Jump to content
vw-fil

Passat B3 (2001) Καi Αξεσουάρ/Εξοπλισμός... Βοήθεια!

Recommended Posts

Γειά σας και καλή μας χρονιά!

Αντιμετωπίζοντας το προηγούμενο θεματάκι που οφείλονταν σε προβληματικό καταλύτη, πλέον σκέφτομαι να αλλάξω και να προσθέσω μερικά αξεσουάρ στο αμάξι

αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω και που να ψάξω.

1. Επειδή έχω ένα ipod καi θέλω να το χρησιμοποιήσω ως κύριο μέσο για αναπαραγωγή μουσικής, υπάρχει κάποια ράδιο/cd/ipod συσκευή για να αντικαταστήσω το υπάρχον cd/radio blankpunkt που δεν μου αρέσει καθόλου; Βασικά θέλω να συνδέω πάνω το ipod/iphone/ipad και να ακούω μουσική και ταυτόχρονα να το φορτίζω. Εαν υπάρχει ως έξτρα συνδεσιμότητα bluetooth (για κλήσεις) ακόμα καλύτερα.

2. Υπάρχει σύστημα για παρκάρισμα; Κάθε φορά που πλησιάζω κάτι να με ειδοποιεί οπτικά/ηχητικά για το πόσα εκατοστά μένουν μέχρι να το ακουμπίσω.

Με ένα μικρό ψάξιμο είδα κάτι για κάμερες αλλά δεν έχω οθόνη μέσα στο αυτοκίνητο, άσε που κάτι τέτοιο θα ήταν κράχτης για τους επίδοξους ληστές. Μην το βρώ το αμάξι με σπασμένα τζάμια.

Τι θα μου προτεινατε;

3. Για να βάλω οθόνη μέσα, είτε για τηλεόραση,βίντεο, πλοηγό, σε συνδιασμό με κάμερα παρκαρίσματος, αυτή θα είναι αποσπόμενη σαν τα radio/cd ?

Ή μήπως ένα stand για το ιpad 2 μπροστά , θα ήταν η καλύτερη λύση; (εκτός για την κάμερα παρκαρίσματος).

4. Τέλος σκέφτομαι να προσθέσω αέριο κίνησης. Ακόμα το ψάχνω για να δω εαν αξίζει...

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φιλε μου και καλη χρονια.

1. Υπαρχουν πολλες πηγες οι οποιες συνδεονται με ipod και επισης υπαρχει και ξεχωριστο αξεσουαρ το οποιο αναλαμβανει να μετατρεψει το υπαρχον ραδιο ετσι ωστε να δεχεται και το ipod.

2. Βεβαια και υπαρχει.Μπορεις ειτε να βαλεις τα κλασικα μαυρα ματακια στον πισω προφυλακτηρα ωστε να σε ειδοποιουν,ειτε να βαλεις ταινια μεσα απο τον προφυλακτηρα η οποια δεν φαινεται.Ολα τα συστηματα εχουν ηχητικη προειδοποιηση και αλλα εχουν και οπτικη με καποια μικρη οθονιτσα που σε ενημερωνει σχετικα.

4. Μπορεις να ψαξεις λιγο στα ηδη ανοιχτα θεματα,θα βρεις αρκετες πληροφοριες σχετικα με το αεριο.

Link to comment
Share on other sites

1. Κοίταξα το υπάρχον ράδιο κι έχει επιλογή AUX που σημαίνει οτι υπάρχει είσοδος , δυστυχώς δεν υπάρχει σε μορφή jack μπροστά ωστε να συνδέσω, με κάποιον τρόπο, το ipod. Υποθέτω πως πρέπει να αγοράσω κάποιον adaptor για να το συνδέσω απο την πίσω μεριά. Δεν ξέρω εαν θα υπάρχει integration του ipod με το radio. Πχ να βλέπω τον τίτλο τραγουδιού στο radio ή να αλλάζω κομμάτια πατώντας τα πλήκτρα του radio.

2. Υπάρχει κάποιο σύστημα να μου προτείνετε για passat?

Link to comment
Share on other sites

1. Aνταπτορας ειναι και συνηθως χειριζεται τα τραγουδια απο την πηγη αν το υποστηριζει αυτη,αλλιως απο το ipod.

Ενα πχ πηγης μπορεις να δεις εδω http://www.ebay.co.uk/itm/Car-CD-Player-Head-Unit-Aux-SD-USB-iPod-iPhone-Stereo-/370501189895?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DPI.WATCH%26its%3DC%252BS%26itu%3DUCC%26otn%3D5%26ps%3D63%26clkid%3D5497969583528985255#ht_1971wt_1168

2. Καποιο συγκεκριμενο δεν εχω να προτεινω αλλα ειτε με μια αναζητηση στο ebay ειτε με καποια ερωτηση σε μαγαζια που πουλανε τετοια πιστευω θα σε καλυψει οσον αφορα τους τυπους,τιμες κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.