Jump to content

Recommended Posts

τα νεα εχουν ως εξης,μολις 60χλμ με το προγραμμα μολις και εχω να πω οτι οδηγαω ενα αλλο αμαξι.βεβαια ειναι και καλος καιρος,το αμαξι σηκωνει οβερ μεχρι και 1.6 και στο πιο πολυ φασμα των στροφων κραταει 1.2 με 1.3 πολυ καλο και ακομα μου ειπαν τα παιδια απο τη ρεβο γλυφαδας οτι θα δω αλλο αμαξι.προς το παρων εχουμε περασει το προγραμμα για 95 και μολις κανω λιγα χλμ.θα παω να μου περασει το 98.οποτε με λιγα λογια ολοκληρωσαμε την μηχανικη βελτιωση full stage 1,εξατμηση,εισαγωγη,κουλερ s3,και προγραμμα σταδιο 2.επομενη κινηση φρενα και μερικες πινελιες στο εσωτερικο

Link to comment
Share on other sites

Μερικες φωτο απο οτι φαινεται γιατι καποια πραγματακια δεν φαινονται οπως το κουλερ και το προγραμμα.σε λιγες μερες θα ανεβασω βιντεο εν κινηση.

Edited by venzinask
Link to comment
Share on other sites

Για καποιο λογο δεν μπορεσα να ανεβασω φωτο,τις εβαλα στο αλμουμ μου οποτε οποιος θελει μπορει να τις δει απο κει.και μια ερωτηση πως μπορω να ανεβασω βιντεο?

Link to comment
Share on other sites

καλορίζικα ! ένας ευκολος τροπος είναι να ανοιξεις λογ/σμο στο youtybe να το ανεβασεις εκει και μετα να βάλεις το λινκ εδω

Link to comment
Share on other sites

Πολύ όμορφο φιλαράκι το αυτοκίνητο σου...φαίνεται ότι ξέρεις καλά το χώρο της βελτίωσης...μήπως είχες πιο παλιά τίποτα γρήγορο...? :zoro:

Παντελής....

Link to comment
Share on other sites

εγώ που έτυχε να το δω και απο κοντα σε κακοφημα στεκια :acute: έχω να πω ότι είναι κουκλα η golfara !

χαρηκα φίλε :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Τα νεα εχουν ως εξης,εχθες περασα απο την revo και μου περασε και το file st.2 98 και κανοντας μονο μια βολτα πηγα απο τον φιλο μου τον Γ.Φωτηνελη και καναμε και μια μετρηση.εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δειτε τα αποτελεσματα.σας παραθετω βιντεο,βεβαια τα παιδια απο την revo μου ειπαν οτι θα γινει ακομα καλυτερο μετα απο καποια χλμ.μεχρι να διαβασει καλα τα νεα δεδομενα

Link to comment
Share on other sites

μια χαρα ! σίγουρα θέλει καμια 200αρια χλμ για να κάνει adaptation στα νέα δεδομένα-

μια παρατηρηση μόνο : η ροπή κατα την γνωμη μου θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ψηλά και λίγο πιο γραμμικη ,

δηλαδη θα επερεπε απο τις 2000 μέχρι τις 4000+ να είναι τραπεζι και στα μέγιστα νουμερα της και απο εκει και περα να μειωνεται σιγα σιγα -

εσενα βλέπω απο 2000-3000 είναι χαμηλή και το 27,6Nm το βγαζει στις 5000 στροφες-δηλαδη φαινεται να μην τραβαει απο χαμηλα όσο θα έπρεπε.

Link to comment
Share on other sites

φίλε σορρυ δεν το ηξερα ότι είσαι με dsg ,τότε όλα κομπλε -και άλλα tsi με dsg που εχω δει με revo είναι έτσι η ροπή -

και πάλι μπραβο πολυ δυνατη η golfara :clapping:

Link to comment
Share on other sites

μπράβο φιλε μου πολύ καλο και δυνατό το golf σου .... τα νούμερα εμενα με χαροποίησαν γιατί φοράω ίδιο πρόγραμμα με 98 οκτάνια και εγώ .... ( αλλα δεν έχω dsg :nea: )

μπορείς να μου πεις τι πίεση δουλεύει το αμάξι σου από τις 4.000 μέχρι τις 5.000 ??????

και πάλι μπράβο από εμενα ...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.