Jump to content
Sarul

Ενδειξη Λαμπασ

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω το golf vi 1.4 tsi 122 hightline 3 χρονια τωρα με 37.500 χιλιομετρα.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ενδειξη λαμπας αναμενη στο καντραν και μου βγαζει οτι δεν καινε 5 λαμπακια..... αλλα αυτα μια καινε μια δεν καινε, δοκιμασια αλλη μπαταρια μπας και ηταν εκει το προβλημα αλλα ακυρο.... τωρα το εχω αφιση στο σινεργειο στο μηχανικο μου να δει τι ειναι.Μπας και εχει κανεις καμια ιδεα η εχει παθει το ιδιο προβλημα? ευχαριστω εκτο προτερον:)

Link to comment
Share on other sites

οχι τιποτα δεν εχω βαλει το αμαξη ειναι μαμα.

Link to comment
Share on other sites

Δες εδω: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46230#entry451297

Εμενα μου εβγαζε αυτην την ενδειξη. Αν ειναι αυτο εχεις 2 πιθανοτητες σε μαμα λαμπακια:

1) δεν κανουν καλη επαφη

2) ειναι στα τελευταια τους/ελατωματικα και μια αναβουν μια οχι. τα αλλαζεις κ ησυχαζεις.

Εχω παθει και τα δυο σε φωτα πισω στοπ και πορειας πισω. Αλλαξα τα λαμπακια και ειναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα δεν ειναι οτι ειναι ενα λαμπακι αλλα 5..... σε φωτα ομιχλις φωτα κανονικα και φωτα φρενον και πινακιδας:S

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω. Εγω το εχω παθει μεχρι και σε 2 ταυτοχρονα. Στοπ πορειας και αργοτερα στην πινακιδα. Γενικα στα 2 χρονια βαρεθηκα να βλεπω τα λαμπακια.

Ολα ειναι τα πισω ε? Αλλαξε ενα να δεις. Θα σου προτεινα το εξης: αλλαξε της πινακιδας που ειναι ευκολα προσβασιμο και φτηνο. Παρακολουθησε το λιγο και αν δεν στο ξαναεμφανισει τοτε αλλαξετα ολα. Αν οχι ψαξου αλλιως.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα το εργαλειο μου βγαζει καμενει λαμπα στο καντραν και μου λει μια οτι δεν καινε 2 λαμπες μια οτι δεν καινε 8 λαμπες χαχαχαχαχαχαχαχα αλλα οι λαμπες καινε ολες κανονικα lol ε και μετα απο κανα 4-5 σβισιματα του αυτοκινιτου σβινει και η ενδιξη στο καντραν..... αντε βρες τι γινετε τωρα..... μαλλον για εγκεφαλο στα ηλεκτρονικα με κοβο θα δειξη η πορεια....ακομα δεν κανω τιποτα να δω που θα κατασταλαξη η ενδιξη.κατα τα αλλα δεν μου εχει βγαλει τιποτα αλλο το οχημα 8)

Link to comment
Share on other sites

ελεος απλα οποτε θελει αναβει η ενδειξη αντε βρες τι ειναι :suicide:

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα ειμαι απο τριπολη.εαν τραβιξη πολυ καιρο αυτη η ιστορια θα ανεβω.το θεμα ειναι οτι δεν το εχει μονιμα το προβλημα για να το βρουμε μια το εχει μια οχι μπορει να περασουν 4 μερες χωρις να το παρουσιαση καθολου.ειμαι γκαντεμης παντα τα ποιο παραξενα προβληματα σε εμενα(γενικα λεω) :crazy:

Link to comment
Share on other sites

Ρε φιλε, αλλαξε 1 απο τις λαμπες που σου λεει οτι ειναι καμενη. Ειδικα οι πισω ειναι παμφθηνες ουτε ευρω δεν κοστιζουν. Παρατηρησε το αν θα στρωσει η οχι. Ειναι κριμα να μπλεξεις με ηλεκτρολογικα αν σου κανει οτι και σε μενα. Σου λεω στη 2ετια πανω εχω αλλαξει 4 λαμπακια πισω και ολα ειχαν την μεταφυσικη ιδιοτητα μια να αναβουν και μια οχι , χωρις ο λαμπτηρας να ειναι καμμενος..Αμα δεις οτι δεν ειναι θεμα λαμπας κανε οτι νομιζεις.

