Jump to content
sodimitris

Ενα Θεματακι Μετα Την Τοποθετηση Του Ανταπτορα Gia Tsi

Recommended Posts

μολις τοποθετησα το ανταπτορα σκαστρας στο τσι μου εχω προβλημα με την ενωση εκει που κουμπονει ο πλαστικος σωληνας μην τουρμπινα..ο σωλινας που βλεπετε και στη φωτο παρακατω εχει αλο ενα σοληνακι μικρο επανο οπου προεξεχει εκει η θεση που μπενει το σοληνακι,εκει λοιπον ετσι οπος μπηκε ο ανταπτρορας η σκαστρα τραβηχτηκε προσ τα εξω και ετσι βρησκει στην θεση για το σοληνακι και αυτο εχει οσο αποτελεσμα να μιν παταει σωστα επανω στην τουρμπηνα.εχει καπιος κατι παρομιο?καπια λυση?(δλδ αν ηταν λιγα χιλιοστα πιο κοντος ο ανταπτορας δεν θα ειχα θεμα.

tsif.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

ναι ρε φιλε αν δεις και σε καποια αλλη σελιδα μερικη το εχουν σπασει στην προσπαθεια τους να το βαλουν σωστα και μαλιστα χωρις να το καταλαβουν με αποτελεσμα να χανουν πιεση.

Τωρα και εγω το εχω παρατηρησει και το εχω ετσι κανα χρονο σκεφτηκα να το φαω λιγο το πλαστικο αλλα φοβαμαι μην κανω καμια ζημια γιατι καλα να ειναι μονο πλαστικο αμα εχει κανενα καλωδιο τι γινετε???

Link to comment
Share on other sites

και εγω αυτο σκευτομαι αλα το ιδιο,φοβαμε μην χαλασω την σκαστρα απο την αλι ειχα σκευτει να παω σε τορνο να κατεβασει λιγα χιλιοστα τον ανταπτορα αλα δν ξερω δν μ αρεσει κ αυτη η λυση

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.