Jump to content
alekos9

Γνωριζει Κανεισ Τισ Απολαβεσ Ενοσ Πωλητη?

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, και σηγνωμη που το θεμα ειναι σε λαθος θεση αλλα δεν ηξερα που να γραψω, επειδη θα με ενδιεφερε παρα πολυ να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα θα ηθελα να μαθω εαν καποιος γνωριζει ποσεσ ειναι-ηταν τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια περιπου οι απολαβες των πωλητων. Επισης ξερετε τι σπουδες θα πρεπει να ακολουθησει αυτην την δουλεια? και ακομα μερικα βασικα προσοντα?

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

θέλει να αποκτήσεις γνώσεις πάνω στο μαρκετινγκ και τα σχετικά. Έχει τει η πανεπιστήμιο δεν γνωρίζω. Επίσης απότι ξέρω τουλάχιστον σε μερικές αντιπροσωπείες που έχω φίλους είναι με bonus αγορών. Δηλαδή το πόσο θα πάρεις εξαρτάται και από τις αγορές και το ενδιαφέρον των αγοραστών. Του τέστειν η φίλη μου που δουλέυει εκεί πινάει πολύ :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όντως, οι πωλητές έχουν σαν στάνταρ τον βασικό μισθό και από εκεί και πέρα παίζουν με ποσοστά επί των πωλήσεων.

Θέλει να έχεις πολύ μπλα-μπλα προς τους πελάτες για να μπορείς να τους πείσεις πως αυτό που τους πουλάς το έχουν ανάγκη και πρέπει να το αγοράσουν από εσένα!

Sent from my Galaxy Tab 10.1v with Rs Supermacy using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Μην ξεχνάμε και τους στόχους που σου βάζουν κάθε χρόνο για την επόμενη χρονιά, του οποίους πρέπει να τους πιάσεις για να αποδείξεις την άξια σου.

Γενικά είναι πολύ αγχωτικό αυτό το επάγγελμα με τις πολιτικές που ακολουθούν οι εταιρίες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος, είναι η χειρότερη γι αυτό το επάγγελμα. Γνωστός, που κάνει αυτή τη δουλειά σε μάρκα που πουλάει λόγω καλών τιμών, δεν έχει πάρει τα μπόνους του για πάνω από 4 μήνες, λαμβάνει μόνο το μισθό του.

Link to comment
Share on other sites

γνωριζω οτι την συγκεριμενη περιοδο ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και προφανως δεν θα σταματησουν να ειναι ετσι η ακομα και να χειροτερευουν στα επομενα χρονια.. γιαυτο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε μια χωρα οπου θα μπορεσω να κανω αυτο που θελω

απλα ηθελα να μαθω στο ποσο περιπου κειμενται ενας βασικος μισθος διχως τα μπονους και τα ποσοστα

και ποσο γρηγορα περιπου και απο τι εξαρταται η προοδος σε αυτον τον χωρο

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια, θα μπορουσε κανεις να μου πει στο περιπου εναν βασικο μισθο διχωσ τα μπονους? ειναι οντως οσο αθλιος οσο λενε?

Link to comment
Share on other sites

τι ηλικια εχεις?αν εισαι μεχρι 27 τραβα στο θαλασσιο κομματι αφου σε ενδιαφερουν και οι απολαβες......και μεινε ελλαδα!μαθε οικονομκα και τραβα σε ναυτιλιακες.

τι κολλημα εφαγες με το να γινεις πωλητης...παντως σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων κανα 900 μαξιμουμ χωρις μπονους μιας και δεν υπαρχουν αυτα πλεον!

εδω ολα πλεον γινονται οικογενειακες επιχειρησεις και συζηταμε για προσληψη προσωπικου?δεν το βλεπω μεχρι τωρα ουτε προσληψεις αλλα ουτε και ιδιαιτερα προσοντα...σε αντιπροσωπειες οι πωλητες που ξερω ειχαν κοννε....και αυτο οσο κραταει τη θεση στην εφορια ο γονιος!!!οταν παρει συνταξη θα φυγει οπως καταλαβαινεις και ο εκαστοτε υπαλληλος...

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

οχι ακομα ειμαι μικρος!

απλα εχω φαει κολλημα με αυτη τη δουλεια..

Αλλα και με τα ναυτιλιακα οπως αναφερεις..

Τελικα εκει βλεπω να καταληγω γιατι τελικα θελω να μεινω ελλαδα,αλλα και να μην ζω με παρα πολυ χαμηλο μισθο ο οποιος θα μικραινει κ αλλο οσο περναν τα χρονια..

Θα πρεπει να ταξιδευω συνεχεια ;;

και θα ειναι λες και ειμαι πανω στο καραβι;

Link to comment
Share on other sites

εξαρταται τι θα διαλεξεις στις σπουδες σου....οικονομικα εξω ναυτιλιακα broker και ετσι εξω ,καπετανιος η μηχανικος μεσα στο πλοιο στην αρχη...πας και εξω αλλα με κονε και χαρτια δυνατα

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ φιλε για την ενημερωση..

ως μηχανικος μπορεις να εργαστεις στη στερια;

Αυτο βασικα που εχω κατα νου ειναι να παω 1-2 χρονια στα καραβια και μετα να εργαστω εξω

Στη στερια

Link to comment
Share on other sites

ως μηχανικος στη στερια ειναι εφικτο αλλα θελεις γνωριμιες και τυχη!αλλα ποιο ευκολο ειναι σαν μηχανικος να δουλεψεις στις θαλαμηγους η σε γραμμης....καλη τυχη σε οτι επιλεξεις

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα το καλυτερο ειναι διευθυντης!!!αλλα μεχρι εκει ας ξεκινησεις με ειδηκοτητα σε ISM/SECURITY-ISPS-DPA-EMR θα πρεπει να χωθεις σε καποια σχολη που να τελειωνεις πχ παπι...καποιο αντικειμενο μετ παρακατω η οικονομικα.....προσπαθησε παση θυσια να μπεις στο παπι στην ελλαδα η στο πανεπιστημειο αιγαιου και ακολουθησε ναυτιλιακα,απο εκει και μετα οπου και να κανεις αιτηση θα σε ξεκινησουν απο κατι μικρο και σιγα σιγα αφου εδραιωθεις θα σε προωθησουν....ετσι παει..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.