Jump to content
vaggelismps

Αγορα Polo Gti6R

Recommended Posts

χαιρετω ολα τα μελοι του club μιας και ειμαι καινουργιος εδω.δεν ειμαι ακομα κατοχος ενος gti αλλα απο οτι βλεπω δεν νομιζω και να γινω ποτε.διαβαζω ασταματητα τα προβληματα του gti και τραβαω μια τα μυαλα μου γιατι ειναι ερωτας το αμαξι αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι δεν μπηκα σε αυτο το τρυπακι για αλλαγες μοτερ.θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν αξιζει να το αγορασω και αν θα παρουσιασει τα ιδια προβληματα που εχει βγαλει σε αλλους .αξιζει να κανω την αγορα αυτη ειναι να κοιταξω για το scirocco μιας και μιλαμε για 20.000 που δεν ειναι και λιγα λεφτα..ευχαριστω για το χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

και εγω δεν το περιμενα να ειναι τοσο προβληματικο.η αληθεια ειναι οτι ειμαι γιαπωνεζος χρονια τωρα και ελεγα ενταξει vw ειναι καλο θα βγει.επομενως κατα την γνωμη σας καλυτερα scirocco?

Link to comment
Share on other sites

Μην το σκέφτεσαι καν.Εννοείται scirocco.Και απροβλημάτιστο να ήταν το polo είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το scirocco!

αυτο το ''μερα με τη νυχτα'' πως το συμπερανες? εχεις οδηγησει και τα δυο για να ξερεις?εχουμε και ενα σιροκο dsg στην οικογενεια και εχω και το gti εγω και αυτο που λες δε το καταλαβαινω.το σιροκο ειναι πιο smooth σε ολα του.και η μονη διαφορα που νιωθεις ειναι ο ογκος και ειναι φυσιολογικο.κατα αλλα καμια διαφορα.ουτε σε κρατημα ουτε σε συμπεριφορα οδηγικη.

+ οτι το πολο ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Link to comment
Share on other sites

manual scirocco αν θέλεις τη γνώμη μου . Όσο αφορά τη κεντρική αντιπροσωπεία η εμπειρία μου είναι κακή. Απλά σώζονται από τους κατά τόπους αντιπροσώπους που ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους και τα μαγαζιά τους

Edited by tasb
Link to comment
Share on other sites

Φίλε δημ.gti εννοείται πως έχω οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα για να εκφέρω άποψη.Γενικά έχω οδηγήσει πάρα πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα της vw.Εσύ πιστεύεις ότι το polo έχει τα ίδια κρατήματα και μπαίνει το ίδιο στις στροφές όσο ένα scirocco?Προσωπικά είμαι κάτοχος ενός απροβλημάτιστου polo tsi και ενός αυτοκινήτου άλλης μάρκας.Το scirocco έχει και αυτό παρουσιάσει προβλήματα αλλά δεν θεωρώ ότι έχει βγει φριτέζα όπως το GTI που τρέχει το 90% των κατόχων στις αντιπροσωπείες για να τους ανοίξουν το μοτέρ σαν σαρδέλα μπας και σταματήσει να καίει λάδια.Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο καινούρια αυτοκίνητα να έχουν τέτοια προβλήματα και να διαβάζεις posts του στυλ έχω 10.000 χλμ χωρίς κανένα θέμα.Μα αν είναι δυνατόν δηλαδή δίνεις σε καιρούς κρίσης 20.000+ ευρώ και χαίρεσαι που δεν έχεις πρόβλημα στα 10.000 χλμ?Τέλοσπάντων το θέμα είναι ότι κατά την προσωπική μου πάντα άποψη,το polo είναι ένα αμάξι πόλης με γκάζια.Μέχρι εκεί.Το scirocco είναι πολύ πιο στημένο και γενικά είναι αμάξι που έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες στο δρόμο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω Scirocco 160 DSG ήμουν ερωτευμενος με αυτό και το Polo GTI ! Ακόμα βλεπω Polo GTI και τα θαυμάζω ! Αλλα οταν πιανω την κουβεντα μαζι τους και μου λενε εχω κανει 3 αλλαγες μοτερ. Κριμα τετοια γκαζια,και αγρια εμφανηση !

Το Polo ειναι μικρό,ελαφρή και με αυτα τα αλογα πετάει!!! Το ειχα κανει test drive και σε σχεση με το rocco μου ήταν πιο γρηγορο στις εκινησεις .

Αλλα η διαφορα δεν ειναι τραγική απλά ειναι μεγαλη διαφορα ογκου και βαρους για αυτο ολο αυτό!Ομως το εσωτερικό του scirocco δεν συγκρίνεται με το polo(προσωπικη αποψη)

Απο κρατήματα δεν ξερω τι παιζει αλλα πρωτιμώ πολλαπλούς συνδέσμους(scirocco) από ακαμπτο αξονα(polo)

Το καθενα εχει την χαρη του! Ας μην τα συγκρίνουμε

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο αν σου αρεσει το Polo GTI μήπως και βγει νεος κωδικός μοτέρ που δεν θα εχει θεματα. Αν δεν βγει προσωπικα δεν θα το επαιρνα αν δεν ειχε λυθει το προβλημα. Αν μπορεις να συμπληρωνεις λαδια παρτο! Αλλιως κοιτα σε Scirocco 160hp ή σε Golf 6 R-line 160hp που τα συγκεκριμενα μοτέρ(160hp) εχουν αποδειχθει διαμαντια

