Jump to content
vagd

Συντονισμοι

Recommended Posts

καλησπερα παιδια εχω το γκολφ 6 3 ετων μ 30000 χλμ.απο τον χειμωνα συντονιζει απιστευτα απο παντου-ταμπλο,κονσολα,ντουλαπακι-πιστευα τον χειμωνα οτι ειναι απο τα λαστιχα,φοραει τα turanza er 300, οποτε το καλοκαιρι θα σταματησει λογικα.ομως συνεχιζει λιγοτερο μεν αλλα συνεχιζει.το ειπα στον μανδυλα λεει πρεπει να το ακουσω για να επεμβω.τι μπορω να κανω εχω ψεκασει τους αρμους των πλαστικων με σιλικονη.σαν να μην εφταναν αυτα ξεκινησε κ τριγμος απο το τιμονι οταν ειναι ζεστη η καμπινα.τι μπορω να κανω?ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

ναι δυστηχως δεν τριζει συντονιζει οχι παντα τωρα το καλοκαιρι αλλα συχνα πυκνα

Link to comment
Share on other sites

Ξαφνικα αρχισε να συντονιζει ? Σε ποσα χλμ και πανω συντονιζει ? Μηπως εχει γινει απο καποια αλλαγή? ζαντολαστιχο,μπρος-πισω ελαστικα κτλ?

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις τιποτα δεν εβαλα διαφορετικο ακριβωσ απο το εργοστασιο ειναι το αυτοκινητο.φετος ητανε η εξαρση του συντονισμου περυσι σχεδον τιποτα τον πρωτο χρονο φυσικα τιποτα με χαμηλες ταχυτητες μεχρι 40 50 χλμ.ακριβως γι αυτον τον λογο δεν αλλαξα λαστιχα μπρος πισω μην χειροτερςψει

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ από τον πρώτο χρόνο σχεδόν! Στο πρώτο service από ότι μου είπαν ήταν κάτι καλώδια, σωληνάκια που συντόνιζαν. Κάτι έκαναν και είχε ψιλοστρώσει....μετά απο λίγο καιρό πάλι τα ίδια.

Ετοιμαζομαι τωρα για το δευτερο service και δεν ξερω τι να κανω να το αφησω ετσι να παει στα κομματια ή να τους εμπιστευτώ μπας και το φτιαξουν (με το φοβο βεβαια του οτι θα λυνουν θα δενουν και θα τα κανουν χειροτερα τα πραγματα).

Εμενα συντονιζει σχεδον παντα σε συγκεκριμενους δρομους (τραχεια επιφανεια) και το πιανει η τρελα παντου οταν π.χ γυρναω απο καμια εκδρομη σε βουνο (οπου λογικα εχει κουραστει το αμαξι).

Αν το αφησω για 1-2 μερες χωρις κινηση.....οταν τελικα το παρω, για καμποση ωρα ειναι αψογο(επιτηδες δεν βαζω και μουσικη για να το χαιρομαι :p) ε μετα απο τα παραπανω το πιανει η τρελα του (και να σημειωσω οτι το αμαξι το προσεχω οσο μπορω περισσοτερο...δεν το σκιζω κλπ)

Ειπα και εγω τον πονο μου ρε παιδια γιατι εχω σκασει με αυτο το πραγμα.....απιστευτη ξενερα..τι αλλο να πω...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.