Jump to content
adreass

Adreass-Scirocco 1,4 160 Hp Overload Tuned

Recommended Posts

Απλά το δυναμόμετρο που πάει τελευταία ο Κύριλλος είναι λίιιιιγο πιο αισιόδοξο από αυτό του Μαραβέλια που ήδη χάνει 25 άλογα σε σχέση με του Αγγελίδη... ;)

χα!, χα! :clapping::thumbsup2::hyper::no: Εκτός κι αν έχει ΟΝΤΩΣ υβριδική εφαρμογή turbo και μας κάνει πλακίτσα! :crazy: Νομίζω η Κ03 σε 1.4Τsi φτάνει το πολυυυυυυύ 245ΗΡ αλλά κάπως... "πασχαλινό" :bbq: το βλέπω (με 245)!

Edited by G.PET.VF34
Link to comment
Share on other sites

δουλευει σταθερα 1,5. εχουν αλλαχθει μπουζι κ πολλαπλασιαστες ξεχασα να πω..η κ03 με τα καλουδια που του εχω βαλει βγαζει μεχρι αυτο το νουμερο.υβριδιο δεν ειναι παντως.λετε να μου το εκαναν free charge? γιατι εγω δεν πληρωσα ουτε ενα ευρω για κατι τετοιο..το συγκεκριμενο δυναμομετρο δεν εχει βγαλει λαθη οσο ξερω.εβγαλε ιδια νουμερα σε καποια που μετρηθηκαν κ αλλου

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι να βγάζει ίδια νούμερα με κανένα δυο άλλα, αλλά με MAHA LPS3000 σε μέτρηση κατά ISO. Εγώ στο MAHA έβγαλα με υβρίδιο + torco 282 (στην ουσία 275 τα 282 ήταν σε ένα peak στον κόφτη).

Αν είσαι όντως 280 θα ήταν καλό πάτημα μεταξύ μας ;)

Επίσης είναι εντυπωσιακό που βγάζετε (οι overloaders) 280 και 300 hp στις 5900 και στις 6100! Δλδ άμα το στροφάρετε το αμάξι μέχρι 7200 θα βγάλει άλλα 30 - 40 άλογα. Προφανώς το δουλεύετε πολύ lite :)

Edited by midkin
Link to comment
Share on other sites

Να το χαιρεσαι φιλε μου..

Υγ. Λιγο αισιοδοξο το νουμερακι, πηγαινε στο maha στην εθνικη χωρις να πεις τι φορας και μετρα το. Για δικη σου ικανοποιηση.

Καλα σκισιματα :)

Link to comment
Share on other sites

για να σας φτιαξω την μερα...χτεσινο βιντεακι απο ενα scirocco φιλου πολυ πιο δυνατο απτο δικο μου

αυτο ειναι του παναγιωτη που δουλευει στου λατση ...σωστα?καμια 400 αλογα μαθαινω οτι το εχει κανει εξω απτου λαστη μηπως στην ευθεια που εχει μπροστα απτο μαγαζι κιολας??

οσο για το δυναμομετρο συμφωνο ειχα περασει απο εκει και εφυγα με 240 αλογα με ενα 20vt και οταν το εφερα στην αθηνα στο ΜΑΧΑ εδειξε 225.....υπολγιζε καν 20+κατω απο οτι βλεπεις στην πατρα,δμαλλον δεν κανουν συντηρηση η το εχουν πολυ αισιοδοξο για να ικανοποιηται ψυχολογικα ο πελατης...ταχουμε περασει,να αναφερω οτι εχουν ενα φοβερο ηλεκτρολγο εκει περα και ο παναγιωτης ειναι παρα πολυ καλο παιδι....ευγε για το project σου

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

ο παναγιωτης που δουλευει στον λατση...ειναι ο λατσης ο νεοτερος...το video που ειδες ειναι πριν κανα -δυο μηνες,προς το παρον ειναι αγνωστο το ποσο βγαζει,μπορει κ παραπανω απ'οσο λες.το οτι σου εβγαλε 20-25 hp λιγοτερα το σεβομαι κ το πιστευω.εχω γνωρισει κ παιδια που περασαν αυτο το δυναμομετρο κ MAHA στην αθηνα κ ειδαν διαφορα 5 hp η' και καθολου.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς παρεξήγηση αλλά το μπλε Scirocco λέτε για 400 αλόγα??Η έστω 270 που είδα κάπου αλλού.

Ρωτάω γιατι τουλάχιστον από το βίντεο για πάνω από 210-220 δεν φαίνεται.

Φιλικά πάντα.

Edited by dorikin
Link to comment
Share on other sites

ακουγεται απο φιλους οτι εχει πανω πολλα πραγματα....και λογικο ειναι...συνεργειο εχει ο ανθρωπος...αν δεν εχει αυτος ποιος θα τα εχει, εγω?...λατσης...χαχα εκτος της πλακας παντως εχει φοβερο τεαμ εκει κατω και αν εμενα πατρα και εγω εκει θα πηγαινα...εγω κατεβηκα απο αθηνα για να τον βρω παντως τοτε....αλλα τωρα απο γιαννενα να παω για σερβισ εκει ειναι λιγο μακρυα..

μια ασχετη ερωτηση ποσο εχεις σφιξει της waste gate ο οπαναγιωτης η ο κυριλλος?4-5 βολτες?

οσο αφορα το παλιο μου ασημι να εψαξα και τα βρηκα...

cell069.jpg στη πατρα

και αθηνα

cell070.jpg

13 αλογα κατω απο τα 240...ιδια πραγματα φορουσε το αμαξι απλα αλλαζε το δυναμομετρο...

και το ποσταρω γιατι τα γραπτα μενουν ..τελικα δεν εχει 20+ διαφορα αλλα 13 σιγουρα προς τα κατω

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

ο μονος τροπος να το τσεκαρω εγω ο ιδιος θα ειναι να το περασω απο αλλο δυναμομετρο..κ πιστεψε με δεν το εχω σκοπο στο αμεσο μελλον..τωρα 278hp h' 270 hp να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει.κανουν πολυ καλη δουλεια παντως να ξερεις

Link to comment
Share on other sites

Έχεις ανοίξει με Tsi 1ου σταδίου ?

Link to comment
Share on other sites

Μιας και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, το θέμα κλειδώνει και θα ανοιχθεί μόνο με αίτημα του δημιουργού του, εφόσον θα έχει κάτι νεότερο να συμπληρώσει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.