Link to comment
Share on other sites

Φίλε πάρτο. Θα σου μείνει αποθημενο.είναι κουκλι έρωτας σκέτος. Πανέμορφο. Εμένα Πάντως είμαι απροβληματιστο. Αν και ακόμα Έχω 2500 km.ούτε το dsg ακούω λαδακια Έχει κάψει ελάχιστα που ούτε μπήκα στον κόπο να συμπληρώσω αφου μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι είμαι Οκ. Το αμάξι είναι αστέρι. Και το golf 5 που είχα πριν ειμουνα αρκετά ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

και εγω απο οτι βλεπω στο scirocco με βλεπω να καταληγω.οσο για τα γκαζια εχω το μικροβιο της βελτιωσης οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο...εγω θελω αξιοπιστια πανω απο ολα και νομιζω οτι ειναι αυτονοητο καινουργιο αμξι να μην ζηταει τιποτα εκτος απο βενζινη(προσωπικη μου αποψη).

Link to comment
Share on other sites

Το polo είναι πιο αθόρυβο στο ταξίδι...! Έχω polo και ο κολλητός μου έχει το scirocco... το οποίο όμως πραγματικό διαμάντι, χαρτί που λέμε, απροβλημάτιστο και γενικά από όσο καταλαβαίνω αν είναι κάποιος να πάρει vw είναι φρόνιμο να παίρνει μοντέλα που έχουν 2-3 χρονάκια κυκλοφορίας για να έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα. Εγώ πχ δεν θα αγόραζα με τίποτα το golf το 7 μόλις βγει. Για αυτό το λόγο το polo μου το tsi το πήρα 1,5 χρόνο αφού βγήκε (δεν μπορούσα να περιμένω άλλο...!)

Edited by theonik
Link to comment
Share on other sites

το gti με το scirocco 160hp,εχουν μεγαλη διαφορα στη τιμη,γυρω στα 4 χιλιαρικα...αν εχεις τη δυνατοτητα για rocco 160,δεν το συζηταμε,πετας και ενα revo πιο μετα και εισαι αρχοντας!

Link to comment
Share on other sites

Polo/Scirocco, δεν έχουν καμία σχέση. Εξαρτάται τι ζητάς. Το Polo έχει ημιάκαμπτο πίσω, το Scirocco ανεξάρτητη ανάρτηση, δεν μπορεί να συγκριθεί το πάτημα του ενός με του άλλου. Πολύ λίγα μοντέλα στην κατηγορία Golf/Scirocco έχουν ανεξάρτητη πίσω, είναι πολύ μπροστά σε αυτό. Το Polo είναι πολύ πιο απόλυτο, πιο σκληροπυρηνικό, πιο σκληρό (έως πολύ). Αν θες άνεση και smooth πάτημα (και κράτημα) τότε Scirocco. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε δες και το Polo GTI. Ακόμα και στους κινητήρες που είναι παραπλήσιοι (έχουν κάποιες διαφορές), ο ένας (Polo) έχει sound generator για να κάνει περισσότερο θόρυβο (πιο σπορ GTI γαρ) σε αντίθεση με το Scirocco, που προσωπικά σε ταξίδι που έκανα με Polo GTI με κούρασε. Επίσης δεν συγκρίνεται η ποιότητα πλαστικών του ενός με του άλλου και είναι λογικό. Δες τι ζητάς και ποιό σου τα προσφέρει.

Link to comment
Share on other sites

ειχα golf 160 dsg και το εδωσα για polo gti.το golf ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο και δεν καιει και λαδια,καλυτερα πλαστικα ,πιο αθορυβο και μαλλον εχει και μικροτερη καταναλωση.και λεω μαλλον για την καταναλωση διοτι το polo ειναι αστρωτο.μολις στρωθει θα ενημερωσω το ποσο καιει .

Link to comment
Share on other sites

Golf 6 rline με πακέτο r line plus θα με θυμηθείς θα έχεις ένα αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο απο το polo απ ότι φαίνεται και εσωτερικό που "καίει" σου δίνει ωραία αίσθηση!!

Edited by pechlis
Link to comment
Share on other sites

εγω προσωπικα θελω polo gti αλλα αυτα που με κραταει μακρια του ειναι το "προβληματικο " του μοτερ.δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω για αλλαγες ελατηριων η και μοτερ σε καινουργιο αμαξι και δεν μιλαω για την ταλαιπωρια που θα τραβηξω μεσα στις αντιπροσωπειες που ειναι ενα προβλημα απο μονο του αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Για μεν απεριμενε το πολο blue gt με 1.4 140 που ειναι ενα γρηγορο αυτοκινητο και πανω απο ολα δεν θα εχει προβλημα ουτε με το μοτερ αλλα ουτε με την μεταπωλητικη αξια του λογω του πορβληματικου μοτερ ... Μακρια απο το Gti

Link to comment
Share on other sites

Καλα για τα προβληματα με τα μοτέρ μην πέρνεις και ορκο ... Που ξερεις πόσο αξιοπιστο ειναι το συστημα με την απενεργοποίηση των δυο κυλίνδρων??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.