Jump to content
COSTAS_

Απιστευτη Ειδηση - Απορώ Γιατί Η Κοινωνία Μας Ανέχεται Αυτή Την Κατάσταση

Recommended Posts

Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας, πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και επισήμως, τότε η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας “ξυρισμένων κεφαλιών” Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου τρέμει την λαϊκή οργή και ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες

http://www.antinews.gr/2011/10/14/127245/

Link to comment
Share on other sites

Επέτρεψέ μου να είμαι επιφυλακτικός, αφού δεν εμπιστεύομαι πλέον τις "επίσημες" πηγές. Η συγκάλυψη ειδήσεων και γεγονότων είναι αδιαμφισβήτητη και οι επίσημες ανακοινώσεις & τοποθετήσεις αρμοδίων είναι και αυτές αμφίβολες.

Για παράδειγμα, τον προηγούμενο μήνα έγινε ένα τραγικό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη και την Τράπεζα Πειραιώς και δεν έφτασε ποτέ σε κανένα μέσο ενημέρωσης! (Δεν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί είναι σοκαριστικές).

Κώστας

Link to comment
Share on other sites

Ε και τι πιστεύατε οτι ετσι ανώδυνα θα περάσουν ολα, εχουμε να δουμε πολλα με αυτούς που μπλέξαμε!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Link to comment
Share on other sites

ακομα τιποτα δεν εχουμε δει παιδια....τα χειροτερα ερχονται δυστυχως αφου ουτε και ο ιδιος δεν μπορει να εγγυηθει καμια λυση http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=152638! Νομιζω οτι ολοι μας γνωριζουμε τι ερχεται....μισθοι πεινας μειωσεις συνταξεων και απολυσεις

Link to comment
Share on other sites

ακομα τιποτα δεν εχουμε δει παιδια....τα χειροτερα ερχονται δυστυχως αφου ουτε και ο ιδιος δεν μπορει να εγγυηθει καμια λυση http://www.protothem...cle/?aid=152638! Νομιζω οτι ολοι μας γνωριζουμε τι ερχεται....μισθοι πεινας μειωσεις συνταξεων και απολυσεις

....... και κλείσιμο μαγαζιών να συμπληρώσω εγώ, ως συνέπεια αυτών που αναφέρεις

Link to comment
Share on other sites

k οπως λεει και ο fastrabbit τα παιδια (οσοι εχουν και οσοι θα κανουν) οι μελοντικες δουλειες τους θα ειναι γνωστες....αυτοι που μας ανεβασαν (στην 10ετια ή 20ετια)οι ιδιοι μας κατεβασαν.απλα ειναι τα πραγματα παιδια.

Link to comment
Share on other sites

To μόνο σίγουρο πάντως παιδιά είναι ότι το επόμενο 15ήμερο (άντε μήνα) θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο...

Διάβαζα σήμερα στη Real News ότι είδη ετοιμάζονται ευρωπαίοι τοποτηρητές των Υπουργείων οι οποίοι θα αναλάβουν δράση (εντατική εποπτεία της Δημόσιας Διοίκησης), αμέσως μετά το πολυφημολογούμενο "haircut" των ελληνικών ομολόγων (που συνιστούν το εξωτερικό χρέος της χώρας) με βάση τη ν έ α δ α ν ε ι α κ ή σ ύ μ β α σ η που θα κληθούμε να υπογράψουμε λόγω των "παρενεργειών" που θα έχει αυτό ("κούρεμα") στην ρευστότητα των τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων. Λέγεται ότι αν αποφασιστεί από Mercel-Sarcozi ποσοστό κουρέματος κοντά στο 50% ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ 70 δις € (ευρώ) για να "κινηθεί" η τραπεζική αγορά, λόγω της απομειώσεως της αξίας των ομολόγων. Δεν είναι φυσικά μόνο τα νέα μέτρα που θα μας επιβάλλουν ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΌΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ/ΕΜΒΑΘΥΝΘΕΙ Ο ΤΡΟ'Ι'ΚΑΝΙΚΟΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!!

