Jump to content
MIKE_GOLF_V_GTI

Weekly Night Out @ Ηράκλειο - Τετάρτη "Γρηγορης" - Αρχείο

Recommended Posts

Καλη χρονια παιδια...Πιστευω το 2012 να μας βρει πιο ζεστους στο θεμα των συναντησεων κ να μαζευομαστε πλεον τις τεταρτες :drinks: ..Ευκαιρια ειναι αυριο στην συναντηση να αρχισουμε ν κανονιζουμε τα σχετικα κ για "το κοπη το πιτα"

Edited by kOrMi-6
Link to comment
Share on other sites

Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα...ισως να φανω εγω σημερα κατα τις 9:30 γιατι ποιο νωρις δεν το κοβω. Οσο για την Κρητη οπως και σε ολους τους νομους δεν θα υπαρξη κοπη πιτας αλα "κοπη" τουρτας γενεθλιων 8 ετων η κοπη τις πιτας του vwclub κοβετε στην πρωτη παννεληνια συναντηση του καθε ετους και μονο εκει .Οσο για το ποτε θα εορτασουμε εμεις τα γενεθλια του club θα τα πουμε στο αλο topic για να τα δουν ολοι,,,,

Mike Gti

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το βράδυ κανονικά στο γνωστό μέρος κατά τις 21,00 :clapping: Ας ξεκινήσουμε πιο δυναμικά τι συναντήσεις της νέας χρονιάς

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το Σ/Κ (κ το επομενο νομιζω) η Karenta θα βρισκεται στο Ταλος με το νεο beetle k to neo Up! για test drive σε οποιον θελει..Αν ψηνεται κανεις να παμε να δουμε απο κοντα τα νεα μοντελα, να τα κανουμε κ μια βολτα κ να πιουμε κ ενα καφε στο ταλος.. :clapping: Να κανονισουμε κ για την πρωτη συναντηση του 2012 :pardon:

Link to comment
Share on other sites

Αξιότιμα μέλη,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub τροποποιεί πλήρως τον σχεδιασμό συναντήσεων σε όλη την Ελλάδα και καθιερώνει τις εβδομαδιαίες συναντήσεις μελών, το πλέον γνωστό Weekly Night Out!

Τι είναι η εβδομαδιαία βόλτα, το Weekly Night Out;

Είναι η καθιερωμένη πλέον συνάντηση των μελών του Hellenic VWClub που θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα προκειμένου να συζητούν απο κοντά θέματα γύρω απο το αυτοκίνητο VW και όχι μόνο. Ο θεσμός αυτής της αυθόρμητης και λιγότερο οργανωμένης-προγραμματισμένης βόλτας ξεκίνησε ένα χρόνο μετά την δημιουργία της κοινότητας, τον Μάϊο του 2005, απο το μέλος shocka. Ο οποίος πρότεινε μια φορά την εβδομάδα να συναντιώνται όσοι θα έβγαιναν ούτως ή άλλως για να απολαύσουν την οδήγηση και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, δεδομένου ότι στις συναντήσεις μας πάντα περνάμε καλά. Έτσι ξεκίνησε - για την Αθήνα - η βόλτα Πέμπτης που πλέον έχει επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η τακτική εβδομαδιαία αυτή συνάντηση πλέον μετονομάζεται σε Weekly Night Out και θα προβληθεί ακόμη περισσότερο με την συμμετοχή όλων!

Κάθε μήνα στην πρώτη εβδομαδιαία βόλτα το πρώτο νέο μέλος που θα φθάνει στην αφετηρία της συνάντησης θα βιντεοσκοπείται ή θα φωτογραφίζεται (όπου είναι τεχνικά εφικτό) μαζί με το όχημα του και θα αναρτώνται σε άρθρο στην κεντρική μας σελίδα προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και παράλληλα να πάρουμε ιδέες για το δικό μας VW! Επίσης παρόλο που σε αυτή την πρώτη εβδομαδιαία συνάντηση του μήνα ο τελικός προορισμός θα παραμένει μυστικός, θα ανακοινώνεται εκ των προτέρων το είδος της δραστηριότητας! Έτσι όλοι θα είμαστε προετοιμασμένοι... για να ζήσουμε εκπλήξεις οδηγικής απόλαυσης!

