Jump to content
Symearg

Το 2013 Στο Wrc Η Vw Με Το Εππερχόμενο Polo R Wrc Και Πρώτο Οδηγό Τον Ogier

Recommended Posts

Σύμφωνα με δημοσιεύματα (in.gr http://auto.in.gr/news/wrc/article/?aid=1231139004) η VW μπαίνει στο χώρο (ή το χορό) του WRC.

Το αυτοκίνητο θα είναι το Polo R WRC , όπως θα ονομάζεται και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέλιξη του. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η ανεύρεση του πρώτου πληρώματος, το οποίο θα συμμετάσχει ενεργά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, κάτι που η VW το θεωρεί απαραίτητο και είναι άλλωστε μία πρακτική που ακολουθούν και άλλες ομάδες.

Πρώτη κρούση έγινε στον Sebastien Loeb, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της VW, πιθανώς για να μην μείνει ένα χρόνο "εκτός" και δώσει χώρο στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, μιας και το Polo R WRC αναμένεται στο πρωτάθλημα του 2013 - 2014.

Οι Γερμανοί (ο αγωνιστικός αρχηγός Kris Nissen) επέμειναν Γαλλικά και ήρθαν σε συμφωνία με τον δεύτερο οδηγό της Citroen, Sebastien Ogier και το συνοδηγό του Julien Ingrassia οι οποίοι δίνουν τις εξετάσεις τους στο τρέχον πρωτάθλημα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στόχος της Γερμανικής ομάδας είναι, πλήρωμα και αυτοκίνητο να γίνουν "ένα", έτσι ώστε να αποτελέσουν τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του WRC.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.