Jump to content
thanos.k

Ατυχημα Και Συμβουλες Για Τις Διαδικασιες ...

Recommended Posts

Koυραγιο Θανο . Ειναι ασχημο απο την μια στιγμη στην αλλη να μην εχεις

αυτοκινητο και να στην βγαινει ετσι ασχημα ο καθε σ@χλαμαρας .

Εγω μηκτη ανεκαθεν για να κοιμαμαι ησυχος ασχετα την ωρα της πληρωμης

που τρεχω και δεν φτανω να βρω τα χρηματα .

Παλιοτερα που ειχα το 5αρι για 2 αριστερες πορτες λιγο πισο φτερο

ανεπεσθητα κεντρικη κολονα και μαρσπιε 3100 ευρω ( η ασφαλια του αλλου )

Ειναι πανακρηβα τα ανταλακτηκα του

Σου προτηνω να εξαντλησεις ολα τα ατου που εχεις για να διεκδηκησεις

αποζημηωση στο ολοκληρο . Ευχωμαι το καλυτερο

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι οτι πως θα μπορεσω να το φτιαξω με τα λιγοτερα χρηματα αλλα και με καλα ανταλακτικα .. δεν με ενδιαφερει αν ειναι καινουρια αρκει να ειναι ατρακαριστα και χωρις ζημιες...εκπρωτης οψεως θα γινει καταλογος με το τι χρειαζεται και απο εκει και μετα θα δουμε....Το καλο ειναι οπως ειπα οτι εχω καποιον ανθρωπο ο οποιος μπορει να αγορασει ποιο φτηνα τα ανταλλακτικα αλλα πως θα γινουν τα τιμολογια....να τα επαιρνα εγω και να τα πηγαινα στο συνεργειο και να συνεχιζαμε? Αυτα δεν ξερω αλλα θα τα μαθω .

Το αμαξι θα χρειαστει καλιμπρα ελαχιστα μεν αλλα χρειαζεται ,αλλα μου ειπαν οτι εφοσον το φτιαξω θα ειναι το ιδιο με πριν ..οι ζημιες που εχει δεν ειναι τραγικες αλλα μονο και μονο οτι θα χρειαστω 2 φτερα,καπο πισω πορτα και δουλεια φαμοποιηας,προφυλακτηρα μασκα κτλ.....παμε τουλ κανα 7-8 χιλ καινουρια ανταλλακτικα και δουλεια. Απορω τι θα ειχε γινει ας πουμε αν ειχα ταχυτητα 70-80 ...τεσπα οντως ειναι απαραδεκτα ακριβα.Το θεμα ειναι οτι εγω μπορω να βρω φτηνα καινουρια αλλα πως θα γινει με τα τιμολογια δεν ξερω...

Επισης ηδη κινω διαδικασιες για καποια extra στοιχεια επισημως,ελπιζω να μην λυγησω απο τηνχ ρονοβορα διαδικασια και να παμε μεχρι αισχατων στα δικαστηρια γιατι ουτε εγω φταιω ουτε το αμαξακι μου ουτε ο συνεπιβατης..μα πανω απο ολα...πηγε να με κανει δολοφονο αυτος ο ανθρωπος γιατι αν ετρεχα...θα ειχαμε αλλα θεματα τωρα .

Ευχαριστω πολυ ολους σας ,εχω εκπλαγει και συγκινηθει για την βοηθεια καποιων μελων που καμια υποχρεωση δεν μου ειχαν...ειναι απεριγραπτο το συναισθημα που μου δημιουργουν .

Link to comment
Share on other sites

ΑΡΑ δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον γνωστο μου για να μου αγορασει ανταλλακτικα με εκπτωση ? Ξερω οτι μονο αυτος εχει την εκπτωση πρεπει να αγοραστουν στο ονομα του . Τι μπορω να κανω πανω σε αυτο ? Επισης αν καποιο ανταλλακτικο μου το δωσουν τσαμπα πως μπορω να το χρησιμοποιησω ? Λιγο χαζα αυτα που ρωταω αλλα με μπερδευει πολυ αυτη η λεπτομερεια...

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως οτι γινει αυτη τη στιγμη θα γινει με δικο μου κοστος... και επειδη μαλλον θα παμε δικαστικα..καλο 18 μηνο για την αποφαση.Τεσπα...

