Jump to content
katsj

Xenon Upgrade Kit Gia Passat B6

Recommended Posts

Ευχαριστώ Stoila και να πω και κάτι ακόμα για όσους ψάχνουν για Xenon διάβασα σε κάποιο εγχειρίδιο ότι η εντύπωση ότι όσο περισσότερα Κ είναι τα φώτα τόσο πιο δυνατό το φως είναι λάθος. Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνει το Κ τόσο λιγότερο είναι το φως. Ιδανικό Κ είναι τα 6000Κ και τα 8000Κ από εκεί και πάνω το χρώμα κοκκινίζει περισσότερο και το φως είναι λιγότερο. Γι αυτό και η Philips δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες λάμπες XENON τις βγάζει στα 6000Κ. -_-

Edited by katsj
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα 350 euro από εδώ: http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?...products_id=770

@Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.

Όποιος θέλει μπορεί να δει τα Xenon μου εδώ http://forums.vwvortex.com/zeromodify?cmd=...ost&id=27082837 σημερινές φώτος. ;)

Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια θελω λιγο τη βοηθεια σας.Εχω ενα PASSAT 1.6 FSI και ενδιαφερομαι να βαλω ενα κιτ φωτα xenon,εχω διαβασει ποιο παλια posts και πραγματικα ανοιξαν λιγο τα ματια μου με καποιες αναλυσεις.Το θεμα είναι οτι εβλεπα κατι τιμες 250+ για κιτ που ειχαν βρει αλλα παλικαρια μας.Εγω βρηκα ενα κιτ απο ebay 130 euro.Αν εχει βαλει κανενας πριν καιρο aftermarket ειχε ποτε προβλημα κατα την εγκατασταση,κατα την λειτουργια.Αν καει κατι τι ακριβως καιγεται και τι κανουμε ξαναγυρναμε στα παλια?Συνδεονται ευκολα με τα φωτα μας και πως ακριβως?

Οριστε και το link για να μου πειτε τη γνωμη σας.Επειδη ειναι φτηνα λετε να ειναι εντελως για τον π.....? ή απλα επειδη περασε καιρος απο τα post που διαβασα επεσαν οι τιμες.

03QQitemZ130068119431QQtcZphoto" target="_blank">http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Xenon-HID-C...19431QQtcZphoto

Το θεμα μεταφερθηκε εδω.

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Πάνο. Για τα συγκεκριμένα που σκέφτεσαι να πάρεις, δεν μπορώ να σου πω τη γνώμη μου μόνο από μία φώτο. Πάντως η εγκατάσταση είναι εύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συνδέσεις την παροχή ρεύματος της εργοστασιακή λάμπας στους μετασχηματιστές, και απλά μετά να τοποθετήσεις τη νέα λάμπα στη θέση της παλιάς. Κάποια καλώδια που υποχρεωτικά πρέπει να βγουν από το φανάρι (για από και προς τον μετασχηματιστή) θα τα περάσεις μέσα από τρύπα που θα ανοίξεις στο πλαστικό καπάκι του φαναριού (αυτό που βγάζεις για να αλλάξεις μια λάμπα όταν έχει καεί). Είναι πολύ εύκολη λοιπόν η τοποθέτηση.

Εγώ αυτό που θα με ένοιαζε στη θέση σου, θα ήταν εκτός από την αξιοπιστία, και η δυνατότητα service ή εύκολης αντικατάστασης μιας τυχών καμμένης λάμπας. Γιατί φαντάσου να το περάσεις, όλα μια χαρά, και να σου βγει ελαττωματικό... :) Εκτός ότι θα πρέπει να γίνουν ένα κάρο συνεννοήσεις, θα πρέπει να το στείλεις Κίνα ή Αμερική, να το δουν, να σου απαντήσουν κλπ κλπ... Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα να το πάρω από Ελλάδα, οπότε αν κάτι δεν πάει καλά, το ξηλώνεις και το φέρνεις στο κεφάλι του εισαγωγέα! :lol:

Επίσης θα κοιτούσα και τι εγγυήσεις δίνουν. Εγώ αυτά που τοποθέτησα, έχουν εφ όρου ζωής οι μετασχηματιστές και 2 χρόνια οι λάμπες, οι οποίες αν καούν μετά κοστίζουν μόνο 70€ το ζευγάρι...

Κάποια παιδιά έχουν βρει κάποιον προμηθευτή με καλά και φθηνά ΧΕΝΟΝ όπως λένε. Ρίξε μια ματιά εδώ. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ τα πήρα τόσο ακριβά πριν 2 χρόνια (650€ με τοποθέτηση) και εξακολουθούν να είναι τόσο ακριβά... Ή μεγάλο κορόιδο πιάστηκα ή είναι όντως για μια ζωή...

Link to comment
Share on other sites

Νικο σ'ευχαριστω και παλι,εσυ τα δικα σου απο που τα πηρες γιατι το εφορου ζωης ακουγεται εξαιρετικα ενδιαφερον,πως να το κανουμε το εφορου ζωης ειναι εφορου ζωης....

Ξεχασα να ρωτησω, περα απο τις ερωτησεις που εχω θεσει ακομη μια.Παιζει αν βαλω κιτ xenon προβλημα με την εγγυηση?

Edited by panostok
Link to comment
Share on other sites

Για την εγγύηση δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι από την στιγμή που οι αντιπροσωπείες αφορμή ψάχνουν για κάτι τέτοια, θα σου που ότι την χάνεις. Εγώ τα πήρα από Θεσσαλονίκη, από το Code Alarm (2310 989860). Θα μιλήσεις με τον Δημήτρη και πες του ότι σου έδωσε το τηλέφωνο ο Νίκος με το κίτρινο Stilo για να εξυπηρετηθείς κατάλληλα... :)

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβα αν είναι να με πρηζουν με την εγγυηση αστο καλυτερα για του χρονου που ληγει.Η χειροτερη μου να τους παρακαλαω αν μου συμβει κατι και να μου λενε πειραχτηκε ο εγκεφαλος με τα φωτα.

Link to comment
Share on other sites

Μην ανησυχεις με την εγγυηση.Δεν θα εχεις προβλημα,ειδικα αν ο μαστορας που στα τοποθετησει ειναι καλος και ξερει την δουλεια του.

Link to comment
Share on other sites

Εσυ ρε Κωσταντινε πως τα βλεπεις μηπως τα 130 ευρα ειναι πολυ λιγα και θα εχω καμμια ζημια στο αυτοκινητο? knife.gifB)

Link to comment
Share on other sites

Πανο αν το κιτακι εχει ολες τις προϋποθεσεις που εχουν αναφερθει δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.