί στα ΕΛΤΑ έχουν οδηγίες να μην περνάν τελωνείο τα express για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδώσεις. Δεν ισχύει στο 100% μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά η εμπειρία αυτό λέει.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.

Θα πάω εγώ Αμερική σε λίγες μέρες και θα τον φέρω ο ίδιος Ελλάδα. Η ερώτησή μου είναι αν ο συναγερμός και τα διάφορα συστήματά του είναι συμβατά με το Polo μου και πόσο περίπου θα μου κοστίσει η τοποθέτηση.

Επίσης ξέρετε αν υπάρχουν κάποιοι που με την αγορά συναγερμού από το κατάστημά τους προσφέρουν την τοποθέτηση δωρεάν;

Link to comment
Share on other sites

πάντα η "ετικέτα" δωρέαν τοποθέτηση είναι μούφα, αφού η τιμή της εργασίας συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αγοράς...marketing

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.