Δεν μπορει το συνεργειο να με εξυπηρετησει πχ αν εχω ενα intercooler να το παρουσιασουν σαν δικο τους εστω μεταχειρησμενο ...ή κατι τετοιο ? Παντως παιδια το σκεφτηκα...δεν αξιζει να ΜΗΝ το φτιαξω ... ας πουμε τωρα το πουλαω οπως ειναι ...πανω απο 8 δυσκολα. Αλλα και να το φτιαξω και να το δωσω παλι μλκια γιατι με πχ 12-13 δεν αγοραζεις κατι ...καλο και 2ετιας... Οποτε ελπιζω ολα να πανε καλα...αυτο το αμαξι οπως ειπα ειναι αγορασμενο με αιμα κυριολεκτικα...και με συνδεουν πολλα ομορφα πραγματα...ελπιζω να τελειωσει συντομα ο εφιαλτης μου και ποτε κανεις να μη βρεθει εδω που ειμαι ξανα.

Link to comment
Share on other sites

Ποιά ασφαλιστική εταιρεία έχεις???

Ο άλλος???

Συμφωνώ με τον Rouleman. Ειδοποίσε την ασφαλιστική σου να κλείσετε ραντεβού με τον πραγματογνωμονα να δεί το αμάξι έτσι ώστε να συντάξει έκθεση με τα ανταλλακτικά που χρειάζονται , το κόστος τους και να συμπεριλάβει εργασία φανοποιείου κλπ. Με αυτό το τρόπο θα έχεις τα πρώτα στοιχεία για το κόστος της ζημιάς και θα αποφασίσεις πως θα κινηθείς όσον αναφορά τα ανταλλακτικά.

Ελπίζω να έχεις νομική προστασία στο ασφαλιστήριο σου.

Δίπλα σου είμαστε όλοι. Σε νίώθουμε και σε καταλαβαίνουμε.

Edited by Tsilis_Corfu
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον...σημερα ειχα τα δυσαρεστα νεα...οτι με ολα του κουτιου το ποσο μαζι με εργασια ειναι 7.500 ...με τα ανταλλακτικα να φτανουν ποσο...κοντα στι 5 !...Το ποσο ειναι τελειως τρελο...

Οποτε απο την επομενη βδομαδα μολις ξανανεβω με το καλο σαλονικα θα αρχισω να ψαχνω για μεταχειρισμένα-ατρακαριστα κομματια εαν καποιος εχει καποιον γνωστο κτλ ας μου στειλει ενα πμ

Ψαχνω καπο δεξι-αριστερο φτερο μια πισω πορτα (πλευρα οδηγου) και προφυλακτιρα-μασκα ολο το σετ μπροστα ... με εναν προχειρο υπολογιμσο απο τιμες που βρηκα...τα ανταλλακτικα αυτα τα βρισκω γυρω στο 900αρι θα μαθω αναλυτικα τι χρειαζομαι και θα ξαναποσταρω .. Ο γολγοθας μολις αρχιζει...

Link to comment
Share on other sites

+ ένα καλό βάψιμο.

Link to comment
Share on other sites

Εμπλεξες ρε γαμώτο με τον βλαμένο και έχεις και μεγάλη ζημιά απ οτι φαίνεται.

Θα πάει δικαστικώς έκλεισε ή υπάρχει κάποιο νέο ;;

Link to comment
Share on other sites

Κανενα νεο παιδια ...τι νεο να εχω ...η ασφαλιστικη περιμενει απαντηση απο τους αλλους...και δικαστικα να παω...δεν εχω βασιμες αποδειξεις. Μιλησα με εισαγγελεα σημερα που εχει εμπειρια ...δυστηχως παμε για συν υπαιτιοτητα εφοσον αυτος ισχυριζεται οτι περασε με πρασινο. Τεσπα μολις ξανα ανεβω θεσσαλονικη γιατι ειμαι αθηνα για κατι εκτακτο του πατερα μου , θα παω να παρω αναλυτικα το κοστολογιο...σιγουρα εχει γινει καποια υπερκοστολογιση οπως κανουν συνηθως...αλλα εφοσον θα πληρωσω απο τσεπη και μετα αν παρω τα μισα πισω....το πραγμα αλλαζει...Ξερει κανεις ενδεικτικες τιμες βαφης ? Πορτα καπο και 2 φτερα?

Link to comment
Share on other sites

Θανο και αν γινει το δικαστήριο μετα απο 2-3 χρονια και πει οτι φταις εσυ ή ο καθε ενας τα δικά του (με υπαιτιότητα), συμφέρει να το φτιάξεις πληρώνοντας 7.500 ευρω η συμφέρει να το δωσεις και να παρεις κάποιο ποσόν.

