Jump to content
TSI140

Για 2Η Φορα Μπαταρια Τελος (Vw Golf Tsi 140Ps)

Recommended Posts

Από προσωπικό πάθημα και επειδή κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω, σχετικά με το πόσο ρεύμα "τραβάει" ένα ράδιο-cd, το θέμα νομίζω ότι δεν είναι το πόσο καταναλώνει όταν βρίσκεται σε λειτουργία, αλλά αν απομονώνεται όταν σβήνει ο κινητήρας. Σε διαφορετική περίπτωση -από όσα ξέρω- ακόμη και η ελάχιστη κατανάλωση (και με την πρόσοψη βγαλμένη) δεν αφήνει το ηλεκτρολογικό κύκλωμα του αυτοκινήτου να "ησυχάσει"... Στα 5άρια, για παράδειγμα που γνωρίζω, αλλαγή του εργοστασιακού ηχοσυστήματος απαιτεί αντάπτορα (ή μια μικρή πατέντα-καλωδίωση, την οποία δεν κατέχω), προκειμένου να απομονώνεται το όποιο "φορετό" ράδιο-cd και ότι άλλο το συνοδεύει, όπως ο ενισχυτής της κεραίας. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμη και αυτή η μικρή -διαρκής όμως- κατανάλωση, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (ακόμη και ενός χρόνου) στεγνώνει την μπαταρία, ειδικά αν το αυτοκίνητο δεν κινείται καθημερινά.

Link to comment
Share on other sites

Ξεθάβω τούτο για να μην ανοίγω νέο thread.

 

Ψόφησε η μπαταρία με τα κρύα (από καιρό δεν είχε δύναμη να κάνει γρήγορα το πρώτο "σκάσιμο" η μίζα), την φόρτισα με το φορτιστή από τα lidl αλλά δεν κράτησε και ξαναέπεσε, οπότε υποψιάζομαι πως τα έφαγε τα ψωμιά της, παρ'όλο που στο ματάκι δείχνει πράσινη ακόμα..

 

 

Ποια να πάρω;

Τώρα πάνω έχει μία winner premium 50ρα, που σαν μάρκα δεν την είχα ξανακούσει να πω την αλήθεια, αλλά βλέπω έχει τσιμπημένη τιμή (~80€) και 2 χρόνια εγγύηση. Δεν έχω ιδέα πόσο κράτησε γιατί με αυτήν πήρα το αυτοκίνητο.

 

Bosch, που θεωρούσα πιο σίγουρες λύσεις, βρίσκω αρκετά φθηνότερα, ~65€.

 

 

Να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Δεδομένου πως λόγω μηχανής δεν το δουλεύω κάθε μέρα το αυτοκίνητο (μένει συχνά μια εβδομάδα π.χ ακίνητο), να δώσω βάρος στην χωρητικότητα ή τσάμπα λεφτα;

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον δεν το κινεις πολυ παρε ενα κλικ μεγαλυτερη σε ah.

Δες banner, varta στα 60ah

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Edited by nikdev
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.