paul_fsi Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μετά από ψάξιμο και στο ίντερνετ και μεσα στο κλαμπ δεν βρηκα κάποιο ανάλογο θέμα που να με φωτισει ιδιαίτερα. Στο Golf μου βλέπω το τελευταίο καιρό μαζεύει λίγο μαυρίλα στην μπούκα της εξάτμισης. Αν και Fsi λάδι δεν μου καίει πολύ δλδ στα 7000 χλμ που τα χω εχει κάψει μονο 300 ml που το θεωρω φυσιολογικό μπροστά σε ότι έχω ακούσει. Δουλεύω και πλουσιο σχετικά μείγμα μιας και οι διαδρομές μου δεν είναι μεγάλες (της τάξεως των 20 χλμ την φορά) αλλά και λόγω ελεύθερου φίλτρου. Η απορία μου είναι αν η μαυρίλα στην εξάτμιση σημαίνει είναι φυσιολογική γενικά με τις βρωμοβενζίνες που κυκλοφορούν ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι..? (Υ.Γ Η ειρωνεία είναι ότι την μαυρίλα την πρόσεξα λόγω μαλακίας που έχει γίνει στην κόλληση της μπούκας και έχει μαυρίσει στα 2 σημεία που την κόλλησε.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Μήπως χάνεις από κεί και έχεις γεμίσει μαυρίλα ? Κάνε μια επίσκεψη για σφράγισμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...