Ρωτάω γιατι ολοι μπορεί να έχουμε παρόμοια κατάσταση εχεις ρωτήσει δικηγόρο πως πρέπει να προχωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε καλησπέρα, διάβασα για την περιπέτειά σου και μιας και έχουμε μιλήσει στο παρελθον, στεναχωρήθηκα πολύ...Έχω ως δεδομένο πως μετά απο ένα τρακάρισμα όσο και σοβαρό ή όχι είναι, αυτό που μετράει όσο καμία λαμαρίνα είναι η ανθρώπινη ζωή...Απο εκεί και πέρα, είναι απο τις περιπτώσεις που πραγματικά λες πως έπεσα στον μαλάκα...Όλοι μας έχουμε τετοιες εμπειρίες κατα καιρούς. Η τροχαία που ήρθε στο σημείο, μέτρησε φρεναρίσματα και αποστάσεις οχημάτων? Είμαι βέβαιος πως το έκανε, και πιθανολογώ πως ίσως θα πρέπει να βασιστείς στις μετρήσεις της τροχαίας ώστε με έναν καλο πραγματογνώμονα και δικηγόρο να αποδείξεις ότι δεν παραβίασες εσύ σηματοδότη. Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο πως θα καταλήξετε στα δικαστήρια, αυτό όμως δεν πρέπει να σε πτοεί, απεναντίας να σε πεισμώνει για κάποιον που αρχικά δεν σεβάστηκε την ζωη σου, την ζωή του συνεπιβάτη σου και έπειτα την περιουσία σου. Ξέρω πόσο αγαπάς το αμάξι σου όπως και εγώ και πόσο δύσκολο είναι να βρείς χρήματα ειδικά αυτήν την περίοδο. Γνώμη μου είναι αν μπορείς να το φτιάξεις σιγά σιγά, με υπομονή και με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα, οι εποχές ειναι δυσκολες για να σε εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε.

Link to comment
Share on other sites

Το δικαστηριο γινεται γρηγορα σε 6-9 μηνες επειδη ειναι αστικο . Φυσικα με συμφερει να το φτιαξω με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα ωστε να δωσω πχ 4.500 ευρω και να εχω παλι ενα αμαξι οπως ειχα αλλιως ...εισαι χαμενος...γιατι ΠΟΣΟ να το πουλησω ? Οταν βρισκεις σκοτωμενα με 13 χιλιαρικα ? Και πες το πουλουσα 10...ωστε ενας μαγκας να το παρει και να το κανει καινουριο με ενα 2.500 χιλιαρικο σε φτηνο μαστορα . Τι να παρω μετα εγω με 13 ? Τουλαχιστον το δικο μου μηχανολογικα κτλ ειναι αψογο ,εσωτερικα ειναι σε αριστη κατασταση ,αλλα και η ζημιες του ειναι επανορθωσιμες κατα 99.9 % (ακομα και καλιμπρα που θελει ειναι μπροστα και ειναι 100% επιδιωρθωσιμο .

Το δικαστηριο στην χειροτερη θα βγει 50-50 συνυπαιτιοτητα αν οχι μεγαλυτερο ποσοστο στον αλλο διοτι με εχει χτυπησει ΚΑΘΕΤΑ ενω κινουμαι σε ευθεια ,ΔΕΝ ειχα μεγαλη ταχυτητα (45-50),και επισης εκανα ελιγμο αποφυγης το οποιο αποδεικνυεται απο τις τελικες μας θεσεις. Αρα θα παρω τα μισα πισω στην χειροτερη . Το κακο ειναι οτι μονο κερδος εχει να υποστηριξει και αυτος οτι περασε με κοκκινο.

Η μοιρα ηταν εναντιον μου γιατι ειχα βγαλει την μεικτη 1 χρονο πριν ,και ειχα καθυστερησει την εγκατασταση καταγραφικου (on board hd camera) η οποια στην προκειμένη περιπτωση θα ειχε καταγραψει και το πρασινο το δικο μου αλλα και το ολο συμβαν...δυστηχως δεν υπηρξε μαρτυρας 3ος ...οποτε...το εχω παρει αποφαση οτι θα πληρωσω κατι απο την τσεπη μου και θα κοιταξω να ειναι το λιγοτερο δυνατο αλλα και το αμαξι να ειναι οπως πρεπει .

ΠΑΝΤΑ σε καινουριο οχημα ειδικα τυπου golf μεικτη για μια 5 ετια ...γιατι ποτε δεν ξερεις.... και σας μιλαει κομπλεξικα προσεκτικος οδηγος ...δεν ειχα ποτε μου τροχαιο 10 χρονια τωρα αλλα δεν ειναι παντα ολα στα χερια μας...