Edited by granset
Link to comment
Share on other sites

Μαλον ηταν ενα ρελεδακη που απο τα τρανταγματα ειχε κουνιθει λιγο και δεν μου εκανε καλη επαφη :crazy: ...... ειμαι 4 μερες ok τωρα θα διξει η πορεια :db:

Link to comment
Share on other sites

Τελικα απο οτι φενετε το προβλημα δεν λυθηκε :suicide: μετα απο 1 μηνα ξανα ενφανηστηκε λολ :hyper: μαλον με βλεπω για μοναδα.......εχουμε κειταξη μπαταρια, ασφαλιες, ρελε, θα κειταξουμε και εσωτερικα εκει στιν μοναδα κανα καλωδιο για επαφη αλιος παω για μοναδα :purple:

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου αν έχεις vag-com κοίταξε αν έχει καταγεγραμενες βλάβες στον εγκέφαλο δικτύου,και αν ναι αναφερετες εδώ.Επίσης μην αλλάξεις τίποτα ακόμα γιατί ενδέχεται να χρειάζεται αναβάθμιση ο εγκέφαλος δικτύου.

Link to comment
Share on other sites

δεν εχω vag-com αλλα στον μηχανικο μου που το κειταξε με τον υπολογιστη αν ενοις αυτο vag-com βγαζει απλα καποιες λαμπες καμενες εννο καινε ολες κανονικα και χαμηλη ταση λει.και την ενδειξη δεν μου την βγαζει παντα οταν του καπνιση την βγαζει.βεβεα στιν αρχη κατι φορες κανα 3 φορες συγκεκριμενα δεν καιγανε τα φωτα που ελεγε το trip computer στο αμαξη αλλα στρωνανε μετα απο λιγο. αλλα γενικα βγαζει τιν ενδειξη και καινε κανονικα τα φωτα εννοω λεει οτι δεν καινε μια 8 φωτα μια 3 μια 10 οτι του καπνισει..... to golf vi 122 hightline εχω...ακουσες για κατι τετιο για αναβαθμηση?πρην 1 μηνα που ειχα περασει απο αντιπροσοπεια εδω στην τριπολη πρωτη φωρα το εβλεπαν και οτι θελει ψαξημο και καλα και δεν μου ειπαν τιποτα για αναβαθμιση εγκεφαλου......αντρικος το εχεις ξανακουσει αυτο το προβλημα με την ενδειξη?

Link to comment
Share on other sites

Το έχω αντιμετωπίσει λόγο δουλειάς.σύμφωνα με αυτά που λες,θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για τον εγκέφαλο δικτύου να σου περάσουν.Αν συνεχίσει και μετά το ίδιο πρόβλημα,κατα 99% πας για αλλαγή εγκεφάλου.Πάντως αν είσαι εγγύηση κυνήγησε το ώστε να να μην βρεθείς στην θέση να το πληρώσεις

Link to comment
Share on other sites

file moy dyo pragmata koita to proto einai ayto poy ipe kai o filos ean exei anabathmisi o egkefalos diktioy.kai to allo einai na ksanakitaksis stin asfaloiothikidypla stin mpataria dypla exei dyo asfaleies mones toys h mia einai 30 amper tha tin bgaleis kai tha dis apo kato an einai karvouniasmeni ean einai theli antoikatastasi h asfaleiothiki .des to kai pes moy.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια το αμαξη το πηγα και το αφησα αντιπροσοπια εχτες.....καρβουνιασμενη μια ασφαλια και μιριζε πλαστικο παο για αλαγη ασφαλιοθικης περιμενουν αυριο απο τα κεντρικα μπας και μου καλιψουν τιποτα..... ξερει κανεις ποσο παει μια ασφαλιοθικη?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.