Jump to content
Foinx

Εμφάνιση Του Cruise Control Στην Mfa

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλια, πρόσφατα έβαλα Cruise Control στο Golf V Gt Sport 140 του 2007 και έχω την μικρή οθόνη με trip computer. Η ερώτησή μου είναι η εξής: γίνετε με κάποιο τρόπο να εμφανίζεται η ένδειξη του cruise στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης (εκεί που είναι τα ολικά χλμ), όπως παρατήρησα ότι εμφανίζεται σε Golf 6 (με MFI plus). Στο 6αρι είδα και όταν ενεργοποιείς το cruise εμφανίζεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης το σηματάκι του cruise και σου δείχνει και την ταχύτητα που έχεις επιλέξει. Αυτό μπορεί να συμβεί και στο δικό μου ή είναι θέμα οθόνης και δεν γίνεται καθόλου;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία!!!

Link to comment
Share on other sites

Δε γίνεται, προφανώς δεν υποστηρίζεται από το καντράν ως εγκέφαλο (όχι τόσο λόγω οθόνης, όσο του λογισμικού που ελέγχει την οθόνη). Εφόσον σου ανάβει το γνωστό πράσινο σύμβολο στο ταχύμετρο, είσαι ΟΚ. (Ο μόνος τρόπος για να γίνει είναι να βρεις κάποιον προγραμματιστή της εταιρείας που κατσκεύασε το καντράν σου (η VDO λογικά) και να σου γράψει ξεχωριστό firmware για το καντράν σου. Δηλαδή δεν παίζει με καμία.)

Link to comment
Share on other sites

Οκ φίλε μου κατάλαβα. Το πράσινο φωτάκι μου ανάβει κανονικά κ όλα μέχρι στιγμής λειτουργούν τέλεια. Οπότε μένω ως έχει. Επ' ευκαιρίας να σε ρωτήσω για την υπογραφή κάτω από την απάντησή σου (ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ESP. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!!) γτ το γράφεις αυτό; Ρωτάω γτ κι εμένα με τρώει και θέλω να βάλω ESP, άλλα όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον μου!

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή στα δικά μας Golf που δεν έχουν ESP τι χρειάζεται; πόσο λειτουργικό θα είναι; (θα είναι ακριβώς σαν το εργοστασιακό; ) και για τι κόστος περίπου μιλάμε; Αν μπορείτε δώστε μου οποιδήποτε χρήσιμη πληροφορία!

Edited by Foinx
Link to comment
Share on other sites

παιδια καλημερα εγω εχω ενα golf 5 edition 30 με cruise control +mfd μεγαλη οθονη κανονικα καθοτι + dsg οταν αναβω τον πιλοτο αναβει εννοειται το πρασινο λαμπακι στο ταχυμετρο αλλα στην οθονη τπτ μπορω να το αλλαξω αυτο ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.