Guest dubbeR_Stoilas Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Σημερα ειδα τον Stoila στην καλαμακιου με το κουκλι του..εγω ημουν μεσα σε μια καφετερια και το τουτου μου μαυρο GOlf Gt..Stoila καταλαβεσ που?? Μάλλον λάθος Quote
nikolakis Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Σημερα ειδα τον Stoila στην καλαμακιου με το κουκλι του..εγω ημουν μεσα σε μια καφετερια και το τουτου μου μαυρο GOlf Gt..Stoila καταλαβεσ που?? Μάλλον εμένα είδες αν ήσουνα κατά τις 2 στο undici μιας και είδα απ'έξω παρκαρισμένο ενα μαύρο golf gt. Quote
Thanos_mc Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Μάλλον εμένα είδες αν ήσουνα κατά τις 2 στο undici μιας και είδα απ'έξω παρκαρισμένο ενα μαύρο golf gt. Αν εισαι το παιδι που ειχαμε μιλησει την Πεμπτη στο Σεφ τοτε και γω νομιζα πως ήταν ο stoilas. Μοιαζουνε γιατι ειναι το ιδιο χρώμα και πισω εχουν ιδια ή σχεδον ιδια εξατμηση. Οποτε μπερδευτικα κ γω, Quote
skaraviaios Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Σε καθημερινή βάση πετυχαίνω ένα golf 2άρι στο δρόμο του Praktiker (γέφυρα στη Βουλιαγμένης) να είναι παρκαρισμένο μπροστά από μια καφετέρια. Ποιο καλό παιδι το έχει;;; Quote
doumasj Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Σε καθημερινή βάση πετυχαίνω ένα golf 2άρι στο δρόμο του Praktiker (γέφυρα στη Βουλιαγμένης) να είναι παρκαρισμένο μπροστά από μια καφετέρια. Ποιο καλό παιδι το έχει;;; το αμάξι ή την καφετέρια???χιχιιχιχ....αφού είναι συνέχεια εκεί..... Quote
lilian Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 λευκό golf mk2 εχτες γύρω στις 1 το βραδυ στην βουλιαγμένης .ποιος? Quote
Shaddow20 Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Σημερα στον Αλιμο πριν λιγο ειδα ενα μαυρο Golf V GT και ημουνα απο πισω του και παιζαμε...Το παιδι πρεπει να διεσχισε τηνκαλαμακιου καθετα..ΠΟιοσ??Στο πλαι ειχε και σηματακι του club.. Quote
doctordim Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 την κυριακη το απογευμα στην παραλια της βελικας (λαρισα) εκτος απο το gti του λατουσακη εθεαθη κ μαυρο polo 6n με πινακιδες ΝΕΕ-****, αυτοκολλητο kenwood στο πισω τζαμι κ πιο κατω το ασπρο σηματακι του club. ποιος? Quote
Bad Boy Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) λευκό golf mk2 εχτες γύρω στις 1 το βραδυ στην βουλιαγμένης .ποιος? Αληθεια λεει το ειδα κι εγω !!! Ποιος???? Εγω πηγαινα προφυλακτηρες ενα TSi Edited June 21, 2007 by BAD BOY Quote
surfman01 Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ένα μαύρο 5άρι GTI πέρασε σήμερα κατά τις 8:10 περίπου, από τη Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας. Το πέτυχα να σφυρίζει με δευτέρα, και φόραγε μεγάλες aftermarket ζάντες αν δεν κάνω λάθος. Πινακίδα .. - 7917 Quote
golfakias1983 Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 σημερα το μεσημερακι στην Κρηνη golf 4 χρωματος γκρι με νικελακια στις πορτες και στη μασκα και αυτοκολλητο στο πισω τζαμι...κατι μου θυμιζε αλλα δε θυμαμαι Quote
Marios81 Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 (edited) Την Πεμπτη το απογευμα ειδα στην Ηλιουπολη ενα πρασινο TSI (touran ? δεν θυμαμαι πως το λενε ) , την ιδια μερα το βραδυ , παραλιακη ενα Golf IV πρασινο με αυτοκολλητο του club στο πισω δεξια τζαμι κ αρκετο κοσμο μεσα , την παρασκευη απογευμα το GOLFIV του maRine σταθμευμενο κοντα στο μετρο της Δαφνης εξω απο μια ταβερνα αφου λεω να παω να το χαζεψω λιγο γιατι ξετρελαθηκα αλλα λεω ασε μη φαω κ ξυλο , ενταξει ομως κοντεψα να τρακαρω απο τη χαρα μου γιστι ειναι απο τα τεσσαρια που εχω δει κ τρελαινομαι!!! Το ιδιο βραδυ ενα Polo9ν3 λευκο στη Λ.Βουλιαγμενης στο υψος της Βουλας με πισω αυτοκολλητο , το Σαββατο το μεσημερακι στη Λ.Βουλιαγμενης ενα σκαραβαιο μπλε με ενα ζευγαρακι μεσα , κ πινακιδα ΜΙΜ-.... Εν τω μεταξυ κυκλοφορω με το μπλε κορσα του αδερφου μου , γαμω την τρελα μου μεσα , κ το Golfaki μου ειναι αραγμενο Ιταλια... Το μονο λοιπον σημα κατατεθεν που εχω ειναι το καπελακι του club αυτα ειναι... να κυκλοφορεις με Opel και να φορας καπελο vwclub Edited June 24, 2007 by -Mario- Quote
doggy Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Εκτός του meeting μας εθεάθησαν το Σαββάτο στο Κάλαμο και συγκεκριμένα στο Agona Beach Club οι: black force και Tonino ο οποίος είναι και συχνός απ'όσο κατάλαβα εκεί! ...ξέχασα κανέναν???? Quote
Menios Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Τον doggy στην Κηφισίας (στο ύψος του Γερμανού - Γιαννοπουλου Αγγελόπουλου στο Μαρούσι) το Σάββατο το πρωί (στις 12:25 συγκεκριμένα). Quote
