Jump to content
skaraviaios

Weekly Night Out @Αττική - 11/10 - Σεφ!

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή τη βδομάδα, κανονίσαμε να σας προσφέρουμε έναν φιλόξενο χώρο να παρκάρετε τα VW σας και να μας πείτε τα νέα σας, ή να έρθετε να γνωριστούμε από κοντά!

Έτσι λοιπόν, για το Weekly Night Out αυτής της βδομάδας, έχουμε κανονίσει με το Olympico στο ΣΕΦ, να μας κρατήσουν το κλασσικό τραπεζάκι μας και να ετοιμάσουν το χώρο, για να υποδεχθούν τη τρέλα μας!

Σας περιμένουμε από τις 21:15 μέχρι και τις 22:15 στο γνωστό πάρκινγκ για να ανταλλάξουμε τις πρώτες κουβέντες, όσων αφορά τα τουτούνια μας!

Όπως σε κάθε συνάντηση, είτε πειραγμένο, είτε "μαμά", κάθε VW είναι ευπρόσδεκτο!

Μόνος/η ή με παρέα ελάτε να γνωριστούμε και να απολαύσουμε παρέα τον τελευταίο καφέ, ή πότό, ή γεύμα της ημέρας Παρέα μας!!!

Δηλώστε συμμετοχή με το γνωστό τρόπο: nickname + αρ. ατόμων.. Πχ: skaraviaios +1

Συμμετοχές:

  1. skaraviaios
  2. Λευ kouliss
  3. Maria_Vor
  4. PanosVR6
  5. svouras
  6. chrissp+1
  7. MasterMindD
  8. methana

Edited by skaraviaios_potasas
Link to comment
Share on other sites

Θα είμαι κι εγώ εκεί.

Υπόψη ότι οποίος θέλει μπορεί να φέρει και τα χρήματα για την Πανελλήνια Συνάντηση.

Εστάλη απο φορητή συσκεύη.

Link to comment
Share on other sites

Guest methana

Κανονιστε οι Λαρισαιοι να μαζευτουν πιο πολλοι απο εμας εδω κατω......γιατι τους βρελω πολυ ενεργητικους..... :unknw::laugh: Μεσα και εγω

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα σας, θα ήθελα να έρθω κ εγώ στη συνάντηση τη Πέμπτη (θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθω σε κάποια συνάντηση του κλάμπ) !

:)

Pavlos Baltz +1

Edited by Pavlos Baltz
Link to comment
Share on other sites

Guest PanosVR6

Σημαντικη σημειωση παιδια!!επειδη εχει αγωνα ο ολυμπιακος το βραδυ στο ΣΕΦ κ δεν θα μπορουμε να βρεθουμε στο σημειο προσυναντησης διπλα στη λιμνουλα..παρκαρουμε ολοι οπου βρουμε κ τοπος συναντησης θα ειναι εξω απο την εισοδο του cafe olympico..σορρυ για το μπερδεμα αλλα οταν κοιταξαμε το προγραμμα της ευρωλιγκα δεν ειχαν βγει οι ημερομηνιες με τους αγωνες του ολυμπιακου!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.