Jump to content
mike21

Καθαριστικό Και Κοψίματα

Recommended Posts

Έριξα ένα καθαριστικό κινητήρα σε γεμάτο ρεζερβουάρ και μετά από κάποια Km είχα κοψίματα τρελά.. Μου έβγαλε 2 φορές Ν276 αντλία υψηλής στο διαγνωστικό. Μετά από ψάξιμο λίγο στο Internet διάβασα ότι με τέτοια προϊόντα καλό θα ήταν νωρίτερα να αλλάζεται το φίλτρο βενζίνης για να μην πάνε σκουπιδάκια στο μοτέρ.. Θέλω να ρωτήσω αν είχε κανείς τίποτα παρόμοιο και βασικά αν ΠΑΙΖΕΙ η αντλία μου να έχει πάθει ζημιά από κάτι τέτοιο :sad: Τα φώτα σας...

Link to comment
Share on other sites

To αυτοκινητο γενικως.. χαχαχα Γεια σου ρε Μαικ με τα πειραματα σου.....

Αληθεια, ποιο προϊον χρησιμοποιησες;

Link to comment
Share on other sites

πιστευω οτι το καθαριστικο ηταν τυχαιο γεγονοσ...χρισιμοποιω καθε 2 μηνες ενα μπουκαλι και κανενα προβλημα.οσο για το φιλτρο ισα ισα πρεπει να το αλλαξεισ μετα την χρισιμοπποιηση του προιοντως και οχι πριν. διοτι ετσι θα ηθελε και παλι αλλαγη το καιουριο για τυχον υπολοιπα λογω του προιοντος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε φιλε οντως δεν χρειαζεται να βαζουμε τετοια πραγματα στο μοτερ, εκτος απο λιγα καλα "ψαγμενα" προιοντα...

Link to comment
Share on other sites

γενικα ειναι καλο να χρησιμοποιουμε τετοια καθαριστικα?

κανουν δουλεια?

μια φορα εχω βαλει εγω προσωπικα και δεν ειδα μια διαφορα...βεβαια μπορει οντως να καθαρισε 'κατι'.

αυτο που χα παρει εγω ηταν της STP νομιζω και ελεγε καθαριμος μπεκ,βαλβιδες κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους! Θυμάμαι το '95 πήρα το Polo 1.4 (MPI) - το πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο. Μετά τις 20.000 χλμ άρχισα να χρησιμοποιώ τέτοια καθαριστικά/συντηρητικά του συστήματος τροφοδοσίας. Ένα μπουκάλι σε γεμάτο ρεζερβουάρ μια φορά κάθε 10.000 χλμ (συνήθως STP) χωρίς ενδιάμεσο γέμισμα για να μην χαλάσει η αναλογία. Στο service των 60.000 θυμάμαι που με πήραν τηλέφωνο (μαμά vw) να μου πουν οτι έπρεπε να γίνει μια έξτρα εργασία (να καθαρίσουν την πεταλούδα του γκαζιού) πράγμα που έγινε. Μου είχαν δείξει και τα υπολείματα που έβγαλαν λέγοντας μου οτι ήταν περισσότερα από το μέσο όρο που έβλεπαν συνήθως...

Επιπλέον, λόγω κακής ποιότητας βενζίνης μου είπαν οτι σύντομα θα χρειαζόμουν συντήρηση ή αντικατάσταση στα μπεκ, κάτι που έγινε 15.000 χλμ. αργότερα. Άρα?

Το αστείο της υπόθεσης: ακόμα μέχρι σήμερα βάζω κανένα που και που στο Caddy !

Edited by symearg caddy
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά άλλαξα φίλτρο βενζίνης και έστρωσε όλα εντάξει είναι και από σφάλματα και στο δρόμο ( έτσι δείχνουν τουλάχιστον :rolleyes: )

Link to comment
Share on other sites

είχα γύρω στα 15.000 να το αλλάξω. Συνήθως στα 20 το άλλαζα αλλά ποτέ πρώτη φορά μου συνέβη τέτοιο θέμα με το φίλτρο. Ίσως να'ναι και το καθαριστικό μου είπαν που καθάρισε και σταμάτησαν τα σκουπιδάκια και οι βρωμιές εκεί.

Link to comment
Share on other sites

μιας και ειμαι πολυ ψειρας με το αμαξι και λιιιιιιγο δυσπιστος πηρα την αποφαση να βαλω και εγω καθαριστικο. (ενισχυτικο βενζινης- καθαριστικο για μπεκ κλπ) στο ρεζερβουαρ το εχω εδω και μια εβδομαδα και δεν εγραψα τοσες μερες επιτηδες για να δω τι αντιδρασεις θα ειχα στο μοτερ........ λοιπον εχουμε και λεμε,

- καλυτερη αποκριση στο γκαζι, μην φανταστειτε τρεληηηη διαφορα, αλλα αισθητη παντως ειναι (φοραω και μεγαλο μεγεθος παππουτσιου βλεπετε :laugh: ),

- ο κινητηρας <<τραβαει καλυτερα>>

- παρατηρησα μια ελαχιστη προς το καλυτερο καταναλωση καυσιμου

δεν ειναι απο τα γνωστα που κυκλοφορουν στα πρατηρια βενζινης, το αγορασα απο το συνεργειο που παω το αμαξι για να κανω τα service του, δυστυχως ονομα δεν θυμαμαι :no: (ειχα το μυαλο μου αλλου :whistling: :whistling: ) και παντοτε με γεματο το ρεζερβουαρ...μην εχουμε και τπτ :bye: :bye: :bye: μοτερακι!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.