Jump to content
ΑΛΕΚΟΣ

Δίπλωμα Μοτό 125Cc ...Απορίες!

Recommended Posts

Λοιπόν μετά απο μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο περί διπλώματος 125 κυβικών για μηχανάκι είχαμε την εξής διαφωνία... Εκείνος μου έλεγε οτι αν λαδώσεις σίγουρα θα σε περάσουν...Και εντάξει έτσι είναι τα πράγματα... Εγώ του είπα το εξής... Οτι αν ΔΕΝ λαδώσεις.. και πάλι θα σε περάσουν αν είσαι σωστός...έχει κανείς ανάλογη εμπειρία με εξετάσεις και λάδωμα?? Εσείς τι λέτε???

Link to comment
Share on other sites

εαν τα κανεις σωστα πως θα σε κοψουν?και μιλαμε για μηχανακι που δεν μπορουν να σε κοψουν τοσο ευκολα οπως στο αμαξι.ειναι συγκεκριμενα πραγματα που κανεις.τα κανεις περασες.στο αμαξι μπορουν να βρουν πολλους λογους να σε κοψουν. απ το εαν κοιταξες πισω πριν βγεις απο το αμαξι μεχρι και να μετρησουν εκατοστα στο παρκαρισμα και στην οπισθοπορεια.εγω παντως ξερω οτι τα διπλωματα για μηχανακια τα δινουν ευκολα.εγω 2 μαθηματα εκανα και το πηρα(ηξερα βεβαια απο πριν).βασικα πιστευω οτι για να σε κοψουν στο μηχανακι η ατυχος μπορει να εισαι η αχρηστος

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.