Επικεφαλής της επιτροπής του σχεδίου <<διοικητικής διασώσεως>> του... Griecheland με την επωνυμία <<ΗΓΕΜΩΝ>> (Επιχείρηση "Barbarosa" θα το έλεγα εγώ!!! :sorry: ) ο Horst Hocherbach!!! Δε χρειάζεται να σας πω φυσικά ποίας υπηκοότητος είναι ο -κατά τα άλλα συμπαθής- κύριος/τεχνοκράτης (πάντως αν του βάλεις γυναικεία μαλλιά μοιάζει στην γνωστή καγκελλάριο)αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Υπουργοί ίσως θα πρέπει πριν αποφασίσουν κάτι να τον ρωτούν!

Μακάρι να γίνει κάτι, να βρεθεί κάποιος που να πάρει την τύχη στα χέρια του με δημοκρατικές διαδικασίες και με ευρεία συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με αυτά που μας αναγκάζουν να κάνουμε και καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να τους "αντισταθεί"! Τη λύση πρέπει να τη βρούμε εμείς οι Έλληνες "υγειώς" και πριν είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Edited by G.PET.VF34
Link to comment
Share on other sites

Κάτι μου λέει ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα οδηγήσουν σε πολιτικές εκλογές και ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι συνασπισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ. Οι δανειστές δεν θα επιτρέψουν φωνές που θα εκφράζουν τον κόσμο και θα προχωρήσουν σε "πολιτική" λύση με συνέναινεση κομμάτων και υπακοή στο πρόγραμμα. Προσωπικά αρχίζω να ελπίζω μόνο στα κοινωνικά - μη συνδικαλιστικά κινήματα ή και εξέγερση και όχι σε πλέον σε τέτοια "δημοκρατία" της υποδούλωσης και προδοσίας.

Κώστας

Link to comment
Share on other sites

Κάτι μου λέει ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα οδηγήσουν σε πολιτικές εκλογές και ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι συνασπισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ. Οι δανειστές δεν θα επιτρέψουν φωνές που θα εκφράζουν τον κόσμο και θα προχωρήσουν σε "πολιτική" λύση με συνέναινεση κομμάτων και υπακοή στο πρόγραμμα. Προσωπικά αρχίζω να ελπίζω μόνο στα κοινωνικά - μη συνδικαλιστικά κινήματα ή και εξέγερση και όχι σε πλέον σε τέτοια "δημοκρατία" της υποδούλωσης και προδοσίας.

Κώστας

Nαι έχεις δίκιο ως προς αυτό που επιδιώκουν τα ξένα "κέντρα" (υποθάλψεως των χρηματαγορών και "σπέκουλας" για καταστροφή και οικονομική υποδούλωση της Ελλαδίτσας μας) αλλά ξέρεις η ιστορία έχει αποδείξει ότι αν ο λαός ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν μπορούν να τον "σταματήσουν" τέτοιες μεθοδεύσεις και τελικά θα επιβάλλει ο ίδιος την αλλαγή πολιτικού σκηνικού -χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα πάει η χώρα καλύτερα. Η όποια "αλλαγή" ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, πρέπει να γίνει όχι γιατί "αυτοί" που θα έρθουν θα' ναι ντε και καλά καλύτεροι από τους "παλιούς" αλλά γιατί ίσως λόγω της "κεκτημένης ταχύτητας" και του "νωπού" της αναδείξεώς τους αν <<το παλέψουν>> και <<φωνάξουν>>, μπορεί να σταματήσουν τη "φόρα" της κατακτητικής λύσσας και της όρέξεως "κατασπαράξεως" του εθνικού πλούτου που μέχρι τώρα επιδεικνυόυν οι ξένοι στο οικονομικό "πτώμα" της ελληνικής οικονομίας. Το θέμα δηλαδή είναι καθαρά "ψυχολογικό". Όμως ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ (ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ και με απομόνωση ακραίων αντιλήψεων) και ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ να αντιταχθούν στους οικονομικούς "διώκτες" μας, φοβάμαι ότι η δικτατορία των αγορών ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ!

