Jump to content
polo_6maniac

Καντράν Σε Μετατροπή Golf Iv

Recommended Posts

Καλησπέρα! Να πώ κι εγώ τον πόνο μου..Έκανα μαζί με ένα φίλο μηχανικό μετατροπή στο Golf IV μου απο 1.6 σε 1.8 20v AUM. Όλα καλά και ωραία αλλα το καντράν χάνει χιλιόμετρα και απ'οτι παρατήρησα γύρω στα 80-100 αρχίζει και χάνει πολύ τον μπούσουλα(δείχχνει 20-30 klm λιγότερα) σε σύσκριση δίπλα δίπλα με του φίλου μου που είναι μαμά GTi. Έβαλα λοιπόν άλλο καντράν απο Golf 1.4 Generation λόγω του οτι είναι πιο όμορφα τα όργανα και οι βελόνες και σκέφτηκα οτι επειδή λέει 260klm κι αυτό όπως του μαμά GTi θα δείχνει κομπλέ. Έλααα... που κι αυτό έχει άλλο φάσμα και εκεί που είναι εμένα το 100 του GTi είναι το 120+κάτι ψιλά.. και πάλι δείχνει λάθος με την ίδια σχεδόν απόκλιση. Τί μπορώ να κάνω ετσι ώστε να έχω το καντράν με τα καινούρια όργανα και σε καλύτρη περίπτωση αυτό με την οθονούλα στη μέση και να δουλεύει σωστά?? Ποιό καντράν είναι ίδιο? Έβγαζε Golf IV GTi με αυτά τα όργανα στην Ελλάδα?κοιτάζοντας σε αγγελίες δεν εχω βρεί καντράν GTi με αυτά τα όργανα και αρχίζω και ανησυχώ... Pleasee! Help! Ευχαριστώ όποιον έκατσε και διάβασε όλα όσα έγραψα έστω και αν δεν απαντήσει..

Link to comment
Share on other sites

Τα πάντα υπάρχουν, αλλά θέλει ψάξιμο πολύ και τύχη. Δες αυτό να πάρεις μια ιδέα http://uk-mkivs.net/...46/1096416.aspx. Τέλος χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αυτά που έβαλες προγραμματίζονται για να δουλέψουν σωστά. Ψάξε το. Μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα ο φίλος quicksilver που είχε κάνει τη μετατροπή στο mk4 του και είχε αλλάξει και όργανα. Εάν χρειαστεί πάντως όντως να τα αλλάξεις, στείλε μου ένα πμ να μου πεις εάν τα πουλάς, πόσο? Θα με ενδιέφερε.

Edited by archon_rc
Link to comment
Share on other sites

xaxax το πηρε το ματι μου...ξεκινα με κωδικοποιηση του κοντερ σου για 1800 γιατι ο εγκεφαλος που εχει το κοντερ ειναι απο 1.4.....γινεται με vagcom και δεν θυμαμαι που το χω γραψει αυτο...καπου το ειχα δει και αυτο και εγω εδω μεσα..νομιζω πρεπει να ειναι στα γκολφ κατι μηχανη ισως για οδηγιες....μετα αν επιμενει...υπαρχεικαι αλλος τροπος χειροκινητα...ανοιγεις κοντερ...αλλα αυτο ειναι η τελευταια λυση

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα μάγκες! θα αρχίσω με την κωδικοποίηση σε 10 μέρες που θα μου έρθει το καλώδιο για το vag com. Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις και φυσικά οποιαδήποτε απάντηση ή γνώμη είναι δεκτή!

Link to comment
Share on other sites

:db: αστο οπως ειναι για να μην λενε οι επιβατες σου οτι τρεχεις Edited by GIORGOS VR6
Link to comment
Share on other sites

Κaλησπέρa Club!! Μήπως έχει κaνείς κάτι νa προσθέσει στο πως το κάνουμε νa δουλέψει σωστά γιaτί έχω φάaει τον τόπο κaι δεν bγάζω άκρη. Επίσης σε 2-3 μaντράδες που πήγa δεν έχει κaνείς aυτό το κaντράν που θέλω. Bλέπω νa ψωνίζω κaτευθείaν aπο Γερμaνίa..(aλλά κaι εκεί άκρη πρέπει νa έχεις) Κάθε άποψη δεκτή,σεbaστή κaι εκτιμίσιμη!! Ευχaριστώ..!!

Link to comment
Share on other sites

με κωδικοποιηση στο μενου Address 17: Instruments-> coding 07

θa πaρεις aντιγρaφη το υπaρχον

κaι θa πaιξεις μπaλa με το τελευτaιο ψηφιο κaτεbενοντaς 1 νουμερο κaθε φορa μεχρι το 1 κaι aνεbενονaτς μεχρι το 7 κaθε ενa που θa δοκιμaζεις θa bγενεις στον δρομο με μιa συσκευη gps γιa τσεκaρισμa

Έκανα αντιγραφή απο το Golf ενός φίλου και στο πεδίο που έλεγε 01111 το άλλαξα με το 01122 και δουλεύει άψογα!! Σου είμαι ευγνόμων οσο δεν φαντάζεσαι!!! Σε μια μελλοντική συνάντηση κερνάω καφέ!!!

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου...

Έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα project να κάνω το Golf 4 GTi που έχω επετειακό look μέσα-έξω.

Ένα από τα τελευταία κομμάτια που μου έλειπαν και το βρήκα είναι το καντράν.

Το ΑGU έχει κωδικό 1J0 919 931 B ενώ αυτό που βρήκα στο ebay και είναι από Αγγλικό 

επετειακό είναι VDO 1J5 920 925A.

Αυτό επίσης έχει την μικρή οθονίτσα στη μέση ενώ το δικό μου καθόλου γιατί είναι μοντέλο 99.

Να το πάρω αυτό που βρήκα ή θα πάει χαμένο και θα μπω σε περιπέτειες;;; Και αν ναι, τι θα πρέπει να κάνω 

για να λειτουργεί κανονικά;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.