Afterdark Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΘΕΑΘΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ Λ.ΠΑΡΝΗΘΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ[PETROSMELISIA].... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΕΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ[PHANTOM]... .... Quote
Whiteshadow Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Την Κυριακη 24/6 το απογευματακι Golf MKII ηταν παρκαρισμενο εξω ακριβως απο κεντρικη καφετερια στη Λουτσα.Ποιο μελος ηταν; Quote
phantom Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΘΕΑΘΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ Λ.ΠΑΡΝΗΘΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ[PETROSMELISIA]....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΕΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ[PHANTOM]... .... Ρέ αρχηγέ έτσι όπως το λές θα νομίζουν όλοι οτι μας είδες σε κανένα απο αυτά τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής....... Πές κι όλας ότι είναι απο αυτά που δίνουν αίθουσες για γάμους, μή μας κάνεις ρεζίλι Λοιπόν δέν ξέρω για τον Πέτρο εγώ όμως ήμουνα σε γάμο μιάς και κουμπάρα ήταν η κοπέλα μου! ¶ντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες!!!!! Quote
panzaxa Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Ρέ αρχηγέ έτσι όπως το λές θα νομίζουν όλοι οτι μας είδες σε κανένα απο αυτά τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής....... Πές κι όλας ότι είναι απο αυτά που δίνουν αίθουσες για γάμους, μή μας κάνεις ρεζίλι Λοιπόν δέν ξέρω για τον Πέτρο εγώ όμως ήμουνα σε γάμο μιάς και κουμπάρα ήταν η κοπέλα μου! ¶ντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες!!!!! ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ εγω δουλευω εκει πανω καθε σαββατο βραδυ και κυριακη μεσημερι πως και δεν σας εχω πετυχει ποτε !!!!!!! ???? Quote
nikos962 Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Εχουμε και λεμε: 1 Πριν απο 10 μερες περιπου polo9n3 gti σε γνωστο super market στην Χαλκιδώνα (Phantom εσυ); 2 Χθες σε σε στενο κοντα στην πλατεια Γκυζη polo 9n σταματημενο σε κατηφορα με πινακιδες ΑΤΕ**** μαυρο αν δεν κανω λαθος! 3 Σημερα 7 το πρωι golf 4 μαυρο κομματακι τουμπανο, Σεβαστουπολεως και Παπαδα στους Αμπελοκηπους με 2 ατομα μεσα! 4 Σημερα 7 το πρωι golf 3 μπορτώ στο φαναρι Κηφισιας & Κατεχακη με κατευθηνση προς Κηφισια.( σου φώναξα μεσα απο ενα vanακι ford λευκο αλλα ανοιξε το φαναρι και δεν προλαβα να σου πω περισσοτερα, κοιταξες παντως.) Ποια καλοπαιδα ειναι??? Quote
phantom Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Εχουμε και λεμε:1 Πριν απο 10 μερες περιπου polo9n3 gti σε γνωστο super market στην Χαλκιδώνα (Phantom εσυ); Ποια καλοπαιδα ειναι??? Ναί, εγώ. Πού ήσουνα και δέ σε είδα; Επίσης την παράσκευή είδα ένα ωραιότατο ασημί 5άρι στον κηφισσό με αυτοκόλητο κάτω απο το τρίτο στόπ, έπεσαν κορναρίσματα και σύντομος διάλογος με τό μέλος Ορφέας άν δέν κάνω λάθος. Edited June 27, 2007 by phantom Quote
Afterdark Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ εγω δουλευω εκει πανω καθε σαββατο βραδυ και κυριακη μεσημερι πως και δεν σας εχω πετυχει ποτε !!!!!!! ???? Που ακριβως δουλευεις ρε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ????Με λιγη προσοχη θα πετυχεις και τον ΨΗΛΟ με το αργο polaki του... Quote
theofanis Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ <<ΑΡΓΟ>>ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ?ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΕ ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 21.00 ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛ (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ )ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ?ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ. Edited June 28, 2007 by ΨΗΛΟΣ Quote
GolfRS Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Ποιο καλό παιδάκι με Polo 9n και οβάλ εξάτμιση έπεζε με C2 σούργελο, σήμερα κατα τις 00:30 απο την διασταύρωση Βούλας-Ποσειδώνος μέχρι το αεροδρόμιο;;; Χμμ..;;; Edited June 27, 2007 by GolfRS Quote
konstantinos passat Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Eθεαθη κοκκινο Golf III στο παρκιν του Mall το βραδυ με αυτοκολλητο του κλαμπ και παιδικο καθισματακι. Επισης μαλλον ο Puck μαζι με αλλο ενα κοκκινο 5αρι με μαυρες ζαντες να ανωριμαζουν στην Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Γλυφαδα. Quote
Puck Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Eθεαθη κοκκινο Golf III στο παρκιν του Mall το βραδυ με αυτοκολλητο του κλαμπ και παιδικο καθισματακι.Επισης μαλλον ο Puck μαζι με αλλο ενα κοκκινο 5αρι με μαυρες ζαντες να ανωριμαζουν στην Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Γλυφαδα. That was me...Eσυ μωρε κανα τηλ δεν βαράς.? Quote