Ναι, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια έκανε τραγικά λάθη διαχείρισης των κοινοτικών οικονομικών "πακέτων" ενίσχυσης χωρών με ιδιομορφίες στην οικονομία τους (π.χ χαμηλή βιομηχανική ανάπτυξη, μικρό όγκο επενδύσεων κ.λπ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ και σημασία έχει τί θα γίνει από δω και μπρος! Το θέμα όμως (σαφώς πολιτικής υφής) είναι απλώς να σωθούν τα κεφάλαια των ξένων δανειστών 100% και να "καταδικαστούν" ελαφρά τη καρδία οι λαοί και τα χαμηλομεσαία κοινωνικά στρώματα στην εξαθλίωση ή να επιβληθεί μια ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕΝ αλλά ΑΝΕΚΤΗ που να επιτρέψει και την ανάπτυξη, ώστε να μπούμε στον "ίσιο δρόμο";;; Οι χρηματαγορές και η οικονομική ελίτ της Ευρώπης θέλει <<και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!>>. Αυτό όμως που δεν έχουν υπολογίσει είναι ότι η πείνα είναι κακός σύμβουλος και δεν μπορείς ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ όσο κι αν τυπικά τον δικαιούσαι επειδή κάποτε δάνεισες, όταν ο άλλος υποφέρει και σε <<υποβλέπει>>! Αργά η γρήγορα θα γίνεις εσύ το <<θήραμά του>>. Αυτό στην πρωτόγονη ζούγκλα σημαίνει θηριομαχίες και πόλεμος για κυριαρχία στους κυνηγότοπους μεταξύ σαρκοβόρων, στις δε σύγχρονες κοινωνίες μεταφράζεται σε αιματηρές επαναστάσεις, πολέμους, καταστροφές, μόνιμη κοινωνική αναρχία, εγκληματικότητα "φρικτού τύπου" (του στυλ: <<σε σκοτώνω σούρουπο στη πυλωτή σου όταν ανύποπτος παρκάρεις το αμάξι σου για ένα 10€ ευρο>>) και τελικά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ...

Edited by G.PET.VF34
Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με τον ερχομο της eurogedfor στην Ελλαδα, διαβασα κ εγω οτι προκειται για μουφα.

Οσο αφορα τις διαφορες λυσεις... απο την στιγμη που το δοκανο των πολυεθνικων εκλεισε κ ειμαστε πιασμενοι απλα ξεχαστε το, πολυ δυσκολα ανατρεπεται η κατασταση, Καταρχας ολοι οι πολιτικοι ειναι πουλημενοι κ το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι ο πολιτης κ η Ελλας. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια απο οπου βγαινει κ η κονομα τους, ακομα κ αν το πλοιο βυθιζεται αυτοι θελουν να ειναι καπετανιοι για να το στειλουν μια ωρα αρχιτερα στον πατο φτανει να κονομησουν. Οποτε λυση ΔΕΝ υπαρχει, και να υπηρχε πλεον που υπογραψανε την 'πωληση' μας δεν προκειται ποτε να εφαρμοστει, ετσι απλα! Ποιος θα αναλαβει να μας σωσει αφου παλι τους ιδιους μαλακες θα βγαλουμε στην εξουσια. Εχουμε κ εμεις μεριδιο μεγαλο παντως στην σημερινη κατασταση! Και αντε κ γινεται επανασταση - οπως λενε πολλοι- κ βγαινουν ολοι στους δρομους κτλ κ διωχνονται οι 300, τους κρεμαμε στο συνταγμα -οπως ολοι επιθυμουν κ καλα κανουν- ... μετα τι γινεται? Αναλαμβανει το χαος? Κακα τα ψεματα... ψαχτειτε για εξω, η Ελλαδιτσα οπως την ξεραμε ελαβε ΤΕΛΟΣ! Και εγω ειλικρινα ψαχνω να βρω σημαδια ελπιδας αλλα που?