Link to comment
Share on other sites

ΝΕΑ¨ οχι καλα...

Λοιπον πηρα καποιες αλλες γνωμες και ο καθενα ελεγε τα δικα του...ο ενας θα κοπει πλαισιο να κολληθει αλλο κομματι (..γιατι δεν ερχεται)

Ο αλλος δεν θα κοπει....αλλα μονο καλιμπρα...

Ο αλλος μου εδινε τιμη για μεταχειρησμενα +800 ευρω απο οτι τα βρηκα εγω και μετα ελεγε...κατι για φπα. κτλ

Λοιπον επειδη δεν εχω ορεξη να παιξω και τα νευρα μου ειναι τσαταλια αποφασισα να το παρω και να το κατεβασω αθηνα στον K.Δημο ...τουλαχιστον θα ξερω οτι θα παρω το αμαξι μου και θα ειναι οπως πρεπει. Εχω στειλει 2 ατομα εκει...και παρελαβαν το αμαξι οπως την μερα αγορα και ο ενας με βαριες βλαβες που του ελεγαν ολοι πετα το.

Ερωτησεις! Ξερει καποιος το κοστος μεταφορας για αθηνα ? Ποσο περιπου ?

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεις πιεσε την ασφαλιστική σου τουλαχιστον να στο πανε με την οδική τους μεχρι την αθηνα δωρεαν , ξερω ειναι κατι δυσκολο αλλα γινεται .

Περαστικά !

Link to comment
Share on other sites

Θανο δεν νομίζω να σε συμφέρει να ειναι το αυτοκίνητο εδω και εσυ θεσσαλονικη, κατι να χρειαστεί να τρέξεις κλπ, θα ειναι δύσκολο, επίσης το αυτοκίνητο οταν λυθει θα βγάλει και άλλα, έτσι είναι αυτά, το τελικό κόστος θα ειναι μεγαλύτερο απο αυτό που εχεις υπολογίσει, φιλε μπαίνεις σε μεγάλη περιπέτεια εύχομαι να ξεμπερδέψεις καλά.

http://www.clicknmove.eu/project/view/2676

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως η ευτυχως αυτη τη στιγμη ειμαι ανεργος...οποτε θα μπορω να μεινω αθηνα (εχω σπιτι εκει μενει ο bro) καποιες μερες , μεχρι να αρχισει αν γινεται το λυσιμο , επισης...εκει...ειναι ο μονος που θα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα μου πει ψεματα και οτι θα παρω το αμαξι σαν καινουριο....εχω δει χτυπημενο audi a3 στην κολωνα οδηγου με γερο χτυπημα και το πηρε τζιτζι...οποτε εμενα το χτυπημα ειναι πολυ ποιο ευκολο. Ο ανθρωπος ξερει τι κανει και εχει ειδικα μηχανηματα γιαυτο το σκοπο , ξερει το group εξαιρετικα καλα και...οσους εστειλα...με ευχαριστουσαν συνεχεια ακομα και αν βαλω οτι εχει χτυπησει η κρεμαγιερα (Το εβαλα μπρος και εστριβαν κανονικα οι ροδες αν και στραβες..) παλι σε θεμα ανταλλακτικων δεν ξεπερναω τα 2.000 ευρω ...οι αλλοι που πηγα ο ενας ελεγε οτι καπο μεταχειρησμενο βγαινει 450 και εγω βρηκα ετοιμοπαραδωτα γνησια 2 φτερα,πορτα και καπο...μαζι με ψηγειο-α/c compressor ολα μαζι 650 ευρω.... Το θεμα ειναι οτι θα παρω το αμαξι τζι τζι..απο εκει...και θα κανω αυτο . Οι εποχες με τις παχιες αγελαδες τελειωσαν ,και προτιμω να δωσω τα χρηματα μου σε εναν επαγγελματια που θα με σεβαστει μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Σε ευχαριστω για το link ειναι αξιοπιστοι αυτοι ?

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ...οσους κανατε τον κοπο για μια συμβουλη και για την συμπαρασταση .

Ιδιαιτερα να ευχαριστησω τον Dimiv που προσφερθηκε χωρις να με γνωριζει να μου χαρισει καποια ανταλλακτικα Και τον Nikoskallithea για τις συμβουλες και την παρεουλα (χρωσταω μεζε Νικο !)

