Jump to content
tommy golfvi

Multimedia Vw Golf 6

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

αν τα οικονομικα σου ειτρεπουν μεχρι εκει τοτε παρε ενα μεταχειρισμενο kenwood καπου ειδα στο car 180-200 ευρω αλλιως καντα 260 και φερε απο το ebay κατι τετιο να ταιριαζει και αν ειναι ιδιο με το μαμα(τετιο εχουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα)

http://www.ebay.de/i...=item35b7c3c00f

επεισης υπαρχει και οθονη σαν του @black 1180 με τα ιδια λεφτα και ειναι 8 ιντσες αντι για7 που ειναι η πρωτη που σου εδωσα αλλα δεν εχει volyme στρογγυλο και παρολο που ταιριαζει στην μαμα κονσολα χωρις μετατροπες ΔΕΝ ειναι πιστη αντιγραφη του μαμα

http://www.erisin.co...products_id=197

μπορει να δεις καπιες διαφορες που γραφουν στην αναλυση,στο αμαξι δεν εχει διαφορα το ιδιο ειναι..

εγω επιμενω στην πρωτη μιας και εχω τοποθετησει σε φιλους 5-6

Edited by sodimitris
Link to comment
Share on other sites

http://www.ebay.de/itm/ES786GE-7-HD-Autoradio-GPS-Navigation-DVD-TV-iPod-VW-PASSAT-SKODA-CADDY-BORA-/230716325903?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item35b7c3c00f#ht_14684wt_1156 φιλε πολυ ωραια αυτο και σκεφτομουν να παρω και εγω κατι παρομοιο απλα θα ηθελα να μου πεις μιας και το ειδες σε φιλους σου να δουλευει με το κλιματιστικο...δηλαδη αμα βγαζει τις ρυθμισεις στην οθονη και αν συνεργαζεται με τα χειριστηρια του τιμονιου...

επιπλεον ειναι δυσκολο στην εγκατασταση?

σε ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον φαίνεται (το http://www.ebay.de/itm/ES786GE-7-HD-Autoradio-GPS-Navigation-DVD-TV-iPod-VW-PASSAT-SKODA-CADDY-BORA-/230716325903?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item35b7c3c00f#ht_14732wt_1156). Το έχει βάλει κανείς? Από ήχο πως πάει? Έχω το rcd310 και ο ήχος είναι ψιλο-απαράδεκτος. Περισσότερο για το bluetooth το θέλω. Το να βάλω bluetooth με πλήρη ενσωμάτωση (χειριστήρια, κτλ) κοστίζει κάπου τόσο (μπορεί και παραπάνω). Απλώς δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε κάποια επώνυμη λύση (βέβαια αυτές με προβληματίζουν όσον αφορά τα χειριστήρια, το climatronic, κτλ). Οπότε αυτό φαίνεται πολύ καλή περίπτωση... Είναι όντως?

Link to comment
Share on other sites

Οκ.. Μάλλον θα πάω σε κάτι επώνυμο και ας μην είναι τόσο ενσωματωμένο με το αυτοκίνητο (και ας κάνει κάτι παραπάνω) - μου αρκούν μόνο τα χειριστήρια του τιμονιού.

Link to comment
Share on other sites

ωραια αμα ειναι ιδια η ποιοτητα ηχου δεν εχω κανενα προβλημα....για να το εγκαταστησω χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια ή ειναι κατι απλο?

και θα συνεργαζεται και με τα χειριστηρια του τιμονιου μου? και με τον υπολογιστη ταξιδιου μου?

Link to comment
Share on other sites

ναι καπως ετσι,θεση για την κεραια στον καθρεφτη τον κεντρικο απο πιω,μονο θα εχεις σιγουρα προβλημα με το ρευμα δλδλ αν το αφησεις ακινητο 2-3 μερες το αμαξι θα μινει απο μπαταρια,γιαυτο το κοκκινο καλωδιο που θα εχει στη φυσα της οθονης θα του δωσεις ρευμα απο την ασφαλειοθηκη απο ενα + που δινει ανοιγωντας το διακοπτη(λαμπακια) τωρα αν πιανουν τα χερια σου παραπανω και θες να δουλευει σαν μαμα δλφ τραβωντας το κλειδι απο το διακοπτη τοτε προχωρα εδω. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=53561

Link to comment
Share on other sites

επειδη γενικοτερα δεν εχω δοκιμασει ποτε να κανω καποια τετοια παρεμβαση δηλαδη να παρω ρευμα απο ασφαλεια υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως βρισκω ακρη μεσα εκει?? ακομα και να το εχω κλειστο θα τραβαει ρευμα?

και οσον αφορα την κεραια μου ειναι λιγο δυσκολο να την βαλω στον καθρεφτη γιατι εχω το golf cabrio και φοβαμαι μετα μην χαλασω κατι απο τα λαστιχα με την στεγανοτητα....καπου στους αεραγωγους στο κεντρο δεν χωρανε?

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλησπερα! Ψαχνω καποιον να με βοηθησει! Εγινα κατοχος ενος Golf TSI το 6 με μαμισιο ραδιοσυντοφωνο και οθονη...! Δεν εχει ομως bluetooth και navigator! Ξερει καποιος πως μπορω να προσθεσω και αυτα τα δυο? Οποιος μπορει ας με κατευθηνει λιγακι γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το ολο θεμα! Μιλησα με την VW και μου ειπαν οτι για να μπει bluetooth θελει 350-400 ευρω! Βοηθηστε με λιγο γιατι εχω πελαγωσει...! Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Η θα πάρεις μια ΟΕΜ μεταχειρισμένη η καινούργια η θα πάρεις κάποια after market όπως αυτές που τα έχουν όλα και είναι οικονομικές.

 

http://www.erisin.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&zenid=jat2l8pqthrndcot8r13uck3t2&keyword=vw

Link to comment
Share on other sites

αλεξη συγνωμη να σε διορθωσω εκ πυρας,πολοι με τις erisin εχουν πολα προβληματα, επημενω στην αγορα μαρκας LM διοτι εισγετε στην ελλαδα και εχει σερβις εδω και ναι μεν ολες κινεζικες αλλα εχουν τεραστια διαφορα στην ποιοτιτα..LM KAI ZENEC ΚΟΡΥΦΗ στα κινεζικα

Link to comment
Share on other sites

με το τελωνειο τι παιζει ρε παιδια???

ποσ οεχεο τελωνειο περιπου ενα τετοιο ραδιο?

 

η σελιδα erisin.com. που εχετε βαλει πιο πανω ειναι αξιοπιστη?στελνει 1 κομματι???

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω αγοράσει ούτε ξέρω τι παίζει με την  ποιότητα τους. Για να γλιτώσεις το τελωνείο ζητάς αποστολή parcel force.

 

Αυτό που βλέπω είναι ότι και το LM 8904 που λέει ποιο πάνω ο Δημήτρης έχει πέσει αρκετά η τιμή του στην Ελλάδα και το αγοράζεις πλέον με 429€ τοποθετημένο και έχεις και την εγγύηση, νομίζω δυο χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.