Link to comment
Share on other sites

Η Ιστορία μας δίνει παραδείγματα διακυβέρνησης και από μη πολιτικούς. Για να μην υπονοηθεί ότι το πάω σε υπονοούμενο για στρατιωτική ηγεσία, να θυμίσω ότι πάνω από την βουλή και τους πολιτικούς είναι ο Πρόεδος της Δημοκρατίας !!! Εαν θέλουμε να ξεμπλέξουμε λοιπόν, μπορούμε να δώσουμε "τις αρμοδιότητες" που πρέπει στον ηγέτη που θα εμπιστευθεί όλο το Ελληνικό έθνος και να προσπεράσει την ρεμούλα των πολιτικών. Κάτι σαν την Κύπρο & τον Μακάριο δηλαδή. Επίσης θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε με κυβερνητικό σχήμα με εξω-κομματική & εξω-βουλευτική ηγεσία, όπως για παράδειγμα ένα σχήμα "προεδρείου" της κυβέρνησης. Τέτοιες λύσεις νομίζω ότι είναι επίκαιρες και συζητούνται πολύ τελευταία. Τέλος, η στροφή σε άλλες δυνάμεις (Ρωσία, Κίνα κλπ) ίσως είναι πιο επίκαιρη και ελπιδοφόρα από οτιδήποτε άλλο.

Κώστας

Edited by COSTAS_
Link to comment
Share on other sites

Και ο καραμανλης για ρωσια μερια πηγαινε και τον φαγανε σιγα σιγα.Να θυμησω μονο την ιστορια του Αγωγου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης....οποτε ξερουμε εδω και χρονια ποιος κανει κουμαντο σε πολλες χωρες(για να μην πω σε ολες....)Οι αμερικανοι πηραν τα πετρελαια στο Κουβειτ κ οχι μονο,οι γαλλοι ισπανοι και γερμανοι στην Λιβυη.....η κυπρος εκανε την "μαγκια" και εβαλε αμερικανικη και ισραηλινη εταιρεια για να εξορυξουν τον ορυκτο πλουτο της περιοχης.Βεβαια προσπαθουν να τον ριξουν τον πρωθυπουργο της κυπρου!!!Γιατι αραγε???Κ εμεις για τα δικο μας τον πλουτο ολοι ξερουμε...Εμας μας εχουνε για να μας αγορασουν καποια μερα ΤΖΑΜΠΑ!!!(εταιρειες και ανθρωπους)εννοω τους "απλους ανθρωπους".Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα....

Link to comment
Share on other sites

Ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης και ο Άδωνις είναι το πολιτικό στίγμα της δεκαετίας... ...ειδικά το θέμα Άδωνις δείχνει πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι αξίες και πως κατασκευάζουν τα μέσα "δήθεν" πολιτικούς.

Μία λύση είναι να αναλάβουν 30ρηδες την εξουσία, συνέβη σε άλλο κράτος. Καλύτερα νέοι και αμόλυντοι παρά τα κατασκευασμένα πολιτικά πρότυπα - στερεότυπα των ΜΜΕ. Εδώ υπήρξε διάλογος πριν λίγη ώρα στην tv και διαπραγμάτευση όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πολιτικός σε δημοσιογράφο ότι αν αναρτήσουμε τα δικά μας πόθεν έσχες να αναρτήσουμε και των δημοσιογράφων... ...καταλαβαίνετε γιατί κλίκα και σύστημα απολύτως συγχρονισμένο στην ρεμούλα συζητάμε.. ...και ο λαός στα καφενεία και στα σπίτια τρώει το κουτόχορτο που του σερβίρουν στις 20.00.. ...και το κουτόχορτο των 20.00 επηρεάζει όσο πρέπει και διαμορφώνει αποτέλεσμα εκλογών..

...να θυμίσουμε πόσο στυγνά τα επιτελεία αντιμετωπίζουν τις εκλογές : πριν χρόνια το γνωστό επιτελείο με το Αμερικάνικης κουλτούρας και κοπής κυβερνητικό "μοντέρνο" σχήμα είχε σύσκεψη πριν τις εκλογές. Ως συνήθως 50.000 - 100.000 χιλιάδες ψήφοι είναι η διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς και η διαφορά όπως είναι αυτονόητο δίνει την νίκη ή ήττα αντίστοιχα στους 2 παίκτες. Ήταν γύρω στις 70.000 νομίζω και το ντέρμπυ μεγάλο.

