gkchatzi Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, Απο χθες είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός VW Passat Variant 1,4 μοντ. 2/2009 με 13.000 χλμ. Το αυτοκίνητο το πήρα από τη Λάρισα και μένω Θεσ/νίκη. Δεδομένου ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε πάρει το πρόγραμμα εγγύησης 2+2 έτη, μέχρι τον 2/2013 θα πρέπει να συνεχίσω τα service στην αντιπροσωπεία. Μιά και είναι η πρώτη φορά που παίρνω VW έχω μια σειρά από απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας. (1) Ποιά αντιπροσωπεία/ εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου προτείνετε στην Θεσσαλονίκη? Κάτι που θα πρέπει να προσέξω? (2) Η 2+2 έτη εγγύηση ισχύει αυτόματα για μένα με την άδεια ή θα πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία για να περάσει στο όνομά μου? (3) Το αυτοκίνητο έχει ελάχιστα χλμ και έιναι σε άριστη κατάσταση, ωστόσο ο πωλήτης με προέτρεψε να το πάω για ετήσιο service, σίγουρα για λάδια και ό,τι άλλο μου πουν. Τί εργασίες λέτε να προκύψουν και τι κόστος να περιμένω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professor Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Καλησπέρα φίλε.Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Σε όποια αντιπροσωπεία και αν πας το ίδιο πράγμα είναι.Ένα απλό σέρβις λαδιών,φίλτρου και διαγνωστικού ελέγχου θα σου κάνουν.Ίσως να χρειαστεί λόγω τριετίας να αλλάξεις και τα υγρά φρένων.Σχετικά με την εγγύηση αν μεταβιβάζεται λογικό είναι να γίνεται.Θα απευθυνθείς τηλεφωνικά οπότε όταν θα πας για το σέρβις να γνωρίζεις και τι χρειάζεται. Σχετικά με το κόστος του σέρβις καλό θα ήταν να προμηθευτείς από το εμπόριο τα λάδια.Να φροντίσεις να είναι ιδίων προδιαγραφών με αυτά που συστήνει η vw δηλ, 5-30 longlife. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkchatzi Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Eυχαριστώ πολύ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...