Οι επόμενες εβδομαδιαίες συναντήσεις θα γίνονται σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά την ίδια ημέρα της εβδομάδας εκτός απο μια. Η μια αυτή συνάντηση θα πραγματοποιείται κάποια επιλεγμένη Κυριακή του μήνα! Έτσι όλοι οι φίλοι της λέσχης θα μπορούν να ακολουθήσουν το Hellenic VWClub και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του!

Φυσικά σε αυτή την κίνηση σημαντικό ρόλο έχουν οι τοπικοί συντονιστές συναντήσεων και όσα άλλα μέλη μπορούν να τους βοηθούν! Για αυτό επικοινωνήστε μαζί τους και προτείνετε τους την βοήθεια σας, αν έχετε ελεύθερο χρόνο!

Το πλήρες και αναλυτικό άρθρο μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Εφεξής το παρόν θέμα θα χρησιμοποιείτε μόνο για προτάσεις εβδομαδιαίων συναντήσεων, ως αρχείο της παλιότερης μορφής συναντήσεων και για τίποτα άλλο. Ο τοπικός συντονιστής θα μπορεί κάθε εβδομάδα να αναρτεί το σχετικό θέμα της συνάντησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!!! Για να μην υπάρχει μπέρδεμα σημειώστε ότι ο τίτλος του θέματος θα περιλαμβάνει και την ευρύτερη τοποθεσία ή την πόλη της συνάντησης.

Υ.Γ.: Στο θέμα http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=50431 μπορείτε να δείτε το Πανελλήνιο Πρόγραμμα Συναντήσεων του Hellenic VWClub!

Με εκτίμηση,

εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά,

πιστεύω ότι η όλη αναδιοργάνωση των συναντήσεων του club είναι μια ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις και στο Ηράκλειο.

Καταρχήν να προταθούν κάποια μέρη/καφετέριες που μπορούμε να συναντιόμαστε ώστε να υπάρχει μια ποικιλία.

πχ. πέραν του Γρηγόρη μια χαρά είναι και το Talos Plaza στην διάρκεια της βδομάδας όπου δεν έχει κίνηση. Επίσης μέρη για καφέ έχει και στο ΤΕΙ και προς Κνωσσό απλα είναι πιο δύσκολη η σταθμευση.

Δεύτερον προτείνω να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και για την μέρα και για την ώρα των συναντήσεων. Και για να εξηγούμαι: Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Τετάρτη μάλλον δεν βολεύει καθώς το max ατόμων ήταν 4 αν θυμάμαι καλά. Προτείνω εδώ απο κάτω να γράψει ο καθένας μέρες και ώρες μετά το απόγευμα που θα τον βόλευαν (όχι απαραίτητα για κάθε βδομάδα γτ άνθρωποι είμαστε και έχουμε και ο καθένας τα δικά του) ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση. 8)

Εφεξής το παρόν θέμα θα χρησιμοποιείτε μόνο για προτάσεις εβδομαδιαίων συναντήσεων, ως αρχείο της παλιότερης μορφής συναντήσεων και για τίποτα άλλο. Ο τοπικός συντονιστής θα μπορεί κάθε εβδομάδα να αναρτεί το σχετικό θέμα της συνάντησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!!! Για να μην υπάρχει μπέρδεμα σημειώστε ότι ο τίτλος του θέματος θα περιλαμβάνει και την ευρύτερη τοποθεσία ή την πόλη της συνάντησης.

Με εκτίμηση, εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Τέλος, και αυτό αφορά και το Δ.Σ. μιας και δεν είναι θέμα των χρηστών πιστεύω ότι θα πρέπει εναλλακτικά σε περίπτωση που ο τοπικός συντονιστής δεν μπορεί να διαθέτει το χρόνο κάθε βδομάδα να οριστεί κάποιος ως υπεύθυνος εβδομαδιαίων συναντήσεων γιατί η έλλειψη συντονισμού οδηγεί τα μέλη να συναντιούνται μεταξύ τους και αφήνει τα νέα μέλη της κοινότητας εκτός.