Όταν υπολογίστηκε με ακρίβεια η διαφορά ο Θόδωρος και οι λοιποί επιτελείς αποφάσισαν :

1. Μία ρύθμιση - προεκλογική υπόσχεση για τους στρατιωτικούς = + 40.000 ψήφοι.

2. Μία ρύθμιση - προεκλογική υπόσχεση για τους εκπαιδευτικούς = + 40.000 ψήφοι.

3. Μία ρύθμιση - προεκλογική υπόσχεση για τους γιατρούς = + 30.000 ψήφοι.

Σύνολο 110.000 ψήφοι υπέρ μας (για να είμαστε safe) και το πήραμε το ματσάκι...

...τόσο απλά και τόσο έξυπνα στημένα..

Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, το marketing και τις πωλήσεις ξεχάστε και τις πιο δεινές μεθόδους που γνωρίζετε... ...οι πολιτικοί μας είναι οι απόλυτα δεινοί και στυγνοί έμποροι ψήφων με master... ...Ο Philip Kotler ωχριά μπροστά τους...

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια ακουω συνεχεια... να διωξουμε τους παλιους κ να φερουμε τον ενα, τον αλλο, εξωβουλευτικους, τον παπουλια κ δεν ξερω κ εγω ποιον αλλο.

πως? με δημοψηφισμα στο φεισμπουκ θα γινουν ολα αυτα? Αφου στις επομενες εκλογες παλι οι ιδιοι θα ειναι υποψηφιοι κ παλι αυτους θα βγαλουμε. Τα κλασικα.. θα μας ταξουν, θα μας βολεψουν, οι ψηφοφοροι θα τσιμπησουμε κ θα μας κανουν παλι πελατες. Αυτα δεν μας φερανε εδω που ειμαστε αλλωστε? Θα αλλαξει αυτο σε μια μερα? Δεν νομιζω. Γι αυτο ειμαστε κ εμεις αξιοι της τυχης μας! Κ ξαναλεω, αντε κ εδιωξες τους τωρινους, ποιον θα φερεις? κ πως θα τον φερεις? αυτος θα θελει να τον φερεις? θα ειναι καλυτερος? Κ ποιος ειναι αυτος τελοσπαντων (αν υπαρχει)? Γι αυτο εχουμε μπλεξει σε ενα φαυλο κυκλο κ οι ελπιδες ειναι πολυ μικρες εως ανυπαρκτες πλεον.

Link to comment
Share on other sites

3 πραγματα πιστευω μονο πια....1)θελουν να μας βυθισουν στην λυπη και στην δουλια για παντα,οποιοσδηποτε και να ανεβει απο τους 300 σιγουρα ειναι μερος του παγκοσμιου συστηματος.2)ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ @@ΜΑΣ!!.3)εξεγερση τωρα!τουφεκισμος η απαγχωνισμος των 300 και κυβερνηση των πολιτων.Κλεισιμο της χωρας για οποιονδηποτε θελει να γινει χορηγος σωτηριας.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ παρα να με πεθανουν απο την πεινα οι μεγαλοσωτηρες και πανω απο τον ταφο μου να πινουν προς αναπαυσην του κοροιδου,που τους αφησε να παρουν πατριδα και παιδια για να συνεχιστει η δουλια και το κερδος τους.

Link to comment
Share on other sites

παρτε το χαμπαρι guys οτι εγινε σε ιρακ κ λιβυη (προσφατα παραδειγματα) γινεται κ σε μας, ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ Κ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ... ΤΕΛΟΣ!

μονο που εκεινες τις 2 χωρες οι πολυεθνικες αναγκαστηκαν να τις κατακτησουν με τα οπλα επειδη ειχαν χαλυβδινους ηγετες,

εμας τους ξεφτιλισμενους τους δικους μας θα τους επεισαν να μας πουλησουν/παραδωσουν το πολυ με 2-3 τηλεφωνα... απλα πραγματα!

