Jump to content
angelucky

Αντηλιακεσ Μεμβρανεσ

Recommended Posts

Εχω το passat cc και θελω να βαλω μεμβρανες.Εχει βαλει κανενας.?Θα εχω προβλημα μετα την τοποθετηση με τα τζαμια?Μπορει να μου προτεινεις κανεις και μαρκα για τις μεμβρανες?Ευχαριστω πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

LLumar, 3M, γενικά επώνυμο φίλε μου. Μοναδικό θεματάκι το πισω τζάμι οπου λόγω αυξημένης γωνίας οι αντιθαμπωτικές αντιστάσεις θα προκαλέσουν ένα ΨΙΛΟ θεματάκι με την μη 1000000% άψογη εφαρμογή της μεμβράνης γύρω τους. Αμελητέο όμως προβληματάκι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ, γιατί δεν το έχουν κάνει σε κάποια παιδιά που είδα... Επειδή δεν έχουμε τελάρο, ο μάστορας αν ξέρει να κάνει σωστή τοποθέτηση, θα "τροχίσει" ελαφρά το περίγραμμα του τζαμιού μόλις τελειώσει για να "σβήσει" το τελείωμα της μεμβράνης στην άκρη του τζαμιού και να φάινεται σαν εργοστασιακό το τζάμι

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μια και αναφέρθηκε το θέμα, με πήραν τηλέφωνο πρόσφατα από τη Llumar που είχα τοποθετήσει τις μεμβράνες, να με ενημερώσουν για μια προσφορά. Βγάζουν τις παλιές μεμβράνες σε όλα τα πλαϊνά παράθυρα και τις αντικαθιστούν με νέες που εκτός από αντιηλιακές επιπλέον είναι και αντιθραυστικές. Σε περίπτωση δηλαδή που κάποιο κλεφτρόνι προσπαθήσει να σπάσει το τζάμι για να κλέψει κάτι μέσα από το αυτοκίνητο, αυτές οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα του τζαμιού και δεν ανοίγει τρύπα. Όσοι έχουν δει βιτρίνες με παρόμοια μεμβράνη μετά από επεισόδια καταλαβαίνουν τι εννοώ. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι μήπως το κάνω, δεν είναι τόσο μεγάλο το επιπλέον κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.