Τέλος μου άρεσε η ιδέα της φωτογράφισης του νέου μέλους που εμφανίζεται και μιας και έχω μια καλή σχετικά κάμερα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω.!

Αυτά απο μένα, περιμένω και τις απόψεις των άλλων παιδιών εδώ απο το Ηράκλειο και απο Κρήτη γενικότερα.

Edited by Paul_Fsi
Link to comment
Share on other sites

Paul bravo καλα τα λες :goodjob: ...Να παρω μερος κ εγω (εκτος απο αυτο με τις photo που δεν καταλαβα κ πολλα :p )..Αρχικα να θυμισω οτι οταν συζητηθηκε η ιδεα να οργανωσουμε τις εβδομαδιαιες συναντησεις,το ειχαμε κανονισει αρκετα ατομα κ ειχαν συμφωνησει πολλοι με την ιδεα αυτη..Επειδη κ στο τοπικ των συναντησεων σε ολο το νησι επικρατει μια σιγη κ δεν εχει κανονιστει τπτ εδω κ καιρο,καλο θα ηταν να ελεγε ο καθενας προτασεις για συναντηση..Κατανοω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα τον καιρο που διανυουμε αλλα καλο μας κανει να ξεφευγουμε..Αυτα τα λιγα για αρχη..Ας ακουστουν κ αλλες γνωμες (κυριως του διοργανωτη των συναντησεων),τοσες φορες το εχουμε πει..Εξαλλου στην πολη μας υπαρχουμε πολλοι που γουσταρουμε τα αμαξια μας :thumbsup2: Αυριο παντως θα κανονιστει καφεδακι,οποιος ψηνεται ας στειλει Π.Μ. :hi:

Link to comment
Share on other sites

Paul,

Όπως αναφέρεται στο αρχικό δημοσίευμα κάθε βοήθεια είναι σημαντική και φυσικά είναι αποδεκτή. Επίσης μπορείτε αρχικά να ξεκινήσετε με 2 συναντήσεις το μήνα μέχρι να μπείτε σε κάποιο ρυθμό και μετά που θα μαθευτεί θα είναι όλα πιο εύκολα. Αν θέλετε μπορούμε να ορίσουμε ως πρώτη συνάντηση την άλλη εβδομάδα π.χ. την Πέμπτη ή την Παρασκευή που ίσως σας βολέψει καλύτερα και κατόπιν να στείλουμε ενημερωτικό μήνυμα όπως έγινε για την Αττική για να το μάθουν όλοι από το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές και να έρθουν. Αλλιώς είναι δύσκολο να βρεθούν όλοι μέσα στο φόρουμ και να βγάλετε κάποια κοινή πρόταση.

Πάντως ότι χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Link to comment
Share on other sites

Up στις εβδομαδιαιες συναντησεις της Τεταρτης στο Ηράκλειο..Αυριο Τεταρτη θα ειμαστε για καφε (γυρω στις 9μιση)..Στις τελευταιες 2 συναντησεις είχαμε μετα χαράς 2 νεα προσωπα :drinks: ..Αντε να ερχονται κ περισσοτεροι να αναθερμανουμε τις συναντησεις στο νησι.. Ολοι ευπροσδεκτοι με οτιδηποτε αυτοκινητο :roadrage:

Υ.γ. Οποιος επιθυμει αλλο προορισμο απο αυτον που αναφερεται στον τιτλο του τοπικ,μπορει να το προτεινει ;)

Link to comment
Share on other sites

Για να ανανεωθει το τοπικ κ να το βλεπουνε κ καινουρια ατομα,αυριο ισχυει ο καθιερωμενος καφες στο κατστημα "Γρηγόρης"  επι της λεωφόρου Καζαντζιδη στην Αλικαρνασσο στις 9..

Link to comment
Share on other sites

Η φωτογραφία που βγάλαμε την Τετάρτη στην βόλτα που ακολούθησε τον καφέ. Όσοι έπρεπε να φύγουν δεν πειράζει γιατί σύντομα θα τα ξαναπούμε  :acute:

 

8562678283_975506e6e3_c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.