Link to comment
Share on other sites

ΛΟΙΠΟΝ ακΟύστε σχετΙκά με τΟ θεμα μας, στην χθεσΙνή συγκέντρωση-δΙαμαρτυρία υπήρχαν ματατζίδες πΟυ δεν σκάμπαζαν γρΙ εΛΛηνΙκά ....Λέτε ή είναΙ Ιδέα μΟυ

Link to comment
Share on other sites

όχι παρεξήγησες... :D έτσι είναι αυτοί δεν χρειάζεται να σκαμπάζουν είναι με πλύση εγκεφάλου και είναι σαν να τους πετάνε μέσα σε videogame.. εκείνη τη στιγμή έχουν εντολή να πλακώσουν δεν χρειάζεται να σκαμπάζουν και πολλά πολλά γιατί μετά δε θα κάνουν καλή δουλειά

Link to comment
Share on other sites

ΛΟΙΠΟΝ ακΟύστε σχετΙκά με τΟ θεμα μας, στην χθεσΙνή συγκέντρωση-δΙαμαρτυρία υπήρχαν ματατζίδες πΟυ δεν σκάμπαζαν γρΙ εΛΛηνΙκά ....Λέτε ή είναΙ Ιδέα μΟυ

ΈχΟυν μπεΙ ΟμΟγενείς στΟ δημόσΙΟ με πΛαστΟγραφημένα απΟΛυτήρΙα ΛυκείΟυ με 19 καΙ 20 από τΟ εξωτερΙκό πΟυ δεν ήξεραν να γράφΟυν Ούτε τΟ όνΟμα τΟυς στα εΛΛηνΙκά... ...περί γραφής ήξερα, περί ΟμΙΛίας είναΙ καΙνΟύρΙΟ φρΟύτΟ... ...όΛα πΙθανά είναΙ τόσΟ μπ@@@ΛΟ πΟυ είμαστε σαν κράτΟς..!

Link to comment
Share on other sites

ΈχΟυν μπεΙ ΟμΟγενείς στΟ δημόσΙΟ με πΛαστΟγραφημένα απΟΛυτήρΙα ΛυκείΟυ με 19 καΙ 20 από τΟ εξωτερΙκό πΟυ δεν ήξεραν να γράφΟυν Ούτε τΟ όνΟμα τΟυς στα εΛΛηνΙκά... ...περί γραφής ήξερα, περί ΟμΙΛίας είναΙ καΙνΟύρΙΟ φρΟύτΟ... ...όΛα πΙθανά είναΙ τόσΟ μπ@@@ΛΟ πΟυ είμαστε σαν κράτΟς..!

δεν νόμίζω να είναί τόσό απΛα τα πραγματα!!

Edited by nikoskallithea
Link to comment
Share on other sites

εμενα δεν μου φαινετε απιθανο παιδια...ποσοι εχουν μπει στο δημοσιο ειτε με καποιον ("γνωστο" ή "συγγενης") χωρις βεβαια να πληρουν τα προσοντα(αλλα και να τα εχουν ισως λεω να τους τα εχουν φερει στο σπιτι οπως και τα διπλωματα οδηγησης)...ειτε με αλλους τροπους (ισως και χρηματικους λεω εγω!!!).αυτα φυσικα δεν λεγονται προς τα εξω....ολοι μας εχουμε ακουσει ή εχουμε δει απο φιλους ή συγγενης τετοιες περιπτωσεις.....τα λογια νομιζω περισσευουν...θα συμφωνησετε μαζι μου σχεδον ολοι μαζι μου

Link to comment
Share on other sites

βλεπετε τι γινεται στην ευρωπη πλεον...τωρα χτυπουν την ιταλια...μετα εχει σειρα η ισπανια,γαλλια και μετα η γερμανια!οι αγορες(σορος,ρουμπινι,goldman sachs kai οι φιλοι τους) χτυπουν και σκοπο εχουν να διαλυσουν το ευρω....οι g20 δεν προλαβαινουν τις εξελιξεις....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.