Jump to content
passatebos

Με Το Καλημερα !

Recommended Posts

Αρχισαν τα παρατραγουδα απο σημερα !!! Η ασφαλιστικη το εβγαλε ολικη κ δυσκολευεται να μου πει το ποσο (αυριο θα μου πει γιατι θελει να το εξετασει καλα λεει το θεμα ), ενω για τις μηχανες δινει μονο 300 ευρω κ για τις δυο .. Αυτοι νομιζουν οτι αυτοκινητα και μηχανες τα βρηκα στα πατατακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν τα πληρωσα ................

Link to comment
Share on other sites

Θέλει να δει αν θα στο πει με δραχμές τη Δευτέρα...

Link to comment
Share on other sites

Μην μασάς, είναι πάγια τακτική των ασφαλιστικών εταιριών να δίνουν ψίχουλα για να σε ζυγίσουν προς όφελος τους.

Καλύτερα βάλε ένα δικηγόρο να τους καλέσει εκ μέρους σου και να τους πει ότι θα το πάτε δικαστικώς να δεις πως θα αλλάξουν συμπεριφορά.

Link to comment
Share on other sites

Εχω ηδη μιλησει με δυο δικηγορους που ασχολουνται μονο με τετοιες υποθεσεις . Θα περιμενω να μου πουν το πρωι απ την INTERSALLONICA το ποσο για το αμαξι κ απο κει κ περα θα πραξω τα νομιμα !!

Link to comment
Share on other sites

εγω γιατι πιστευω πως αν ημουν στη θεση σου δεν θα κρατιομουν και θα του ειχα ανοιξει το κεφαλι στα δυο αφου πρωτα του ειχα ξεριζωσει τη καρδια και μετα θα την εχωνα μεσα στο κεφαλι του και θα το εραβα με σακοραφα και μπετονια!!!!!επισης πιασε του το κεφαλι βουτα το στο νερο να παγωσει και να ξυπνησει και μετα χτυπα το κανα 2-3 φορες πανω σε καθε τρακαρισμενο οχημα σου μπας και καταλαβει οτι επεσε σε αμαξι και πως σε αμαξια δεν κανει να πεφτουμε πανω!!το γιδι!!!και απο οτι διαβασα ηταν και νεος ηλικιακα.δηλαδη οταν θα παει 50 χρονων τι θα κανει το ζωον αν αποκοιμιεται στο τιμονι απο τωρα?επισης γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι προιον του αγνου και παρθενου συστηματος εξετεσαων υποψηφιων οδηγων που φυσικα περνανε με την αξια τους?ακομα θα ηθελα να ξερεις και να σε πληροφορησω σχετικα οτι το να ειναι καποιος ξενυχτησμενος ισοδυναμει με ενα καλο μεθυσι.δηλαδη εχει σχεδον ακριβως ιδιες αντιδρασεις με ενα μεθυστακα.

τελος παντων τα λογια ειναι περιτα. καλα ξεμπερδεματα και φωναξε κανα παπα να κανεις κανα τρισαγιο γιατι απο οτι διαβαζω την εχεις ξαναπαθει και οπως λενε το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

Link to comment
Share on other sites

εγω γιατι πιστευω πως αν ημουν στη θεση σου δεν θα κρατιομουν και θα του ειχα ανοιξει το κεφαλι στα δυο αφου πρωτα του ειχα ξεριζωσει τη καρδια και μετα θα την εχωνα μεσα στο κεφαλι του και θα το εραβα με σακοραφα και μπετονια!!!!!επισης πιασε του το κεφαλι βουτα το στο νερο να παγωσει και να ξυπνησει και μετα χτυπα το κανα 2-3 φορες πανω σε καθε τρακαρισμενο οχημα σου μπας και καταλαβει οτι επεσε σε αμαξι και πως σε αμαξια δεν κανει να πεφτουμε πανω!!το γιδι!!!

Ή Απλα θα μπορουσες να του κανεις ενα χαμε καμε κ να τελειωναν εκει!

Link to comment
Share on other sites

Ή Απλα θα μπορουσες να του κανεις ενα χαμε καμε κ να τελειωναν εκει!

ειναι καμε χαμε οχι χαμε καμε μαθε το επιτελους ελεος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αδερφε κουραγιο..

Τι εγινε τελικα με την ασφαλιστικη?

Προβλημα !!!! Ακομα περιμενει να τον αποζημιωσει ...... Τα μασαει η ασφαλιστικη !!!!

Edited by aPOLOnios
Link to comment
Share on other sites

φιλε δεν εχω λογια....εγω παντως οτι και να παρεις θα ξεκιναγα βαζωντας δυο κολονακια απο τσιμεντο εκει που παρκαρεις ωστε να σταματησει ο οποιοσδηποτε ερθει απτο πουθενα....η ξεκινα και βαζετο σε παρκιν...κριμα και πολυ γιατι καταλαβαινω οτι θα το εχεις αγαπησει το αμαξι σου σαν παιδι και ειναι πολυ ασχημο να το βλεπεις ετσι.ελπιζω να σου απαλυνει ο πονος με το καινουργιο και γρηγορα να ξεμπερδευεις μετις ασφαλιστικες...παντως και εμενα το 5αρι ειναι η αποζημιωση για την ολικη καταστροφη του 4ριου που ειχα απο ενα jeep grand cheroke μεμια 18 χρονων κοπελα χωρις διπλωμα και...αστα εκεινη ειχε παραβιασει και στοπ και εστειλε την αρραβωνιαστικια μου τοτε πανω σε τοιχο ατο κηπο μιας πολυκατοικιας....αλλα τα εσκασε με μεικτη

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.