Το αυτοκινητο εγινε σαν καινουριο ,η "κυταρριτιδα" και η γυαλαδα η εργοστασιακη δεν ξεχωριζει απο τα κομματια που εβαψε ο Δημος ,οπως εχει αναφερθει ξανα η δουλεια του ηταν αψογη και η συνεργασια επισης μαζι του μιας και ημουν 600 χιλ μακρια και ολα γινονταν με τηλεφωνο και σχεδον τυφλη εμπιστοσυνη. Ακομα και στην αφη αλλα και στο μετρημα οι αρμοι ειναι αψογοι . Ενας μηνας ασχημος ψυχολογικα και για το ποσό αλλα κυριως για το οτι χωρις να φταιω 10 χρονια πολυ προσεκτικος οδηγος σεβόμενος και τις ζωες που κουβαλαω και τις απεναντι δεν ειχα ουτε γρατσουνια ,και για εναν απροσεκτο να μπω σε περιπετειες.

Για εκεινους που ρωτησαν αν αξιζε η επισκευη κατε με ..Αξιζε...μπορει ενα golf 6 tsi 160 highline με 60.000 να κανει πλεον λογω κρισης σχεδον 12 και 11 χιλ ευρω αλλα επειδη η ζημια ηταν λαμαρινοδουλεια κυριως το αμαξι συμπεριφερεται απο τα πρωτα 200 χιλ που εκανα οπως ηταν πριν ...τεσταρα φρενα,στιψιμο λακουβες κτλ Περα απο μια ζυγοσταθμιση που θελει και ενα πλαστικο καπακι που χρειαζεται ακομα και μια χωροταξικη παρεμβαση για ενα σωληνακι να κατσει ποιο σωστα ειναι αψογο. Θα ακολουθησω την επωδυνη δικαστικη οδο και ευχομαι η δικαιοσυνη να λαμψει γιατι το πεντοχιλιαρο+ ειναι ενα πολυ πολυ σημαντικο ποσο για τα δεδομενα μου . Προσοχη στο δρομο .

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ...οσους κανατε τον κοπο για μια συμβουλη και για την συμπαρασταση .

Ιδιαιτερα να ευχαριστησω τον Dimiv που προσφερθηκε χωρις να με γνωριζει να μου χαρισει καποια ανταλλακτικα Και τον Nikoskallithea για τις συμβουλες και την παρεουλα (χρωσταω μεζε Νικο !)

Το αυτοκινητο εγινε σαν καινουριο ,η "κυταρριτιδα" και η γυαλαδα η εργοστασιακη δεν ξεχωριζει απο τα κομματια που εβαψε ο Δημος ,οπως εχει αναφερθει ξανα η δουλεια του ηταν αψογη και η συνεργασια επισης μαζι του μιας και ημουν 600 χιλ μακρια και ολα γινονταν με τηλεφωνο και σχεδον τυφλη εμπιστοσυνη. Ακομα και στην αφη αλλα και στο μετρημα οι αρμοι ειναι αψογοι . Ενας μηνας ασχημος ψυχολογικα και για το ποσό αλλα κυριως για το οτι χωρις να φταιω 10 χρονια πολυ προσεκτικος οδηγος σεβόμενος και τις ζωες που κουβαλαω και τις απεναντι δεν ειχα ουτε γρατσουνια ,και για εναν απροσεκτο να μπω σε περιπετειες.

Για εκεινους που ρωτησαν αν αξιζε η επισκευη κατε με ..Αξιζε...μπορει ενα golf 6 tsi 160 highline με 60.000 να κανει πλεον λογω κρισης σχεδον 12 και 11 χιλ ευρω αλλα επειδη η ζημια ηταν λαμαρινοδουλεια κυριως το αμαξι συμπεριφερεται απο τα πρωτα 200 χιλ που εκανα οπως ηταν πριν ...τεσταρα φρενα,στιψιμο λακουβες κτλ Περα απο μια ζυγοσταθμιση που θελει και ενα πλαστικο καπακι που χρειαζεται ακομα και μια χωροταξικη παρεμβαση για ενα σωληνακι να κατσει ποιο σωστα ειναι αψογο. Θα ακολουθησω την επωδυνη δικαστικη οδο και ευχομαι η δικαιοσυνη να λαμψει γιατι το πεντοχιλιαρο+ ειναι ενα πολυ πολυ σημαντικο ποσο για τα δεδομενα μου . Προσοχη στο δρομο .

Ωραια μπράβο Θανο, καλές βόλτες με προσοχή και σου εύχομαι να πάρεις κάποια στιγμή και τα χρήματα απο την ασφαλιστική

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.