Jump to content
GEORGE_GR8

Κολαρο Ψυγειου Golfv.Προβλημα Μετα Απο Αλλαγη Ψυγείου

Recommended Posts

Καλησπερα. Εψαξα λιγο μηπως βρω ιδιο θεμα αλλα δεν βρηκα γιαυτο ανοιγω καινουριο. Ειχα ενα ατυχημα με το golf v 1.4 140ps. Αλλαξα ολο το μπροστηνο μερος δλδ μετοπη προφ. φαναρια ψυγεια. με το που πηρα το αμαξι απο συνεργειο και μετα απο ΛΙΓΟ πιεση αναψε λαμπακι θερμοκρασιας, και αυτοματως εβγαλε. stop check coolant. Σταματησα αμεσως. σηκωσα με γριλο και ειχε πεταξει το κολαρο απο το ψυγειο. προσπαθησα το εβαλα και γεμισα με νερο. το κολαρο εχει αυτη την ασφαλεια το κλιψακι. με ζορι το εβαλα. πηγα σπιτι και λιγο πριν φτασω παλι τα ιδια. καλεσα εναν μηχανικο του το εξηγησα και μου ειπε οτι ειναι πιθανων το κλιψακι. το ψυγειο ειναι καινουριο. θα παει συνεργιο το αμαξι απο εκει που το ειχα παρει. εχετε αλλη ιδεα για το τι μπορει να ειναι?  Επισης εκει που πιανει το κολαρο εχει και δυο καλοδια. το ενα ειναι ξεκρεμαστο και δεν εχει πουθενα βυσμα φια να μπει... Ο θεος βοηθος. αν μπορει καποιος ας με διαφωτησει. Χρονια πολλα.blockquote>

Link to comment
Share on other sites

Η ασφαλεια φταιει μπορει να μην τοποθετηθηκε σωστα στο συνεργειο η μπορει να μην εκαναν εξαερωση στο συστημα ψυξης και να πεταξε το κολλαρο απο την πιεση για το καλωδιο δεν ξερω να σου πω μηπως εχει καποια βαλβιδα στο σωληνα πανω θες ηλεκτρολογο για αυτο και να αδειασεις το νερο μονο g12 παιρνει η απιονισμενο νερο στη χειροτερη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.