Jump to content
Guest SIMOSK

Επενδυση Ταμπλο Polo Classic Μοντ.1998 Με Ξυλο

Recommended Posts

γεια σας. θελω να αλλαξω την επενδυση του ταμπλο του αυτοκινητου μου polo classic μοντελο 1998 σε ξυλο. μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει που να απευθυνθω? ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

γεια σας. θελω να αλλαξω την επενδυση του ταμπλο του αυτοκινητου μου polo classic μοντελο 1998 σε ξυλο. μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει που να απευθυνθω? ευχαριστω

http://stores.ebay.co.uk/carbodydesign-eu/_i.html?_nkw=wood&submit=Search&_sid=1009037200

Εαν έχεις χρόνο και πιάνουν τα χέρια σου, θα εκπλαγείς με το αποτελεσμα. Θέλεις ένα θερμαντικό πιστόλι ή ένα πιστολάκι για τα μαλλιά επαγγελματικό και οπωσδήποτε κάποιο λεπιδάκι κατά προτίμηση ξυλογλυπτικής. Φυσικά εάν ψάξεις στο λινκ που σου έδωσα θα βρεις και πολλά διαφορετικά χρώματα (δες και το brushed aluminium). Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου λεπτομέρειες ταμπλό + χερούλια 4 τράθυρου αυτοκινήτου τα 30cm x 100 cm είναι συνήθως αρκετά. Κανονικά πρέπει να βάλεις πριν την εφαρμογή και ένα primer της 3M, αλλά είναι ψιλοακριβό. Εάν κάνεις ένα καλό καθάρισμα με πανάκι την επιφάνεια που θέλεις να καλύψεις δεν θα έχεις πρόβλημα και χωρίς το primer.

Επίσης μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Cockpit-Dekor-fur-VW-Polo-III-IV-3-4-6N2-9N-9N2-9N3-Interieur-Chrom-Carbon-/390388481246?pt=DE_Autoteile&hash=item5ae4f77cde#ht_3280wt_905 (εαν δεις παρακάτω έχει και για πολο από 98 εώς 2001. Είναι αρκετά καλή λύση και είναι όλα έτοιμα για κόλλημα. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο σε golf 4 είχα πολλά χρόνια τα έτοιμα (2ο link) και μόλις χτες τελείωσα το τελευταίο κομμάτι του Di noc film. Το film της 3M είναι αλλού. Το αποτέλεσμα είναι εργοστασιακό, απλά θέλει αρκετή δουλειά.

Edited by archon_rc
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.