Jump to content
perw82

Αλλαγή Μοκέτας

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,ειμαι Και εγώ Κάτοχος ενός Polo tsi 1,2 DSG ,το αμάξι από θέμα οδηγηΚης συμπεριφορας είναι τελειο!!! το μόνο μιΚρό – εΚνευριστιΚό προβληματάΚι που παρουσίασε ήταν το γνωστό τρίξιμο στο ντουλαπάΚι του συνοδηγού που οφείλετε στο συντονισμό από τα σωληνάΚια βενζινης.Παρατηρησα επίσης το εξής η ποιότητα της μοΚέτας του δαπέδου δεν είναι Και τόσο Καλής ποιότητας Και το λέω γιατί στην θέση του οδηγού (Κοντά στο μασπιε της πόρτας) έχει αρχίσει να φθείρετε αισθητά Και να χαλάσει Και το πελο (πάνω όψη ) της μοΚετας.επισης μου έπεσε Κατά λάθος στο πάτωμα στην θέση του συνοδηγού (εΚτός από το ΠατάΚι) ένα υγρό.Πηγα σε Κατάστημα που Κάνει βιολογιΚό Καθαρισμό Και το παλιΚάρι όπως έτριβε το σημείο η όρχησε να χαλαει η υφή της μοΚέτας…Και θα ηθελα να ρωτήσω τα εξής:

1.Eίναι εύΚολο αργότερα να αλλάξω ολοΚήρωτηΚα την μοΚέτα με άλλη Καλύτερης ποιότητας?

2.Να προτιμήσω την αντιπροσωπεία η εξειδιΚευμένο ταπετσιέρη?

Link to comment
Share on other sites

για να αλλάξεις μοκέτα πρέπει να ξηλώσεις τα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα.δεν ξέρω αν θα βρεις καλύτερη ποιότητα από την εργοστασιακή.

από ένα ταπετσιέρη θα μπορούσες να πάρεις μια γνώμη.

Link to comment
Share on other sites

καλισπερα φιλε μου..θα σου προτινα ταπετσερι και μαλιστα γνοριζο εναν πολι καλο...ειχα βαλι παλια και σε ποιο παλιο πολο και σε tiguan και ιμουν πολι ευχαριστιμενοσ..ειναι λιγο μπελαλιδικο το πατομα αλλα αξιζι το κοπο..αν εχεισ δερματινο σαλονι μπορεισ να κανεισ και πατομα και διχνι πολι διαφορετικα μεσα το αμαξι και καθαριζι για πλακα!

Link to comment
Share on other sites

για να αλλάξεις μοκέτα πρέπει να ξηλώσεις τα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα.δεν ξέρω αν θα βρεις καλύτερη ποιότητα από την εργοστασιακή.

από ένα ταπετσιέρη θα μπορούσες να πάρεις μια γνώμη.

" για να αλλάξεις μοκέτα πρέπει να ξηλώσεις τα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα " To ξερωωω,το ξυλωμα ειναι αυτο που με καιει και με φρεναρει....κατ αρχην ειναι ακομα νωρις για τετοια βηματα γιατι 3 μηνες μονο το εχω :suicide: ....απλα ρωταω για να ξερω τι πεζει... γιατι δεν μου αρεσει η << συμπεριφορα >> της μοκέτας ....στην τελικη οταν το κανω θα δω τι αλλες μοκετες υπαρχουν,εαν αξιζει η αλλαγη,και βασικοτερο να φυγω απο εδω (επαρχια) γιατι οι ταπετσίεριδες εδω δεν ειναι :acute: για τετοια κολπα.....θα ρωτησω κι εδω ομως...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.